Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 173 (The End of the Harlot)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

5. На края на блудница на Вавилон (Откровение 17:15-18)


На разярен съдебни решения на Всемогъщият са реализирани в отношения на мъжете (v 17): Волята и действието на Бога, често остава скрит за очите ни. Неговата логика е духовна и свята, и не винаги отговарят на хуманистичната разбиране (Римляни 11:33-36). Творецът знае всичко предварително. Той е всемогъщ, всезнаещ и всемъдър (Матей 10:29-31). Той знае, че този, който отстъпва място на Неговата любов, и пази милост за хиляди (Изход 34:6,7 а). Бог суверенно осъществява Неговото спасение в живота на хората и в цели държави. Налице е останало нищо на случайността в сградата на Неговото Царство (Псалм 103:6-13). Нашето призвание в Христос е винаги на благодатта (Ефесяни 1:4-5; Римляни 8:28-30), което само по себе си отговаря в нашия се нарича на нашето общество и в нашата приемане или отхвърляне на Неговото спасение.

Тя е подобна с гнева на Бога и Неговата присъда. Господ знае предварително на този, който го мрази и кой не дава място за Неговата любов. Той наказва него и потомството му до четвъртото поколение (Изход 34:7). Той позволява на неправедните, които не искат да се покаят и които непрекъснато устоя на чертеж силата на Святия Си Дух, продължете напред в тяхното нещастие. Той им дава до самоунищожение (Римляни 1:18-32).

Господ позволява на десет царе, които ще са вдъхновени и притежавани от разрушителната воля на звяра от бездната, за да унищожи блудница, когото преди това е работил (Откровение 17:17). Водени от демони и изпълнен с омраза, те ще действат в разрушителната ярост на лукавия.

Десет царе, вече са се отказали от царската власт и тяхната отговорност със сина на Сатаната. Неговите демони биха могли да ги принуди да унищожи горд блудница. Божият гняв я беше дал на пълното унищожение от враговете си. По този начин нито един от тях не се противопостави на волята на Бог, но умишлено се съюзяват с лукавия.

Всички думи на Бог непрекъснато се реализира. патриарси и Моисей, пред своя народ избора на благословия или проклятие (Битие 48:13-20; 49:1-20; Второзаконие 11:26-32; 30:1-20). Продължаващата историята на народа на Израел е непрекъснат знак на обещанията на верността на завета Бог. В живота на Исус Христос, Неговото разпятие, в Неговото възкресение, и в изливането на Святия Си Дух върху Неговите Молитва последователи, многобройните обещания на Стария Завет са били изпълнени. Търсенето на Бога, че Неговите хора трябва да бъдат святи, както Той е свят, се потвърждава отново и отново (Левит 11:44, 19:2).

Раздаването на триединния Бог и Неговите вечно валидни команди са в основата на световната история. Неговата воля е изпълнена. Или ще Му позволим да ни преобрази и да ни благословение за другите, Той ни позволява да продължат в нашият егоизъм, така че да унищожи не само себе си, но други. Той е нашият баща. Нищо не се случва освен любов Неговата воля. Последните дни на съществуването, също ще разкрият двамата му праведни съдби, както и Неговата неизчерпаема благодат (Матей 25:31-46).

МОЛИТВА: Небесният Отец, ви са на Светия престол, Всемогъщият, Всезнаещ и разумно. Ние молитви за вас и просят можете да простят на нас ни опрощава греховете. САЩ се пречиства в слово, в мисълта и в закона, които ви Светия Дух може да се пълни ни се и ние се променя на вашето изображение. Се милосърден на много от тези притежавано от духа на антихрист, те могат да бъдат доставени от него до превъзнасям вашия гратисен горите и карало птиците да пеят и за щастие. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо ли е Бог вдъхновява десет царете на нападението на блудница заедно, и защо той обяви това решение предварително?
  2. Ето защо ще Бога на спасението си и преждевременно разкри съдебни решения, да се разбира реализира?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 09:06 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)