Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 164 (The Angel of Judgment Testifies to the End of the Antichrist)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

3. Ангела на преценка дава показания в края на Антихрист (Откровение 17:7-9a)


Който е последният Антихрист, който бе и който е, и който е да дойдат отново? (v 8): Конкретната причина за"маси скриха удивлението си за антихрист лежи в неговата очевидно безсмъртието. Два пъти в една и съща голямата си част епични исторически поеми ангела на съдебно решение определи това сатанински мистерията на специалната функция на сина на злото един: "Който беше и го няма, но все още е" (Откровение 17:8).

Този кодирани формула е вече сте заинтригувани много коментатори. Те са поискали помежду си: Кой е тоя последния антихрист ще бъде? Когато "той не", и как ще дойде той отново? Ние ще пристъпи да се разработи по някои от многобройните съзерцания. Келеме беше на мнение, че по рано вид и работа на антихрист бяха забавени и убита на първия чрез влиянието на великата блудница, така че той може да не е напълно упражнява своите варварскиправило. Но след като той бурно шейкове и загинаха на жена, която отхвърли над него той отново ще бъдат свободни да възобнови своята неограничен жестокостта и нечестието си.

Велик архиерей удължава този изглед, и заподозрени в тристранното биография на антихрист отпочинали при сериозна повратна точка в световната история. Първата поява на антихрист посочи кървава започват гоненията на евреите и християни в момента на езичниците (под Навуходоносор, и Дометиан). Този сегмент от брутални бруталност са били доведе, обаче, от повърхностни Християнизацията на римската империя на Константин Велики. Християнски наредби и принципи е била положена върху стари езически елементи. Но новите езичество на нашето време ще бунтовно лента от тънки Кристиан фурнир от нашата култура, и институт на бруталността седмократно по-трудно от тази при Хитлер, Сталин, Мишка и Хомейни.

Който счита, че тристранното биография на антихрист по силата на Близкия изток гледна точка ще имат други аспекти принудени на него. Месиански евреи в Израел мислят понякога на звяра, на морето може да представляват само на приетите от нея палестинци! По-рано кралство на филистимците бе в различните пъти масата апартамент и интегрирани от Асирийци, египтяни, Вавилонската, Персите и гърци. За дълго време тя вече не съществува. Той бе на римляните, които накрая отново кръсти на опустошени Юдея; в 132 г. СЛ в "Палестина", така че Юдея; и Израел напълно ще изчезне от картата и на кралство филистимците ще бъдат възобновени. По-късно, от отоманските турци и владетелите по силата на английски мандат избраха да се запази името, Палестина, за окупираните територии. Днес на смесени арабски населението живее там се опитва да дъпнете силно повторно създаване на държавата Палестина от самоубийствени нападения и срещу тероризма. Филистимецът членка "е, вече не е бил, и се превръща в отново". Но тя не се появява като Арафат последователите и мюсюлманската палестинци притежават достатъчно политическа тежест или Антихрист на перспективи сочат на мощност. Най-много, те имат намерение на фалшиви пророк.

От друга страна, ако някой иска от арабски християни, които син на погибел и великолепни измамник (Даджал) може да бъде, един се превръща в отговор: Това може да бъде само държавата Израел! На практика, се казва в изявлението се побира тук също така: "Той, вече не е бил, и все още е". Правителството на Държавата Израел бе основана през 1012 г. пр. н.е. от крал Саул. Депортирането на горния клас на северна племена последвано в 722 г. пр. н.е. юдеите вреди на първия и втория депортиране на Вавилон в 597 и 587 г. пр. н.е. поради с разрешение на персийския завоевателя, някои от депортирани колебливосе завърнаха в родината си. След това правило на гърците, възникна за около 100 години на поп-членка на Макавейте (166-63 пр. н.е. ), която е била разрушена от Помпей. Но тъй като израелци отново и отново възмущава срещу римски професията на римляните унищожени в Ерусалим 70 след Христа, и всички отпадъци от Юдея; в 132 г. СЛ Те премина почти всички юдеи от своята родина, или ги е продал на вторичния пазар на съществуващите тогава свят. От тази точка на времето е съществувала нито една държава на Израел до отново е била създадена през 1948 г., следните през 1816 г. дълги години! Без съмнение той важи: Израел е, не е бил, и е възникнал отново! Във всеки случай, тъй като през 1922 г. има разпростряха в Близкия Изток на безмилостните гражданска война, в които е технически превъзходно израелци снимате на палестинския терористични лидери от хеликоптера като зайци!

Най-късно, решението на водещи различието на Израел от Коледа 1989 г. като затръби аларма в световен мащаб между християни симпатизира на юдеите. Е разпоредил на съчувствие Юдеин на Исуса Назарянина, и убеждението, че Йосифовия син е на Исус Христос, следва да доведат до анулиране на лицето на израелско гражданство. Проект на този законопроект все още не е окончателно решен в Израел в парламента, но открито обсъдиха по редица поводи. Ние, в него, напомни, че през 97 г. сл, че пръстчето водещи адвокати в Яний, временно място на новосформираната Синедриона, Вече е решено, че няма вече юдеин биха могли по същото време да християнски, за които ще бъде нарушение на първия заповед! Всеки, който има уши да слуша, нека слуша! В Израел с антихрист голяма мощност е все по-често развиващите се.

Наблюдавайте за къси съединения! (v 9): На въпрос дали антихрист, на звяра от морето на народите, е едно лице, институция, държавата или религиозна общност, е бил обсъден отново и отново. Вероятно, духа произтичаща от дълбоките е не само на един или на други, Но за колективно стесненото влияние, обхващащ всички области на живота и институции, както и хора. На патриарх клозет писа по негово време: "Малки деца, е последния час; и като имате чух, че Антихрист идва, дори и сега много антихрист са приключили, от които знаем, че той е последния час" (1 Клозет 2:18).

На случайни забележка в ангел дискурс, "тук е предвид които е мъдрост" (Откровение 17:9), трябва да ни помогне гвардия срещу бързо съдебни решения. Ние трябва да се признае, че ние всички паднат на мъдрост и разбиране, И че ние трябва да поиска от Исуса за посока и познания. С това ние ще доведе никой не подмами някой, но също така не пренебрегват да предупреждават, че църкви. Джеймс, брат на Исуса, Насърчава сащ: "Ако всеки от вас няма мъдрост, оставете го помоли на Бога, който дава възможност на всички обилно и без укор, и тя ще се обърне към него." (Джеймс 1:5)

МОЛИТВА: Небесният Отец, ние молитви за вас и се хвалим защото сте повдигнат Исус Христос от неговата гробница след неговата смърт изкупителнатаза нас на печално известния дърво. Той премина смърт изцяло. Да помогнете на децата си в Светия Дух не се изумите от възкресение антихрист след смъртта му, но да се признае, че неговият възкресение е акт на Сатана и не е в полза на Бога. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Които на лидерите в историята са действали по същия начин като антихрист ще направи?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:47 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)