Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Norwegian":
Home -- Norwegian -- The Ten Commandments -- 09 Seventh Commandment: Do Not Commit Adultery
This page in: -- Afrikaans -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- Bengali -- Bulgarian -- Cebuano -- Chinese -- English -- Farsi? -- Finnish? -- French -- German -- Gujarati -- Hebrew -- Hindi -- Hungarian? -- Indonesian -- Kiswahili -- Malayalam? -- NORWEGIAN -- Polish -- Russian -- Serbian -- Spanish -- Tamil -- Turkish -- Twi -- Ukrainian? -- Urdu? -- Uzbek -- Yiddish -- Yoruba?

Previous Lesson -- Next Lesson

DE TI BUD - Guds beskyttende mur Som holder mann fra å falle

09 - Sjuende Budet: Du skal ikke kjøre hor2 MOSEBOK 20:14
"Du skal ikke bryte ekteskapet."


09.1 - Institusjon og hensikten med ekteskap

Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det. Han skapte dem til mann og kvinne. Han har valgt både å reflektere hans bilde. Begge var på den samme åndelige nivå. Menneskets og kvinnens forhold til Gud er hemmeligheten deres selvfølelse og verdighet.

Gud skapte en kvinne for en mann. Legg merke til at han ikke skapte to, tre eller fire koner for ham. Gud er den tredje person i rett ekteskaps pakt. Han gir begge parter en tanke, ett mål, korrigerer begge og gjør dem like åndelig. Han leder dem til en oppofrende liv der Hans kjærlighet er bindingen av perfeksjon. Den som elsker Gud kan elske sin livspartner. Herren, i sin nåde, binder to egoistiske mennesker sammen, tenkt at begge vil overvinne sin egoisme i kraft av mildhet hans.

Gud skapte kvinnen ut av mannen, ikke omvendt. En jødisk rabbiner forklarer at Skaperen ikke ta rib ut av mannens hode lest kvinne bør ha myndighet over ham, og heller ikke gjorde han ta den ut av mannens fot at han ikke skulle tråkke på henne. Han tok den ut av hans side, slik at hun kan stå ved hans side, hjelpe ham, perfeksjonere seg og dele sine byrder.

Før menneskets fall i synd, var kvinnens navn Isha, det feminine hebraiske formen for ish, en mann, der-et er bare en feminin semittisk slutt funnet i både arabisk og hebraisk. Hun korresponderte både mann i alt og i alle sine rettigheter. Ikke rart en mann ville forlate sin far og sin mor, Gud sier, og klamrer seg til sin hustru, ikke omvendt. Mange skulle omvende seg og la en ung mann forlate sin familie for å leve i fred med sin kone. Begge må danne en uavhengig familie og tilbringe livet sammen i Guds nærvær, danner en solid enhet av ånd, sjel og kropp. Seksuell kjærlighet og begjær er gode gaver fra Gud for å bevare ærbødig ekteskap med intensjon om å få barn ved Guds nåde. Aldri har Gud ser seksuell kjærlighet i ekteskapet som urene eller uren, men velsignet og hellig så lenge mann lever for Gud og er trofast mot sin eneste partner.


09.2 - Varighet av ekteskap

Ekteskapet ble forvrengt så snart begge parter forvillet bort fra fellesskapet deres med Gud. Menneskets fall i synd startet i sin egen ånd og sjel, ikke i kroppen hans. Man var infisert av stolthet onde. Kvinne og mann ville bli som Gud. Denne fristelsen startet i menneskets sinn og vilje og resulterte i den store straffen som forvrengt alle aspekter av livet. Kvinnen ble utsatt for mannen og ikke lenger kunne forstå hvordan man skal håndtere livet i verden av seg selv. Da kvinnen måtte føde barn gjennom mye smerte mens mannen måtte jobbe hardt i de vanskelige feltene under vanskelige omstendigheter. Død har siden blitt syndens lønn.

Menneskets fall i synd har påvirket ekteskapet radikalt, men monogami fortsatte å eksistere etter menneskets opprør mot Gud. Dessverre begynte menn i Det gamle testamente til å ta flere koner, som ga dem alvorlige problemer. De brakte også stor elendighet på deres avkom ved å ikke adlyde Gud i å praktisere monogami. I Ismael, Abrahams førstefødte, som Islam anser å være far til alle arabere og muslimer, ser vi den klassiske eksempel på langvarig elendighet som stammer fra ulydighet Abraham, Guds mann. Det er ingen hemmelighet at kriger fører mellom etterkommerne av begge brødrene fra en far riste Near East helt opp til i dag.

Jacob hadde barn med sin favoritt kone Rachel, med sin første kone Leah og senere selv med sine konkubiner. David ble en drapsmann etter å ha falt i kjærlighet med en gift kvinne, men han angret oppriktig. Mange synd som David, men få omvende som ham! Vi alle bør huske Salme 51 og imitere den virkelige omvendelse av denne Guds mann. Den kloke Salomo handlet tåpelig og uklokt da han giftet seg hundrevis av hedenske koner og tillot dem å introdusere sine fremmede guder til sin nasjon. Disse avguder forårsaket hans folk til å falle fra fra den trofaste Gud.

Polygami er ikke avskaffet helt til i dag i Israel. Jøder som emigrerte fra arabiske land kan beholde alle sine koner. Skilsmisse og gjengifte er lovlig dersom den første kone ikke føder sønner.

Selv om Gud tolerert polygami i Det gamle testamente og liksom la overtredere lide konsekvensene av sine synder, beordret han at ekteskapsbryteren og ekteskapsbrudd bli steinet til døde (Mosebok 20:10-16; Mosebok 22:22-26). Vi kan ikke annet enn skjelve når vi leser listen over straffer i Moseloven for de ulike formene for utroskap som fortsatt begås i dag, privat og offentlig. Selv innenfor familier og klaner seksuell praksis foregår som burde få ned dødsstraff deltakerne. Det er ingen toleranse for homofili i Bibelen, det ble også straffet med døden. Mer heslig enn alt dette til Gud er menn og kvinner som har seksuell omgang med dyr. Ingen form for samleie er tillatt av Gud unntatt i rammen av ekteskapet mellom mann og kone. Den som motsetter seg Gud innstiftet ordre er under forbannelse og fordømmelse av Gud. Hele verden trenger alltid sant, kontinuerlig omvendelse og renhet i sinnet, hjerte og handling.


09.3 - lidelsen forårsaket av Utroskap

Utroskap vanligvis ikke starte med en partner som har inter-kurs med en annen, men det kommer etter gradvis atskillelse fra Gud, og senere, fra ekteskapet partner også. Men den forblir i fellesskap med Gud bærer en dypere og mer moden kjærlighet til livet partner, og han vil ikke kjøre hor under noen omstendigheter. Det er derfor utroskap er normalt innledes med nedgang og ødeleggelse av åndelige, følelsesmessige og fysiske fellesskap suksessivt. Par er ikke lenger i stand til å forstå hverandre og synke dypere og dypere ned i gjørma av synd.

Ekteskapelig utroskap oftest starter i sinnet. Sinnet bildene forførende bilder som, om ikke radikalt rykket og truet i Jesu navn, vil komplisere i en dødelig web. Man søker slutt å sette disse urene drømmer til handling og delibe for seg å begå synd. Den andre personen kan bli forført, og at-tracted å synde til begge falle i fristelse uten mye motstand. Samvittighet kan bli vekket i begynnelsen, men når opprør øker hjerte vil bli forherdet, og utroskap blir ikke bare en vane, men en tvang. Men fra begynnelsen av utviklingen av sin synd, vet ekteskapsbryteren at hans arbeid er urettferdig og urent. Han som begynner å synde må fortsette i den. Synd blir en kjørende kraft i den som åpner seg opp til det, men takket være Herren, det er en evig håp om frihet fra synd. Jesus sier: "Den som gjør synd er en slave under synden ... Men hvis Sønnen frigjort dere, da skal dere virkelig fri" (Joh 8:34-36). Nåde og ånd til vår Herre Jesus Kristus når de dypeste delene av menneskelig samvittighet, og det kan rense og helbrede oss helt. Noen arr og fristelse vil forbli, men Jesu Kristi blod renser oss fra all synd og utdanner oss til å overvinne fristelser. Hvis Guds Sønn vil sette noen fri, er han faktisk gratis.


09.4 - En Jesus-Forbedret Ekteskap

Jesus bekreftet monogami og understreket at foreningen av mann og kvinne er en livslang partnerskap (Matteus 19:4-6). Han svarte Hans motstandere ved å si: «Har du ikke hørt at han som gjorde dem i begynnelsen skapte dem til mann og kvinne", og sa: «Av denne grunn skal mannen forlate sin far og sin mor og holde seg til sin hustru, og de to skal være ett kjød "Så da er de ikke lenger to, men ett kjød. Derfor hva Gud har sammenføyd, det skal ikke et menneske skille» (se også Markus 10:1-12).

Av disse versene Jesus bekreftet en slags treenighet etablert mellom Gud, mann og kvinne, som han forseglet med Den Hellige Ånd i hjertene til sine tilhengere. Han helliggjør vår ånd, sjel og kropp, tillater oss å være et tempel for den levende Gud og de utvikle selskapene videre ekteskapelig liv i et lite paradis der Herren bor og regjerer. Syndenes forlatelse ved Jesu blod gir oss en sjel, en renset kroppen og skaper en frisk atmosfære i hele familien. I Kristus, tar ekteskapelig liv på en ny mening, en velsignet kvalitet, og gir ekteskapet et nytt formål. Den gylne regelen er at ingen kristen gifter seg med en ikke-troende eller ikke-kristne. Denne måten han unngår mange problemer. Kjærlig Jesus betyr å elske livet ditt partner og tjene ham eller henne trofast inntil døden.

Verken Jesus eller apostlene gjorde unna med manns lidenskap og tilhørighet til kvinnen. De gjorde ikke avbryte kvinnens underkastelse til mannen. Likevel Den Hellige Ånd guider par til ydmykhet og mildhet i alle områder av livet. Apostelen Paulus befalte hver mann å elske sin kone akkurat som Jesus ofret seg selv for sin menighet. Ekte kjærlighet er ikke bare å hengi seg til begjær uten tilbakeholdenhet, men for å tjene ens liv partner i gjensidig respekt. Selvkontroll kommer fra forblir i Den Hellige Ånd i så fall ekteskapet ikke bli et sted for seksuell tilfredsstillelse, men en ekteskapelig tjeneste for hverandre som forherliger Gud.


09.5 - Ekteskap i Det nye testamente

Jesus satt en høy standard for renhet av vår ånd, sjel og kropp. Han sa: "Den som ser på en kvinne for å begjære for henne, har allerede begått ekteskapsbrudd med henne i sitt hjerte» (Matteus 5:28). Av denne standarden alle menn synes synd før en hellig Gud. Vi må bekjenne våre synder for Gud ærlig for det er ingen rettferdige for Gud. Vi må bekjenne våre seksuelle synder helt som grunnlag for vår helliggjørelse i skole Jesus. Vi trenger alle brokenness av selvtillit før den evige dommer, som er på samme tid de saktmodige Guds Lam som bar bort verdens synd. Alle som vender seg til ham vil være berettiget, renset og helliggjort, så lenge det er tid for frelse.

Når de eldste i landet førte en kvinne som var grepet i ekteskapsbrudd til Jesus, gjorde han ikke spille ned hennes synd, men etter at han tillot de eldste til å tenke om seg selv, bestilte han at hun skulle steines i samsvar med loven . Men han gjorde en liten fastsettelse: mannen som aldri hadde syndet bør gå foran og kaste den første steinen. Da alle var gjennomboret og dømt i sin samvittighet. Blant dem var yppersteprester, eldre og Kristi apostler selv. Alle venstre stille, en etter en. Endelig Jesus og ekteskapsbrudd ble forlatt av seg selv. Nå Han burde ha steinet henne med den første steinen for han var den eneste syndfrie person igjen. Men han gjorde ikke steine henne. Han ba henne gå hjem og ikke å synde mer. Hadde Jesus bryter loven ved å ikke steining henne? Nei! Snarere, tok han henne synd på seg selv og døde på hennes vegne. Så Han hadde rett til å tilgi henne synd. Bare Jesu død på korset setter ekteskapsbrytere fri bitter dom. Alle som kjører hor i tanke, ord eller gjerning vil finne frelse bare i Jesus og ham korsfestet.

Jesus forbudt skilsmisse og bekreftet varig enhet av ekteparet. Alle som betrakter ekteskapet trenger å be betydelig om dette trinnet. Mannen burde spørre: "Er hun den ene utpekt av Gud for meg eller jeg plukke henne ut av egoistiske motiver? Er vi kompatibel med hensyn til alder, temperament, talenter, utdanning og familie? Står den andre personen fast i treenige Herre eller har han bare en overfladisk forhold til Gud? Slike spørsmål og andre må heves og ydmykt vurdert før ekteskapet så lenge det er på tide å bestemme seg. Breaking the engasjement er bedre enn å få inn i et ekteskap pakt når paret er ikke er kompatible.

Samleie før ekteskapet bør unngås for enhver pris. Hvis du elsker din forlovede du vil hedre henne og ikke besudle sin samvittighet eller sverte henne. Ingen kan være sikker på at han vil holde seg i live før etter bryllupet. Så, som en ung mann må du lære hvordan du kan utøve selvkontroll i forberedelse til ekteskapet. Hva om din kone blir så syk at du ikke kan ha samleie? Kjærlighet er ikke bare glede, men krever selvfornektelse og offer. Hvis noen sier at han ikke kan vente til bryllupet, hadde han bedre ikke gifte seg, for han kan ikke forvente å være trofaste senere. Kristus har kalt oss til selvkontroll, ikke til seksuell nytelse, i fullstendig kontrast til hva TV eller noen religioner fremme.

Seksuell lyst er ikke urent i seg selv, det er en gave fra Gud som vi burde være takknemlig. Men trenger man å styre sin lyst og ikke for å friste noen. Om en voksen person som misbruker en liten en, sa Jesus, "Det ville være bedre for ham om en kvernstein ble hengt rundt halsen hans, og han ble senket i dypet av havet" (Matteus 18:06). Alvorlig dom venter en slik person. Alle som misbruker barn ikke kan arve Guds rike hvis han angrer oppriktig og bryter med sin synd helt (1 Kor 6:9-11). Sann kjærlighet gjør ikke noe ondt til noen.

Jenter må også være forberedt for deres liv partner som de følger Jesus. Dette er ikke lett i tider med skamløse filmer, vulgære blader og brutale TV-programmer med opprinnelse i helvete, ikke i himmelen. En god kristen familie eller Kristus-sentrert ungdomsgruppe kan bidra til en gradvis utvikling av ånd, sjel og kropp. Jo tidligere en jente leverer seg til Jesus, jo bedre. Hun vil vokse opp og gå beskyttet gjennom alle fristelser. En jente trenger ikke å søke en mann med rikdom eller høy grad, men hun bør være i stand til å skille det nye hjertet bor i den unge mannen, og hvis han gjør jobben sin flittig og trofast. Åndens frukter er viktigere enn mandig attraksjoner. Herren sa: «De onde får ikke fred", som kan bli oppfylt i riket av gift livet.

Men vi bør ikke lure oss selv: slangen ble funnet selv i paradis. Det er ingen sikkerhet eller fred i menneskets liv uten å gi etter for Jesus og forblir i ham. Han er den eneste som er i stand til å hjelpe oss å overvinne fristelser. Siden ingen av oss lever uten synd, vi burde bekjenne våre synder og overtredelser til Jesus. Hvis du forsinkelse i å bekjenne, vil synden overprøve. Vend deg til Herren, og han vil gi deg umiddelbart. Flykte til ham hver gang du er plaget av fristelser.

Et bryllup bør utføres i Jesu navn, og om mulig, i en kirke seremoni, i påvente av et velsignet liv. Penger, klær, helse og verdslige verdier er ikke sentrum av ekteskap, men Herren og Hans Ord garanti nåde over nåde for den gudfryktige par. Jesus sier: "Søk først Guds rike og hans rettferdighet, og alle disse ting skal legges til dere» (Matteus 6:33). Selv i tilfelle av impotens eller sterilitet slikt ekteskap kan bli vellykket. Paret kunne motta en spesiell velsignelse og guddommelig visdom i å tjene Jesus på mange måter. De kan vedta hjemløse barn eller gjøre veldedig arbeid for Herren. Hvis, derimot, er ekteskapet planlagt uten Gud Fader, Jesus og Ånden, ekteskapelig utroskap og skilsmisse er forventet og forhåndsprogrammert, fordi vantro har sjelden lært å fornekte seg selv og hele sin selvsentrerte livsstil. Den som gifter seg for bare en kort tid (mut'a) eller lever sammen uten en tidsbegrenset eller på en prøveordning har ikke forstått de psykologiske og biologiske hemmeligheter i en mann eller en kvinne og mangler frykt for Gud. Frihet uten troens lydighet er en åpen dør til anarki. Integritet er grunnlaget for enhver sivilisasjon, så ikke friste Herren din Gud, Skaperen. Den Hellige Ånd tillater ikke urenhet, prostitusjon, suggestive klær, skitne vitser, overdreven mat, drukkenskap eller tar narkotika. Dette er tegn på dekadanse som defile hjertene, forgifte sinnene og ødelegge likene av millioner. Vi enten lever i verden under myndighet av djevelen som er denne verdens fyrste, eller lever vi i Kristus, den eneste frelser som styrker oss i vår svakhet. Vår verden er blitt veldig materialistisk og er ikke klar til å leve etter verdiene av troende i Jesus Kristus, som har arvet hans renhet og hans hellighet.


09.6 - Ekteskap fra en muslimsk ståsted

Islam tilbyr spesielle lover i sharia for ekteskap og hevder at Europa og Amerika kan bare stige ut av deres moralske forfall ved å akseptere sharia.

Muhammad lot sine tilhengere opptil fire koner. Han tillatt mut'a ekteskap som foregår i en kort periode av tid som avtalt, for en viss sum penger (Sura al-Nisa 4:4,24). Hans tilhengere var eventyrlystne jagerfly og erfarne håndverkere. De var ofte borte fra hjemmet i lang tid, og de ønsket å tilfredsstille deres behov for seksuelle relasjoner. Avholdenhet og selvfornektelse er ikke et problem for menn i islam, men bare for kvinner. Grunnleggeren av islam selv lovlig gift tretten koner, for ikke å nevne hans jødiske, kristne og hedenske konkubiner.

I de fleste islamske land en mann har rett til å skille seg fra sin kone uten grunn. Han kan gifte seg på nytt henne innen to måneder uten å betale en ny brideprice hvis han angrer skilsmisse henne. Selv en andre skilsmisse og andre gjengifte er lovlige. Men hvis en muslim skiller seg fra sin hustru for tredje gang han ikke kan gifte seg på nytt henne hvis hun ikke var offisielt gift første til en annen mann. Hvis denne siste mann har skilt henne også, så hun kan være gift igjen til hennes første ektemann. Hva som foregår i sinnet til en kvinne som dette? Hun regnes for å være et møbel og regnes ikke som en partner med en levende sjel som er lik sin mann i respekt, rettigheter eller plikter, slik at paret kunne leve i åndelig enhet og overvinne livets problemer sammen.

En muslim er som en patriark i sin egen familie som har rett til inntil fire koner. Men det er en forutsetning at han skulle elske dem like. Hvis han har en kone en gave han har å gjøre det samme for sine andre koner likt. Hvis barnet av en kone får nye klær, må han kjøpe alle barn av alle koner nye klær av samme kvalitet. Av økonomiske årsaker fleste muslimer ikke gifte mer enn én kone. Likevel polygami fortsatt praktiseres lovlig i alle islamske land unntatt Tyrkia og Tunisia. En gammel kone er ofte kastet ut av huset og erstattet med en yngre, penere en. Men når en mann holder to, tre eller fire koner, slike familier florerer i misunnelse og sjalusi. Som et resultat av hans erfaringer med kvinner Muhammad beskrev kvinner som en kilde til innenlandske ondskap og hevdet at de ikke har mye sans og lite forståelse av religion (Masud Ibn Hanbal II, 373). Han har også sammenlignet henne noen ganger til et esel uegnet til å bære byrden av familien, og sa at en nasjon styrt av en kvinne må svekkes.

Koranen og Hadith lærer at en mann har rett til disiplin hans kone. Han først har å advare henne (hvis han frykter hennes opprør), så han nekter å ligge med henne og til slutt han slår henne til hun sender til ham (Sura al-Nisa 4:34).

En kvinnes vitnesbyrd før retten regnes som verdt halve vitne til en mann. Det er derfor en manns ord er lik vitne av to kvinner. Kona henter også bare en åttendedel av arven som hennes mann testamenterte hvis mannen har sønner. Sønnen, selv når han er fortsatt en baby får et kvartal. Sin verdi som en sønn er dobbelt allerede verdien av sin mor. Selvfølgelig mannens slektninger kommer før kona så vel når dele arven (Sura al-Nisa 4:7-11).

Barn tilhører mannen alene. En skilt kone kan få det privilegium å oppdra sine barn til de når en alder av modenhet. Kona vanligvis ikke bor alene med sin mann, men sammen med hele sin familie der mor-i-loven har den første og det siste ordet. Hovedprinsippet i islamsk ekteskap er ikke foreningen av mann og kone eller deres samarbeid for å overvinne livets problemer, men snarere å garantere videreføringen av stammen. Kona er ikke noe annet enn en høyere klasse tjener til mannen. Hennes rolle er å føde mange sønner for stammen. Hennes innflytelse øker når hun føder mange sønner. Men hvis hun føder døtre de sier, "Oh no! Hva en skam!"

Hvis en gift kvinne eller en enkelt ung kvinne grepet i hor, Muhammad kommandoer som hun bli pisket 100 ganger med en pisk (Sura al-Nur 24:3) eller steinet til døde. De en gang brakte Muhammed en kvinne som var gravid med en fremmed. Han sendte kvinnen bort og la henne tilbake rett etter fødselen. Så ba han om at hennes barn skal tas og at hun skal steines utenfor huset hans umiddelbart. Hvor store er forskjellen mellom Muhammed og Jesus, som ut fra sin oppofrende kjærlighet, tok synder ekteskapsbrytere på seg og døde på deres vegne. Islam anerkjenner ikke en megler i Guds dom. Det er derfor en muslim ikke kan tilgi noen sine synder, men må gjengjelde nådeløst.

Siden åpen utroskap er farlig i islam, det skjer ikke ofte. Men den islamske loven tillater menn å ha en viss form for juridisk utroskap. En muslim kan alltid kaste ut sine koner og gifte seg med noen yngre. Selv om noen islamske land forbyr å gifte seg flere koner, råder ånd islam fortsatt hos menn og kvinner.

Den lave selvfølelse av kvinner i islam fortsetter på selv inn i paradis. Muhammed sa: "Den beste innbygger av paradis er kvinner." Likevel menn ligger på lur for de ulike fornøyelser, med dusinvis av jomfruer i paradis som fortsatt jomfruer selv etter at deres ektemenn sov med dem i de mørke skyggene. Også herlig gutter er til disposisjon for muslimer i paradis. Om kvinners fremtid Muhammed sa: "Når jeg ble vist helvete, så jeg at 90 prosent av sine brennende dwellers er kvinner."

Paradis av Jesus Kristus er den ekstreme motsatte. I himmelen Hans tilhengere er strålende, som Guds engler som ikke vil bli gitt i ekteskap eller gifte seg. Guds rike er ikke spise eller drikke eller ekteskap, men åndelig kjærlighet, glede og fred i kraft av Den Hellige Ånd. Den virkelige paradis er ikke fra denne verden. Sammenlignet med åpenbaringer fra Jesus, kan noen fortsatt vurdere Koranen en kilde av guddommelig åpenbaring? Det hviler på skryt om mannlige vaner og dominans, og er langt under kravene i den gamle testamente og Det nye testamente.


09.7 - En ring for omvendelse

Kristne skal ikke se ned på muslimer. Det er en ubibelsk frihet i mange vestlige land i dag, og det er en fenomenal rate av skilsmisse i USA og Europa. Dette ødelegger skjermet liv for mange barn, som rømmer fra sine ødelagte hjem. Vi er flau på måten seksualundervisning er presentert i skolen. Hvor skrekkelig er bildene i ukentlige aviser, magasiner, videoer og TV. Men bare noen få foreldre protest om dem!

Promiskuitet resultater fra mangel på frykt for Gud. Fotografer i Europa har banet vei for alle typer uanstendighet mulig. Fallet fra fellesskapet med Gud har skapt en seksuell kaos. P-piller tillate folk å hengi seg ubegrenset begjær. Imidlertid har bruken av kondomer ikke stoppet AIDS. Dette er en streng straff for alle som er utro mot sin kone, for homofile, lesbiske, prostituerte eller noen tar narkotika. I Romerne 01:24 Paulus sier: "Derfor overgav også Gud dem til urenhet, i lyster deres hjerter, til å vanære sine legemer seg imellom." Guds dom gjør ikke noen forskjell mellom muslimer, jøder eller kristne i navnet. Med utsikt over budet "Du skal ikke kjøre hor" betyr at millioner fare seg av seksuelle synder. Betydningen av verset, "syndens lønn er døden" blir tydeligere enn noensinne i dag.

Dessverre uskyldige mennesker kan fange AIDS gjennom blodoverføringer. Det er derfor det ville være urettferdig å bedømme galt noen som bærer denne sykdommen. Gud alene vet fortiden til hver og en av oss. Vi er ikke bedre enn alle som var grepet i hor. Jesus vet hva vi kan havnen i våre hjerter som han sa, "Ut fra hjertet kommer onde tanker, mord, ekteskapsbrudd, hor ..." (Matteus 15:19). Vi trenger ikke å vite sikrere metoder for beskyttelse mot AIDS, men alle trenger et rent hjerte, en ren ånd og nye tanker. David, som begikk hor og myrdet da han overga seg til begjær, kan lære oss å be: "Skap i meg et rent hjerte, Gud, og forny en standhaftig ånd inne i meg. Ikke kaste meg bort fra ditt åsyn, og gjør ikke ta Hellige Ånd fra meg "(Salme 51:10,11).

Praying disse ordene oppriktig og bekjenne våre synder for Jesus sikrer hans guddommelige svar, "Sønn, vær ved godt mot, dine synder er tilgitt dere» (Matteus 09:02, se også Lukas 7:48). The Lord of hellighet gir oss kraften i hans Hellige Ånd til å lede en ren liv sammen med tilgivelse for våre synder. Jesus aldri vil forlate oss alene i våre fristelser, men han er klar til å styrke oss til å overvinne dem i hans navn.

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on March 12, 2014, at 08:11 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.3.3)