Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Matthew - 065 (The Lord’s Prayer)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- BULGARIAN -- Chinese -- English -- French -- Hausa -- Hebrew -- Hungarian? -- Indonesian -- Latin? -- Peul -- Polish -- Russian -- Spanish? -- Uzbek -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

МАТЕЙ - Покайте се, защото царството на Христа е под ръка!
Проучванията при Христовото Евангелие според Матей
ЧАСТ 2 - ХРИСТОС УЧИ И МИНИСТРИ В ГАЛИЛЕЯ (Матей 5:1 - 18:35)
A - Проповедта на планината: ЗА КОНСТИТУЦИЯТА НА НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО (Матей 5:1 - 7:27) -- ПЪРВАТА СИ КОЛЕКЦИЯ ОТ ДУМИ НА ИСУС
2. Нашите задължения към Бога (Матей 6:1-18)

в) Господната молитва (Матей 6:9-13)


МАТЕЙ 6:10
10 ... Да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята.

Много религиозни хора изчерпват се опитва да узнаете волята на своя Господ. Следователно, закони и ритуали са се появили, за да учи хората да извършват на Божиите заповеди, обявена. Тези правила и закони, строго търсенето на "направи това и да се въздържат от това." В действителност, никой не може да извърши Божията воля точно или да го знам точно, защото хората са грешници и невежи.

Благословен да бъде Бог, Който ни освободи от натиска на Мо-СЪИC закон и неговата тежко бреме и изпрати Своя възлюбен Син, за да декларира волята на Своя Отец. Той не поиска от нас да направим нещо, за да го задоволи, но Той е изпълнител, даващия и благословникът. Той е милостив Създател и Спасител. Той не ни помолите да направим условни мито, за да ни приемат, но иска от нас да бъде отворена за Неговата благодат и да приемем Неговата салватионал работа. Той е източник на всички подаръци. Той се реши да бъде милостив към нас, за да ни благослови и да ни помогне. Ако отново се провалят в спазването на заповедите Му, Той ни прощава чрез Своята благодат и милостив любов. Разбра ли волята на вашия Небесен Отец? Той не поиска нищо от вас, но Той очаква с нетърпение да ви благославям и така ви спасява и ви изпълва със силата на Святия Си Дух. Вашият Небесен Отец иска да ти даде всичко, което Той притежава.

Има голяма разлика между главницата на религията и истинското познание на нашия Отец в небесата. Нашият Бог не е диктатор. Той е състрадателен Отец. Своята любов вдигна наказание от нас и отстранени страх от сърцата ни. Ето защо ние му благодарим радост и търсят Неговата воля, да я извърши пълното задоволяване на Неговата велика любов. Ние вярваме, че Святия Дух дава възможност на нас да спазваме Неговите заповеди чрез колектор прилагането на Неговата любов. Неговия Закон нас е удоволствие и живот.

Молим също така, че земята да бъде по-скоро като небето от спазването на Божията воля. Тази земя, чрез активната работа на Сатаната, се е превърнало почти като ада. Ние се молим, че светиите могат да бъдат променени в подобие на Исус Христос в тяхната преданост и послушание. Въпреки това, ние все още сме на земята, да бъде благословено Бог, все още под земята. Така че нека да търсите за волята на нашия Отец и да го направя с помощта на Неговия Дух.

МОЛИТВА: Ти се покланяме, Отче, защото ви е дал Твоя Син всички о власт на небето и на земята. Той е нашия Цар и ние Му се покланят. Ние се молим, че ще завършите Вашата бащинска воля в живота ни, точно както вашите ангели извършват вашите мисли. Моля да ни изпълни с Твоята любов и донесе на нашите приятели и врагове в Твоето царство също, че Вашето име освети и че те могат доброволно да следват насоките на Твоята любов.

ВЪПРОС:

  1. Каква е волята на вашия Отец в небесата?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on November 14, 2012, at 10:59 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)