Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 207 (Death Will be Judged)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.4 - ПОСЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ (ОТКРОВЕНИЕ 20:11-15)

3. Смъртта ще бъдат оценявани (Откровение 20:14-15)


ОТКРОВЕНИЕ 20:14-15
14 И смъртта Хадес бяха хвърлен в огненото езеро. Това е втората смърт, езерото на пожар. 15 Ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро.

На кръст Исус е победи сатана и смърт "законно и духовно". Смърт не може да поддържа задържане на Божия Син в своя царството име (автентично, тъй като той е невинен и в своя имаше вечно живеят като източник на живо. "Исус Христос е премахнато смърт и е изправен живот и безсмъртието на светлина чрез благовестието." (2 Тимотей 1:10; 1 Клозет 3:8). Тъй като Сатана е бил лишен от своята мощност и хвърля в огъня море, бе никой който е имал власт над смърт по-дълго (Иврит 2:14). В допълнение, съдията е наредил смърт да предаде всички свои затворници.

Лишаване от властта на смъртта се извършва поетапно. В първия море е трябвало да предаде всички мъртви. Ако океаните на Земята са предназначени с тях, които покриват почти три четвърти от повърхността на земята, тогава те са заедно с техните неизследвани дълбочини и плитчини най-големият погребалната камера на човечеството. Може би, обаче, водите са предназначени с тях, при които земята почиваха според древния мироглед. В този случай на подземния свят, който се управлява от демони трябва да освободи всички затворници.

След смъртта ще бъде принуден да се определи свободното си специално обвързани, че той е прикован към себе си. Тогава никой не е останало за него като заложник.

Накрая смъртта трябваше да се отворят вратите на Хадес, за Исус е взел ключовете на ада и смъртта по време на Неговото възкресение (Откровение 1:18). Силата на ключове и власт сега е възкръсналия Господ, който по време на своето време, като мъртъв човек е проповядвал Евангелието на живот на мъртвите в Хадес (1 Петрово 3:19; 4:6).

След смъртта бе взето през целия си мъртъв, той е за това сега. По същия начин като Сатана преди, той се обърна на ухото му в вълнообразна морето огън и заедно с него всички негови съучастници, неговите съоръжения, изтезания камари, записи и файлове, неговите газови камери и специални подземия. Каквото и да е свързано със смъртта е била разрушена, изгорели, почина, включително и убийци бактерии, радиоактивност и оръжия за масово унищожение. Всичко това адски неща ще бъдат унищожени от решението. От сега нататък няма смърт повече. Смъртта е последният враг, който ще бъде подчинена на Христос, тъй като той нарушен живеят в Кралство на мира. Алелуя!

МОЛИТВА: Господа Исуса Христа, ние ще се поклонят себе си, защото сте умря според тялото си след като бурята на страданията, но съгласно вашите Светия Дух ви триумфално нарасна от вашия гробница при вас са преодолели враг на живот. Ваш са бутоните на ада и смърт и сте изцяло ще унищожи сатана и ада. Ние продължаваме да се поклонят ви и ви благодарим ви. Да са уникални Виктор. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Как ще Христос края на дявола и смърт?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 10:55 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)