Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 255 (The Indispensability of the Coming of Jesus)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.7 - ИСУС ХРИСТОС ГАРАНЦИИ, ЧЕ НЕГОВИЯТ ПРОРОКУВА ЩЕ БЪДАТ ВЪВЕДЕНИ (ОТКРОВЕНИЕ 21:6-21)

3. На разглежда първостепенната им необходимост от идването на Исус (Откровение 22:16-17)


ОТКРОВЕНИЕ 22:16-17
16 АЗ, Исус, са изпратили ангел мой да даде показания тези неща, които да ви за функционалните групи. Аз съм коренът и потомъкът Давидов, светлата и утринна звезда." 17 духът и невестата казват, " хайде!" Той който чуе, нека " хайде!" Той кой е изсъхнал, нека дойде. Всеки, който желае, нека водата на живота свободно.

АЗ са изпратили Ангел мой да даде показания тези неща: Това е четвъртият път в тази заключителната глава на Книгата на Откровение, че Исус произнася божествената си "АЗ", чието име означава "Бог помага" (Яхве пести) е изпратил Откровение ангел си, така че да се разкриват много подробности на бъдещетона Книгата на Откровение църкви в Мала Азия и целия свят. ангелът беше верен свидетел за предопределени недвижими имоти на плана за спасението на Бога. Той знаеше всички етапи на предстоящите събития в небето, на земята и в адаТой беше гений за илюстрация на тези исторически събития и духовни факти, които са едва ли може да се изрази с думи.

За да се произведе анимация на само няколко минути, за всяко движение последователност безброй боядисани или компютърно генерирано проекти с много малки промени са необходими, а също и много време и пари, както и визуални артисти, аудио инженери, сценаристи, и директорите. Откриващата се ангел, който е бил изпратен от Исус, обаче, тя успя в едно мигване на окото, за да се визуализира на патриарха, разтърсваща света решителните точки, съдебни решения и благословии на земята и в небето, така че всички слава и тъмнина, дори самият Бог дойде в картината. От две хиляди години учени, мъдреци и светци изучават изображения и формулировки на Книгата на Откровение. Въпреки това, нито един от тях не е в състояние да възприемат цялата пълнота на нейните истини и реалности.

Аз съм Лоу и потомъкът Давидов, светлата утринна звезда: Исус причинени му ангел да разкрие всички тези събития, така че да подготви и укрепване на църквата за предстоящите вековете на преследване и мъченичество. Защото Господ обича своята църква като на младоженеца невестата си и прави всичко, така че да предупреждават, да насърчават, да се засили и да я поддържа.

Тъй като някои от членовете на църквата в Ефес и квартала е бил еврейски християни, които реагират скептично към всички Откровение относно настоящите и бъдещите разработки, когато те не са били проследени в Тората и в пророците, Исус се смили с тях и признал, че неговата божествена "Аз съм" отново! Той им обясни, че той е обещаното клон на родословието на Давид (Исая 11:1-5; Римляни 15:12; Откровение 5:5), а светлата утринна звезда (2 Петрово 1:19; Откровение 2:28; 22:16), който обявява нов световен ден и ражда господството на светлината победоносно (Числа 24:17). В края на Книгата на Откровение Исус отговори отново към конкретната въпрос на еврейските християни, така че да ги установят във вечния живот.

На примордиален писък на Светия Дух в края на времето: Обстоятелствата в света настоява за неизбежен края с пренаселеността е толкова бързо темпо на графики на статистика скок като ракети! В момента повече от 6 милиарда души живеят в нашия свят. След една или две поколения на населението на нашите земята ще бъде около два пъти като много, ако Исус не се върне преди. Жизнено пространство, храна, суровини резерви, вода и въздух са ограничени. Замърсяването на околната среда, поради тази тълпа от хора също приема застрашителни размери през това време. Никой не знае решение. Ето защо, противозачатъчни вече са разпределени в училищата и аборти препоръчва. Са легализирани хомосексуалните и лесбийките практики, така че да се спре бързото нарастване на населението на света. Безнравственост и порочност се умножават по-бързо. Пропаганда за свобода без ограничения, обаче, унищожава страх от Бога и уважение към родителите и всички органи. Всяко тяло ще се превърне в център на света. Субординация и услуги стават чужди думи.

Освен това, в много страни се увеличава глада, СПИН се разпространява, оръжейни арсенали на расте толкова, че Земята може да бъде опустошен няколко пъти и целия живот могат да бъдат заличени. Целия свят телекомуникационни съоръжения позволяват повишаване на контрола от мъжете и в комбинация с нарастващия въздушен трафик земята се превръща в глобално село, в която Бог не царува вече, но Сатана и сина си. Много църкви, които са станали либерална и загубили вяра в закона на Бога, Евангелието и Откровение, подготвя несъзнателно в околната среда на култ общество световна религия на Антихрист.

Кой ще се изненадате, ако Светия Дух въздъхва: "Ела бързо, Господи Исусе!" Дори и ако сте умишлено, замислен Христос и живеят отговорен живот в църквата и в обществото, ще бъдат изправени пред почти неразрешими проблеми и въздишка по същия начин, "Ела бързо, Господи Исусе!" Светият Дух вдъхновява молитва в църквата на Исус Христос, тъй като тя е невястата на Агнето. Така че, всички светии чакат заедно със Святия Дух, за идването на Исус с повишаване на осведомеността. В последните дни на Светия Дух ще даде свидетелство за нашия дух, че ние трябва да се подготвим за идването на Исус с молитва и нашата вяра, любов и надежда - той идва бързо! Всяка булка чака с копнеж за пристигането на младоженеца. В нея той призовава автоматично, "Ела бързо!" Така че, църквата на светиите се фокусира в сърцата си, вътрешно, за идването на Исус. на Светия Дух в вярващите, "Авва, Скъпи татко" (Римляни 8:15-16), ще бъдат допълнени в последните дни от "Мараната", това означава, че: Нашият Господ, ела! , или: "Нашият Господ идва!" (1 Коринтяни 16:22).

Книгата на Откровение ни предизвиква заедно с всички членове на църквата, тъй като ние сме невеста на Христос, да се разпространява тази молитва и свидетелство, така че последователите на Христос не се придържат на тълпи към света, а имуществото им, а се простират ръцете си към идва Господ и Спасител, за да си младоженец.

Окуражаващ начин Господ Исус обещава, че в разширяване на пустинята на нашето съществуване река с вода на живот е съхраняването на течаща. Който иска да пие от него, може да копая "свободно" от неговата пълнота благодат чрез благодат за себе си и други хора. Силата на Бог не ще получите слаби, и тя също няма да изчезнат, дори ако обстоятелствата на земята може да се сравни с Хаос(пълен хаос и опустошение).

МОЛИТВА: Баща ни в небето, благодарим ви за обеща идва на вашия пестене син и вечен съдия, и ние ви дават висока оценка на Светия Дух ни водачите да се молят че Христос ще дойде бързо. Ние обичаме ви и сина си, и ние ще се поклонят себе си, защото ви Светия Дух подготвя ни за неговата предстояща. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво е значението на молитва недоволството на първа християнството, "Мараната"?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 12:06 PM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)