Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Matthew - 155 (Jesus First Prediction of His Death and Resurrection)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- BULGARIAN -- Chinese -- English -- French -- Hebrew -- Hungarian? -- Indonesian -- Latin? -- Peul? -- Polish -- Russian -- Spanish? -- Uzbek -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

МАТЕЙ - Покайте се, защото царството на Христа е под ръка!
Проучванията при Христовото Евангелие според Матей
ЧАСТ 2 - ХРИСТОС УЧИ И МИНИСТРИ В ГАЛИЛЕЯ (Матей 5:1 - 18:35)
Г - НЕВЯРВАЩИТЕ ЕВРЕИ И ВРАЖДА ИМ КЪМ ИСУС (Матей 11:2 - 18:35)
3. Исус Министерство и пътуване (Матей 14:1 - 17:27)

м) Исус Първа Предвиждане на Неговата смърт и възкресение (Матей 16:21-28)


МАТЕЙ 16:27
27 Защото Човешкият Син ще дойде в славата на Отца Си със Своите ангели, и тогава ще въздаде на всеки според делата му.

Христос ви казва, че няма да избяга от съдбата на Бога. Божият Син ще дойде като Син на човек в славата на Своя небесен Отец, за да съди света. За втори път, Христос заявява, пред Своите ученици, откровение за Неговото идване в славата и величието на небето (Матей 13:40-43). Това събитие е целта на цялата история на човечеството. Така че, който се готви да се срещне с него? Не потискат съвестта си, казвайки: "Все още има време, а решението е далечен." Нека се знае, мила моя брат и сестра, че взаимоотношенията ви с Бога не е обвързана със срок или от близостта на смъртта. Ако сте почина днес, как ще застане пред Бога?

Нашите заводи са корумпирани и не са достатъчни, за да ни оправдае. Какво ще ви представя пред вечния съдия? Вие ще застанат пред го роди и от срам. Какво ще кажеш за него, когато застанеш пред Него? Вие няма да бъде в състояние да говори с него, нито да го погледне. Той ще ви похулят и да осъди искаш да кажеш, "Махнете се от Мене, вие, които вършите беззаконие!" Огъня на вечната мъка. Защото нито вие сами отрече, нито извади кръста си, сега си умножава наказание.

Но ако сте следвали Христос в кръста си и изповяда греховете си, вие ще чуете вкусно гласа на Божия Син, казвайки, "Да, нечестивия човек, Вие сте първоначално е грешник, но сте изповядал всичките си грехове и вярват в Моят изкупление. Прощават ти се греховете поради връзката си с мен чрез вяра. Сте приели и съм жилище във вас, и смъртта си в живота и верността Моята сила е променило.

Нашият Господ Исус ще дойде като свето съдията да освободи награди и наказания, безкрайно повече от най-голямото, че всеки земен владетел е правил. Всеки ще бъдат възнаградени, а не според печалбите си в този свят, но според това, което те са били и. В оня ден, предателството на отстъпниците ще бъдат наказани с вечна погибел, и твърдостта на верни слуги ще бъдат възнаградени с венеца на живота.

Тогава какво е отношението ви към окончателното решение? Били ли сте бил разпънат на кръст с Христос, и Той сега живее във вас? Или все още се отклони и изгубени в този свят, осъдени заедно със смърт и разрушение?

МОЛИТВА: Христе, моля да ми помогне да целуна краката, защото Ти ме целуна, когато бях грешник, пречиства ме и ме освети, без такса, че не може да влезе в съд и огън, защото на Твоята любов и Твоята смърт в моя място. Приемете моя живот и всичко, което имам в благодарност на изкуплението ви, че може да информира моите приятели от ръководството на Светия Дух за предстоящото решение и Твоето спасение, че те могат да бъдат спасени от пламъка на огъня чрез вяра в.

ВЪПРОС:

  1. Как да избягат от предстоящото решение на Човешкия Син?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on November 15, 2012, at 08:47 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)