Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Matthew - 103 (Encouragement)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- BULGARIAN -- Chinese -- English -- French -- Hebrew -- Hungarian? -- Indonesian -- Latin? -- Peul? -- Polish -- Russian -- Spanish? -- Uzbek -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

МАТЕЙ - Покайте се, защото царството на Христа е под ръка!
Проучванията при Христовото Евангелие според Матей
ЧАСТ 2 - ХРИСТОС УЧИ И МИНИСТРИ В ГАЛИЛЕЯ (Матей 5:1 - 18:35)
В - ДВАНАДЕСЕТТЕ УЧЕНИЦИ СА ИЗПРАТЕНИ ДА ПРОПОВЯДВАТ И СЛУЖАТ (Матей 9:35 - 11:1)
3. МЕТОДИТЕ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО (Матей 10:5 - 11:1) -- ВТОРА КОЛЕКЦИЯ ОТ ДУМИ НА ИСУС

в) Троубле Насърчителна Сред (Матей 10:26-33)


МАТЕЙ 10:26-27
26 Затова, не се страхува от тях, защото няма нищо покрито, което не ще се открие, и тайно, което не ще се узнае. 27 Това, което ви казвам в тъмнината, говори в светлината, и това, което чувате прошепна в ухото, да възвестяват на къщния покрив.

Божието царство не са думи без захранване. Ние нямаме тайни, да се скрие или да съхраните. Ние предлагаме силата на Светия Дух чрез нашето свидетелство за всеки, който е готов. Христовата сила е влязъл сърцата ни ръководни правилно. Неговата свята любов не остават скрити в нас, но се появи в нашите услуги. Вие не може да скрие вярата си, ако Христос пребъдва с вас, защото, който обича своя Господ не излъже, нито да открадне, нито да се гордеем, но е угодно на родителите му и съседите му отличия. Той не мамят в училищни изпити или в работата си и да не участва в революции и преврати. Общение в Христос се появява чрез свидетелството на живота си в обществото. Ние не се борим за вярата от нашата собствена сила, то е Господ, Който ни укрепва ден и нощ, в светлината и в тъмнината, в добри дни и в лоши дни. Ние не сме сами. Ние сме задължени да съобщят на другите, без страх, всичко, което чуваме от Евангелието за собственото ни спасение. Божествен ни кара да свидетелстват. Тъй като Светият Дух свидетелства с духа си, че си станал дете на Бога чрез кръвта на Христос, вие имате привилегията да свидетелствам за тази благодат. Кажи на обществото, ако е възможно, това, което се чува сърцето си, за Господното слово е в основата на спасението на мъжете.

След като парализиран сляпо служител на Господ помоли приятелите си да му купи микрофон. Те бяха изненадани, по негово искане, а някои от тях се подиграваха го. Когато те попита от него причини, той им каза да го заведе на плоския покрив на къщата си, че той може да насочи думите си с ясен глас на всеки човек, който е приет от къщата си иска от тях да се обърнат с лице към небето не към ада . Ако това половината парализиран сляп човек може да даде показания, как по-скоро да, които са надарени с зрението и, които са призвани да отворим устите, помагат на тези, които се отдалечават в ада на огъня и ги избави от Евангелието за спасение?

Продължавай с работата си, провъзгласяване на евангелието на света. Това е вашето обаждане, нищо против! Дизайн на врага не е просто да ви унищожи, но и да потискат свидетелство! Ето защо, независимо от последствията и проповядвайте благовестието, колкото е възможно. "Каквото и да ви кажа в тъмното, говори в светлината, ... проповядва на къщния покрив.

МОЛИТВА: Господи Исус, Ти пострада за нас и ние се страхуват от нечестието на хората. Ние Ви прослави, за да ни спаси. Моля да ни научи да ви следват вярно и да ни даде насърчаване на вашия дух, че ние може да свидетелстват за другите на това, което се провъзгласяват за нас в Евангелието, така че ще дойде Твоето царство в нашите домове и околностите.

ВЪПРОС:

  1. Какво е верният следване на Христос означава това?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on November 15, 2012, at 07:37 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)