Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 165 (Advance Proclamation of the Victory of God's Lamb)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

4. На агнешко месо на бога на победата си над Антихрист провъзгласен предварително! (Откровение 17:9б-14)


ОТКРОВЕНИЕ 17:9-14
9 Седем глави със седем хълма, на които седи жена. 10 Те са седмина царе. Пет са отпаднали, една е, на други все още не е настъпил. Когато той идва, той трябва да продължи с малко време. 11 И звярът, който беше и го няма, той е осмият, и е на седем; и той се връща на унищожаване. 12 На десет рога, сте видели са десет крале, са получили кралство все още, но те получават орган като царе, с звяр, за един час. 13 Те са един ум, и те да дадат сила и власт на звяра. 14 Те ще война срещу на агнешко месо, и на Агнето ще ги преодолеем, защото той е Господ на господарите и цар на царете, и тези, които са с него се наричат, избрани и вярно."

Хвърляйки светлина върху мистерията на звяра (v 9): За ангел по пророк в сферата на управление на Антихрист и го окачестви като "седем планини" (Откровение 17:9). Тези седем върхове представляват седмина царе, който царува или последователно или едновременно, И който притежавано над средно качество и може да. Двамата стояха над други владетели на нашия свят като осем хиляди метра и повече върхове на Хималаите клек на 5000 метра заобикалящите го планини.

В дните на Клозет пет от тези седем владетели вече са преминали от сцената или са били убити, царувал по време на патриарха, и 1/7 цар, обясни ангел, все пак ще се идва (Откровение 17:10). Тези седем анти-християнски владетели не символизира звяр като цяла единица, но представляват само някои от главите му богохулни. След последния от тези царе и князе не живеят едновременно, но последователно, ясно е, че звярът на откровение и е неподвластна на времето, зъл дух, който отново и отново в продължение на векове напред донесе известни и неизвестни владетели. Звярът не е един човек, но много повече, непрекъснато се проявява неговия дух в ръководните монарси и суверени "обладани".

Звярът не напускат тези управници да ръководи нещата от тях самите, но поставя блудницата на Вавилон върху главите им. С женствени хитър и финес блудница манипулира и насочва тези изпълнителен упълномощени роби на сатанинска син. Духовете от дълбоката контрола помежду си. Има живее не се доверява в децата на ада, и недоверието им често ги тласка към хиляди видове шпионаж. Една от тайните служби контролира другите!

Могъщи владетели, които не са дори някои от собственото си бъдеще. Те идват, следователно, да се допитаме страна на езотерични агенти на религията, и очакват от тях задължителни отговори от астрология или некромантия. Те изискват защитни добри късмет сексапил, становище от свещените книги, както и благословии за войната и мира. Скарлет облечената жена контролира главите на звяра, като говори обещания за прошка, докато в същото време ги заплашва с дяволите, трябва да им се подчини. Някои тя контролира, като накара да призная, делата им. Тя подлъгва уплашените с неясни обещания, които само ще идват на изпълнение след тяхната смърт. Безбожни мъже на насилие често са по-религиозни от един въобразява! Те се надяват, за отговори от духовния свят. Рядко може да поиска Самия Бог. За мнозина името на Христос е враждебно слово, и табу в разговорите им.

Блудница на Вавилон умело смесва истината с лъжи в своите де постановления, както и божествено откровение със собствените си стратегии. Тя обърква царе и владетели мислене и замърси всички сфери на световната политика с плана си да създаде единна световна религия. Блудница играе силите си, с интриги.

Които са седемте величествения глави? (vv 9-10): Множество коментатори са на мнение, че "седмина царе" (Откровение 17:9-10) клозет бе напомни на седем изключителни римски Цезар на времето си. Пет от тези Цезар вече са принадлежали в миналото, а шестият бе господстват в деня на патриарх и на последно ще се появи скоро да бъде ужасно кулминацията в този ред на накрая завършва във вихрено антихрист демонична. Клозет разбра, че в световен мащаб преследване ще въп идват при него и църквите си, и че голяма заминаване от вярата е само около ъгъл. Той искаше да предупреждават своите църкви и ги подготви духовно за неизбежна страдание.

Проблемът с тази интерпретация е такава, че никой не знае за някои които седем в дългосрочен ред на Цезар са предназначени, за от времето на правителството на Юлий Отдавайте Кесаревото на дни на клозет бяха там повече от десетина такива владетели. Техните имена, дати на правило, и действителните отношения на Христос и църквата му са дадени по долу:

46-44 ГОДИНИ пр. н.е. Юлий Кесаря царува две години като диктатор. Той, обаче, на юдеите някои права.
30 Г. пр. н.е. - 14 г. сл Октавиан Йонеску царува 44 години в разцвета на Рим. В провинциите на неговото царство той бе почитанакакто рече Бог. В Рим той бе под надслов "Августа" (един достоен на екзалтация и да се поклонят).
14-37 след Христа Тиверия Кесаря царува 23 години. Той настоя дисциплина и стария римски ред, докато отхвърляне специални чест. Въпреки това, по време на царуването Исус бе разпнато.
37-41 след Христа Калигула царува четири години. Той показа необичайно желанието си за захранване, поиска молитви, и започна да изгонят евреи.
41-54 след Христа Клавдий беше заповядал царува 13 години, и отново привърженик на евреи. Той бе убит с нож от съпругата си, така че син от първото си брак може да стане: Кесарев.
54-68 след Христа Nero царува 14 години в неограничени бушуват. Той бе убит своя майка, огън в Рим, са християни преследвани, и Петър и Павел убити.
68-69 след Христа този период на объркване се характеризира като "Четири Цезар година". Имената на първите три Цезар бяха Хотел Галба, Отон и Вителий.
69-79 след Христа Веспасиан постанови десет години и е живял скромно. По негово време не е имало преследване на християни.
79-81 след Христа Тита постанови две години. Като син на Веспасиан той бе умни и толерантно, но бе завладян Ерусалим и унищожени на втори храм. Той е бил тровен от неговия брат Дометиан.
81-96 след Христа Дометиан царува 15 години. Той е разработен в страшен захранване пушач, и е имал сам, като първият от Цезар, официално се поклониха Богу като "Бог и Господ". След 93 " след Христа започна в целия кралство религиозни дела срещу християните и евреите.
96-98 след Христа Нощ постанови две години. Той отново образувани толеранс от юдеите и християни.
98-117 след Христа Траян постанови 19 години и доведоха до най-голямото разширение на Римската империя. Следните Августа, той бе най-известната розова в реда на владетели. На въпрос дали антихрист, на звяра от морето на народите, е едно лице, институция, държавата или религиозна общност, е бил обсъден отново и отново. Вероятно, духа произтичаща от дълбоките е не само на един или на други,

Там спазват 200 дълги години на кървава преследване на християни в ръцете на римски Цезар!

В случай на изгонване на клозет по отношение на остров Ман на Патмос е настъпило по време на царуването на Дометиан, след което евентуално имената на Цезар в таблицата по-горе (С удебелен шрифт) представлява шест от седемте царете на откровение, в които духа на Антихрист въплътени сам.

Настоящото разяснение, обаче, тъй като на много слаб точки, е отхвърлена от някои коментатори. Някои дори да предположим Дометиан е бил възродени.

Друго тълкуване започва броенето на седем царства с тая пророческа книга на Даниел:

 1. Египетският империя
 2. Асирийската империя
 3. Вавилонската империя
 4. Мидо-Персийската империя
 5. Македонско-гръцката империя
 6. Римската империя (времето на патриарх Клозет)
 7. Обединена Европа, последният от които антихрист ще се увеличи

Това, обаче, съвсем не обръща внимание на възхода на ислямска империя в света, които при Омаядската Абасидите, потомци на Чингис хан, турците и монголите изградена по-големи антихрист империи, отколкото всички споменати по-горе империи на римляните и гърците. Намаляване на числеността и унищожаване на някога силни източните църкви в Сирия, Турция, Иран, Централна Азия и Китай често са забравени от повечето коментатори, въпреки ужасното страдание в тези страни. Налице е и продължава да бъде повече страдания Христос в Азия, но и в Африка, отколкото ние осъзнаваме! Ние трябва да се прекъсне от провинциален нашата европейска гледна точка, и признава цялата световна мярка на християнската преследване. Има много сълзи, навес за след Исус в "третия свят", но още по-голяма вяра, любов и надежда принесе.

Числото седем, във всеки случай, както се използва в откровение, говори нито един от седем конкретни лица, нито на специални империи, но на съвкупността от всички демонизирани антихрист лидери, императори, президенти и диктатори. Във времето след Христос, злият дух се проявява в безброй страни и култури. До сега, само 32% от всички хора наричат себе си "християни"! Много държави в Азия показват тенденция към намаляване на малцинството на християните, които често са по-малко от три процента. Всяка година умират там и в хиляди Африка, понякога десетки хиляди християни за тяхната вяра. Гледна точка на Клозет обхваща всички тях. Безкраен духа на Антихрист донесе нататък много различни глави, като Хитлер, Сталин, Мао, Пол Пот, Хомейни, Садам Хюсеин и Кадафи. Продължават да възникват в наше време харизматични лидери се наведе за унищожаване на християнството, го разглеждате като фалшива развитие в юдаизма, или като предвестник на капитализма. Насилствена войната на САЩ срещу Ирак доведе до увеличаване на омраза към всички последователи на Христос.

Кой град има тепетата? (v 9): На алюзия на седем хълма в откровение на Христос да клозет (Откровение 17:9) е включен много тълкуватели. Бенгалски огън на място в Рим. Той изброи хълмове на този град по негова преценка: Там стоял по-рано, на всеки един от тези хълмове замък или крепост. Но по-късно картината се променя:

 1. Тъй като папа Григорий седмия Латеранския стои на хълма на.
 2. От папа трета, Ватикана стои на хълма.
 3. От папа Павел второто, църквата "Св. Маркус стои на хълма на.
 4. От папа Павел четвъртия, църквата "Санта Мария Маджоре" стои на хълма на.

До момента на в писмен вид не е имало сакрален ансамбъла построена от други три хълмове. Но беше на мнение, че времето ще се предлагат също и когато величествения папата сгради също ще заемат тези три хълмове.

За да отговорите на възражение че хълмове посочени в откровение не са предназначени да представляват конкретни планини, но направете справка с господстващо владетели, бенгалски огън даде на аргумента, че много папи, Тъй като по време на Грегъри на седмия, са разбрали сами да се владетели над императори, царе и президентите на нашия свят.

По време на пророка клозет е съществувала в Рим № величествена ансамбъла църква. Но дори и по това време "Градът на седем хълма" е добре установено мандат за римската капитал. Тъй като патриарх не може да бъде открито пишат на нетърпим владетели в Рим той трябваше да хванете известен символи, които го правят недвусмислено ясно да си четци на звяра, на морето на оон бе духа на Римската империя. На ангел да обясни клозет всички твърде очевидно, та блудствува там от Вавилон седи на седем хълма на този град.

Но тъй като липсва името на града е в този стих други тълкуватели Ерусалим или стария Вавилон, за да бъде "градът със седемте хълма". Що се отнася до Ерусалим, че е трудно да се определи седем видни хълмове. Във връзка с това най-лесно може да се назове Храмовия хълм, на Елеонския хълм, Монтирайте, планината на Престъпление, издигане на планината на Ирод, стръмен наклон хълм с старата част на града на Давид и хълма Сион, на чиято наклон стоеше в двореца на първосвещеника. Но по времето, когато книгата на откровение е написана Ерусалим и вторият храм отдавна са унищожени. В допълнение, никога не е имало седем различни царе ръкоположен по хълмовете на този град.

По отношение на град Вавилон няма и никога не са били всяко хълмове или планини в широки речни долини на Ефрат. Най-много съществува възможността да се хвърлят някои пясък хълмове или силен (инспектори, отговарящи или кули построен с стъпка като етапи!)

Въпреки че множество тълкуватели вижте в думите "седем хълма" ясна индикация на католическата църква в Рим, ние трябва да бъдем внимателни с нашите заключения. В звяр нараства от морето на нации клозет трион, на първо място, духа на Римската империя, която от хулни думи против Мойсея самостоятелно обожествяванена Цезар отидоха твърде много в своите пияни полудял за захранване. По това време на блудница на Вавилон все още не е на преследвани Католическата църква, но увличащ Кристиан- мразят мощност, която бе начело на регулиращи владетели в маниакална бушуват, само за да ги експлоатират за своите цели.

МОЛИТВА: Небесният Отец, благодарим ви и да се поклонят себе си, защото сте на бащата на всички последователите на Христос в истината и дух. Ние поиска от вас да разпространение на духа на вътре и страх от Бога в сърцата на земните царе, президенти, И владетелите на света, че те не могат да бъдат открити на изкушенията на антихрист и неговият фалшиви пророк. Помощ за да не покланям се човешки лица, но да се поклонят на вас и сина си, и покорявайте се на заповеди горите и карало птиците да пеят. Амин.

ВЪПРОС:

 1. Какво е значението на седем глави на звяра, на море?
 2. Защо не мога да сме и защо сме не желае да се поклонят на владетели на житейската членки?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:50 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)