Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 254 (The Last Offer of Salvation)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.7 - ИСУС ХРИСТОС ГАРАНЦИИ, ЧЕ НЕГОВИЯТ ПРОРОКУВА ЩЕ БЪДАТ ВЪВЕДЕНИ (ОТКРОВЕНИЕ 21:6-21)

2. Последното предложение на спасение (Откровение 22:10-15)


Дървета на живот: Адам и Ева е бил експулсиран от бърлога на, така че те да не се яде от дървото на живота (Генезис 3:22-25), но сега чуваме: Който и да е почистени от всичките си греховете и вярва в обосновка чрез Исуса, предоставена в него, ще бъдат предоставени от Господа на достъп до дърво, хляба и плодове от дървото на живота! Който - диктофонът сдъвква от него, ще живеят в вечността.

Тая притча-като изображение на дървото на живота стойки за гратисен период на безсмъртието които оправдано вярващите ще получат. Който и да е почистени от всичките си греховете от кръвта на Христа, ще живеят в вечността, като от това време на Светия Дух обитава в него постоянно. В духа на Бога, обаче, е вечен!

Клозет използва някои формулировки от изказванията на Исуса и от Откровение на ангели, за да разкрие неговата висящ мистерията на Светия Дух. Когато на Светия Дух започва да живеят в един мъж, след това на вечен живот започва разгъване и работят в него (Клозет 6:63). Така че, клозет говори на:

Дървото на живота: Битие 2:9; 3:22.24 Откровение 2:7; 22:2.14;
Вода на живота: Клозет 4:10; 7:38-39; Откровение 7:17; 21:6; 22:1;
Хлябът на живота: Клозет 6:35.48.51;
Светлината на живота: Клозет 8:12;
Словото на живота: Клозет 6:63.68;
Книгата на живота: Лука 10:20; Откровение 3:5; 17:8; 20:12.15; 21:27.

Всички тези образи / символи да се събуди желание в нас, така че да поискате от Отца за дара на вечния живот и да го получи благодарност. Който е жаден и гладен Бога и Неговата правда трябва да бъдат изпълнени и е имало недостиг на любов и сигурност вече (Матей 5:6, Лука 18:9-14; и други стихове). Той получава чрез смъртта на Христос на кръста гарантираното право да стане участник на вечния живот на Бога.

Който вярва в възкръсналия разпнат, освен това получава правото да влизат в светия град и общността през дванадесетте портите на Новия Йерусалим. Гледане и охрана ангели няма да го спре, тъй като той е бил очистен от всичките си грехове чрез кръвта на Христос.

Извън града са кучета: Ние не може да разбере автоматично, че "кучетата" се използва за описване на мъже с него. В Близкия изток обаче, бездомни кучета се страхуват и често ще бъдат прогонени чрез леене камъни, тъй като човек никога не знае дали те се разпространяват бяс. Бясно куче хапе всеки, който ще се намира и често причинява много болезнено мъртъв за тези, които са ухапани. Който предава хората на греха и ги заразява с лошия си дух, равен като бясно куче, което не може да бъде толерирано, но веднага трябва да бъде убит.

Някои тълкуватели Предполагам, че точката на сравнение между кучета и мъжете може да бъде в безсрамен съвкупление на кучетата открито. В днешно време има все повече и по-либерален свобода изроди, които са загубили всяко чувство на срам и да се покаже безскрупулно своите оргии във филми, списания и телевизионни и отрова тях въображението на зрителите. Ние отново се върнаха към Содом и Гомор и не трябва да се учудваме, ако огън и жупел скоро ще слезе от небето, за да се сложи край на тази глупост (Римляни 1:18-32).

Ангелът, постановено по-точно кои са те, че е потънал до нивото на животните. Вече през 21:8.27 той е бил свидетел, че чародейци, вещици, хомосексуалисти, лесбийки, блудстват с деца, хейтъри, терористи, пари поклонници, както и тези, които са заслепени от техните банкови сметки и, и по-специално, всички лъжци, проправи начин за бащата на се намира нашето общество. Горко на тези, които заявяват, че Исус само един човек или пророк, мюсюлмани и евреи често! Който вярва в и сме свидетели на подобни изявления, е духовно слепи и мъртви в греховете и не знае на Светия Дух, тъй като никой не може да каже, че Исус е Господ, но от Светия Дух. (1 Коринтяни 12:3).

Ангелът Клозет допълнително информирани, че тези, които пазят съгрешава, не ще принадлежи на новия свят на Бога и не са допуснати да влязат на Новия Йерусалим. Трябва да остане! 21:8 глава определя "пребиваващи" на тази група лица като заточение в огненото езеро, втората смърт, която умира без край. По същия начин, както на живота на Христос е вечен, така е и осъждане без Христос също вечен (Матей 25:41; и други стихове). Нашият Бог, обаче, ще трябва всички хора да бъдат спасени и да достигнат до познание на истината (1 Тимотей 2:4). Следователно, Исус заедно с обявяването на идването си още веднъж се опита да се събудите безразличен и траверси, така че те не могат да попаднат в вечно осъждение (Ефесяни 5:14).

МОЛИТВА: Небесният Отец, ние ще се поклонят себе си, защото ви предоставят на грешниците който се пречиства чрез кръвта на вашия милосърден син на привилегията да живеят завинаги, и Вашето Светия Дух е готова да живеят и да съблюдава в последователи на Христос. Помогнете ни да изповяда, преди да, всички греховете ни и неправди, Да се покае от тях и ги оставете така, че Исус може да ни избави от органа на греха. Ние поиска от вас да запазите всички наши приятели, дори тези, които не обичат сащ. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Който остава извън подарък на вечния живот и ще страдат от когато и да било да продължи втората смърт?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 12:02 PM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)