Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Matthew - 156 (Jesus First Prediction of His Death and Resurrection)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- BULGARIAN -- Chinese -- English -- French -- Hebrew -- Hungarian? -- Indonesian -- Latin? -- Peul? -- Polish -- Russian -- Spanish? -- Uzbek -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

МАТЕЙ - Покайте се, защото царството на Христа е под ръка!
Проучванията при Христовото Евангелие според Матей
ЧАСТ 2 - ХРИСТОС УЧИ И МИНИСТРИ В ГАЛИЛЕЯ (Матей 5:1 - 18:35)
Г - НЕВЯРВАЩИТЕ ЕВРЕИ И ВРАЖДА ИМ КЪМ ИСУС (Матей 11:2 - 18:35)
3. Исус Министерство и пътуване (Матей 14:1 - 17:27)

м) Исус Първа Предвиждане на Неговата смърт и възкресение (Матей 16:21-28)


МАТЕЙ 16:28
28 Най-вероятно аз ви кажа, че някои от стоящите тука, които по никакъв начин не ще да вкусят смърт, докато не видят Сина Човечески да иде в царството Си"

Христос провъзгласи Неговата смърт и възкресение на Своите ученици, което ясно да ги Неговото идване в слава и Неговата власт да съди. Той отваря Неговото царство само за тези, които отричат самите себе си. Който умира за себе си, не ще умре завинаги. Вечният живот ще живеят в който се придържа към Христос, и той никога няма да вкуси смърт, защото той влезе в Божието царство.

Христос потвърждава този факт, когато казва: "Който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее. И всеки, който живее в духовно и вярва в мен никога няма да умре. "(Йоан 11:25-26).

Вярвате ли в това?

МОЛИТВА: Сине на Светия, Вие ме познавате. Съм нечестив от детството. Не ме хвърли далеч от Вашето присъствие, и не отнемай Светия Си Дух от мен. Създай в мен чисто сърце, Боже, и подновява непоколебим дух в мене. Вие прослави, защото са святи, и защото Ти ми описа начина на себе си отрича. Кръста си при мен и да ми помогне, че не могат да я съборят, но следват с всички онези, които носят своите кръстове, умира за себе си, че Твоята любов и сила ще живее в мен. Ти си моят живот, защото за мен, за да умра, придобивка.

ВЪПРОС:

  1. Защо Исус предупреди Своите последователи за Неговото идване решението?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on November 15, 2012, at 08:47 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)