Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 206 (Resurrection of the Dead)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.4 - ПОСЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ (ОТКРОВЕНИЕ 20:11-15)

2. На възкресението на мъртвите (Откровение 20:12-13)


Книгите ще бъдат отворени: Клозет наблюдава множество мъртви лица: високи и малки хора, възрастни и деца, известни и презрян лица, образовани и неграмотни лица, благочестиви и безбожен лица, епископи и убийци. Всички чакаха присъдата си. Никой не бе запитан за мнението му. Всяко извинение би било безполезно, защото всяка работа, и всяка дума, са били отчетени. Докато съвременната може да спести и отново 4000 копия (!) На цялата Библия, колко повече е там на небето, в сферата на Светия Дух, неограничен памет за всички думи, мисли и дела на всеки човек, който може да бъде възстановен и без грешки (Матей 12:36; Римляни 14:12-13; Яков 3:6)!

Във видението Клозет книги, които са били открити. Той видя как мъртвите бяха съдени според това, което е написано в тези книги. Бетон хода на настоящото решение и какво съдията е говорещ за физически лица, кланове и народи можем да знаем предварително от думите на Господ Исус в Матей 25:31-46. Съдията е записал всички оферти на време, пари и усилия, които ще го предлагат за отделни лица или не успя да даде. Не и според нашите намерения, желания и мечти, ще бъдат съдени, но според нашите дела и думи на нашата любов. Ще бъдат съдени само конкретни действия, за да бъде плод на човека, но не и интензивността на емоциите нечии.

Но има един деликатен въпрос: благословени от Отца постигне само добри дела и осъдените лица не добра работа на всички? Разбира се, че не! Защото няма никой, който да прави добро, не, не един (Псалм 14:1.3 Римляни 3:10-20). Въпреки това, милостив лица са приели благодатта на обосновката, предоставена поради жертвената кръв на Христос и вярвали в техния Спасител, и като резултат на това те са станали напълно праведен. Това, което остава от живото им работи само и плодовете на Светия Дух, които бяха постигнали в тези, които са каещия се. Злите им дела и думи всички са били заличени. По тази причина на Страшния съд да стане за тях журито! Те няма да бъдат на кръстосан разпит, за да даде мотивите за присъдата на тяхното осъждане, не защото те са добри или дори по-добре, отколкото на други лица, но защото самите те са отворени за милостта на Бог. Само по благодат те са станали праведен и милостив (Мат. 5:6-7).

Коравосърдечен, обаче, иска да стане праведни чрез собствените си усилия, без обосновка на Агнето. Ето защо, по техен избор истинска, вярна преценка ще се изпълняват върху тях. Те получават за сметка на живото им вмени до последния цент. Има само един голям минус ляво. Техните произведения и начин на живот ще бъдат претеглени вярно и ще бъде намерен недостатъчен. Техните произведения, които изглеждат добре на пръв поглед се окаже в крайна сметка да бъде интелигентно мерене и егоистична стратегия. Те не са наистина обича бедните и нуждаещите се, но мислил за тях, че не заслужават да се сравнят с тях. И затова те ще бъдат осъдени, защото си хладнокръвен сърце. Когато няма любов, дебне унищожение, тъй като там духовни правила на смъртта. Самодоволен, не исках да се отворят към Исус, вместо Сатана, придобит контрол над тях. Божия гняв и добре дошли подигравките ги очакват в ада.

МОЛИТВА: Милосърден Господа Исуса, благодарим ви тъй като сте взели всички греховете на света, и ви напълно оправдано сащ от вашия заместващата смърт за нас. Без да сме били порицани, но чрез вашия чиста кръв, нашите зло работи и думите са били почистени от счетоводните книги на небето. Следователно, нашите обосновка по благодат осигурява сащ с прекрасно бъдеще. Ние ви даваме благодарение от долната част на сърцата ни за вашия изкупителната смърт за нас. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво е писано в небесни книги за ваши творби и думи?
  2. Мислите ли, че приеме вашия. Обосновка чрез Христа изкупителната смъртта си и чиста кръв, или са все още изпитва духовно мъртви в греховете ви?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 10:53 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)