Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 172 (The End of the Harlot)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

5. На края на блудница на Вавилон (Откровение 17:15-18)


Смърт на великата блудница на Вавилон (v 16): На блудница на Вавилон на правило е, докато сега, само влияе една-трета от земята на населението. Две-трети от човечеството не са християни. В случай, че десет лидери в съюз с Антихрист идват от не-Кристиан страни те не биха могли да са подложени на никакви папата или патриаршеската влияние. Нехристиянските страни до голяма степен отхвърли църква институции, с изключение на случаите, когато те се нуждаят от жертвоприношения и квалифицирани работници, които да ви помогнат да поддържате им по-слабо развитите и гладни общество над вода. На независим голямо богатство на църкви е трън в очите си. Веднъж като с Мохамед, те също се надяват да облекчат проблемите на техните излишната население на свръхизобилие опит от църковни имоти. На недоволството на Нехристиянските и комунистическата нации срещу на възтържествуване на църкви продължава, и могат, по силата на правило на Антихрист, приготвяне на експлозия.

Ангела на съдебно решение разкрива на клозет, че в допълнение към десет рога, на звяра от бездънен яма, които мръсница на Вавилон бе се родил и използвани за пропаганда целите, ще бъде намразил от жена в тъмночервения облекло (Откровение 17:16). Съюзът на десет царе ще убеди син на Сатана че хитър блудница се стреми да са световната контрол за себе си и няма никой, и че тя е станала още по-мощен от той сам. Следователно, На звяра ще се дистанцира от неговия водач, изхвърлете я изключва, и декларират тя да бъде честна игра за всеки. Тя имаше си навлече критики от много петима кандидати ще внезапно се изоставени от всички страни и левия постоянния самостоятелно.

Независимо от Който или каквото ездач на аленочервено животно може да представлява едно нещо, независимо дали е светска или бизнес ориентирано и предприемчиви ортодоксалния юдаизъм, стои сигурно: Който насочва и използва народите с помощта на пари, интелект, лъжи и лобита ще бъде хвърленкато арогантен ездач и изоставени да бъдат ограбени. Където или набожни или светски евреи са предимно за техните началници, шефове и царе като създателите на пари и финансовите феномени, омразата на началниците и управниците зависими от тях един ден ще се повдигат, да се откаже и ще се проклинате тях.

Книгата на откровение ни разкрива десетте съюзническите първенци и звярът от бездънната пропаст заедно ще ограбване на жена. На може да и влиянието на това става блудница ще са станали толкова големи, че никой от лордовете сами ще се осмеляват да или тайно или открито нападение срещу нея. Заедно те ще налитам на самотни блудница, които преди това са били предимство от тях, за да й роб, излагайте й безсрамие, и най-накрая, убиват нейният. Тези първенци вече няма да бъде господар над собствения си живот. Дяволът и всичките му бесове ще се задвижва им в битка празник на майката на всички тия гнусоти вършеха.

В случай, че десет първенци са анимисти, след това те ще буквално изпасвам на черен дроб, сърце и далака на блудница, така че й хитър, мъдрост и може да преминат, за да ги направи Михей (3:2-3; 2 Царе 9:33-37).

Най-накрая, те ще изгори останките на тяло, така че дори не костите на великата измамник са обърнати. Няма да има погребение. Всички мисли на блудница ще бъде напълно заличено.

На блудница е изоставил Бог и се отваря на злото. Тя обикна никой, и никой не любимите си. В края й ледено студени машинации отново бе като Бог решението на нея.

МОЛИТВА: Небесният Отец, сина си Исус Христос не подход на лидери, политици и главният религиозни служители на неговия народ, нито той ги украшение, или дори да поиска за пари, за да се събират преди или след неговото изцелителни дарби чрез единия, той предпочита да живеят доволно. Лидерите намразил и разпнат му, но той е нараснал от мъртвите, и Вашето Светия Дух ви дава вечен живот на онези, които вярват в него и който Камерун унижава помежду си във всяка страна, език, племе и народ. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо лидерите на нации заедно убиват Вавилон, техните става блудница?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 09:05 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)