Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 242 (Nations Walk in the Light of the City)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.6 - НА НОВИЯ ЕРУСАЛИМ: НА БУЛКАТА НА АГНЕШКО МЕСО (ОТКРОВЕНИЕ 21:9 - 22:5)

6. Нации разходка в светлината на града на Бог (Откровение 21:24-27)


ОТКРОВЕНИЕ 21:24-27
24 На оон ще ходят на светлината. Земните царе донесе на слава и чест на народите в нея. 25 Врати по никакъв начин няма да се изключи от ден (за няма да има нощ), 26 и те въвеждат слава и чест на народите в така, че те могат да въведете. 27 Няма по никакъв начин влезе нещо отхвърляй скверните, или лицето, което предизвиква мерзост или лъжа, но само на онези, които са в книгата на живота на Агнето.

Този параграф от книгата на Откровение повдига много въпрос. Когато направите нации идват от на нови земята? Защо те живеят извън града на Бог? Има ли религ. мисионер движение в новия съществуването? Когато направите царе идват от който поклони се Богу и неговият агнешко в новия Ерусалим? Какъв вид на подаръци и имам честта да нации довежда до триединен Бог в столицата? Клозет не отговори на тези въпрос. От предходните параграфи ние може да научат, че тези хора не излизат на езерото на пожар (Откровение 19:20-21; 20:13-14 ), Вместо това имената им са също така писано в книгата на живота на Агнето (Откровение 20:15; 21:5.8). Те не са осъдени, но са получили своите подновява живот чрез Божията благодат (Откровение 21:5).

По същия начин, тъй като има вътрешна, средна и външна кръг от дванадесетте ученици на Исус, при което всички тези ученици, с изключение на Юда, се превърна в бижу блок на основата на Божия град, така че сред спасените има разграничения и нива на тяхната святост и желание да направят жертви. Журито на Христос (Матей 25:31-46) показва, че практикува любовта е стандарта на Негово съди. Хора, които наистина обичат и служат на другите, не са наясно с тяхна чест да служат на Господ, когато те служат на нещастен. Не е възвишено положение, а не богатството или знанието е от решаващо значение за които ще живеят по-тясно с Бога и Неговото агне или по-далеч от тях, но практически любов, вярност, кротост и нежност.

По същия начин, като благослови не се записват в неговото съществуване, така че те не живеят според собствената си сила в новия свят, за да дойде. Светлата слава на Бога остава еликсир на живота им по-нататък. Те растат, работа и хвалят единствено по благодат, идваща от Бога и Неговата Агнето. Затова царските свещеници носят духовните дарби, израстващи от силата на триединен Бог Нови Йерусалим, така че те сега се укрепи във вярата си и знанието на Бога, могат да стимулират поверените народи да служат в радостта на Господа.

Портите на светия град никога няма да бъде затворена, като в новия свят няма разлика между деня и нощта, и там не са врагове на Бога вече. Различните народи на новата земя имат право да се приближи до своя Творец и Спасител по всяко време, така че да му предложи нови плодове на Неговата сила чрез благодатта. Е постоянно даване и получаване между града и селото. И двамата спечелят слава чрез този обмен. Божията слава се увеличава с изпълнението на имиджа му в неговите създания. (Битие 1:27, Исая 6:3, Матей 6:9; и други стихове).

Въпреки че портите на града са отворени всеки път, Клозет трябваше да предупреди църкви в Мала Азия, че не всеки, който мисли за себе си като християнин, ще получат правото да влизат на Новия Йерусалим. Ако вашето тяло, душа или дух е нечиста и не живеете един свят на живо, а след това ще се изключат от светия град. В случай, намира, че тя е особено документи с невярно съдържание, рязане и объркване на Евангелието, тъй като не е корен на всякакви злини. Визията на Новия Ерусалим и описанието на булката на Агнето може да ни стимулира да търсите 1000 заповедите на Христос в четирите евангелия и да живеят според този стандарт.

За да утеши по специален начин, страдащи души се причина за дефицит на точки святост Клозет да ги, че само тези, които ще получат правото да живеят в новата земя или да получите гражданство на Новия Ерусалим, който прие опрощение на греховете си, като Божия Агнец и да се избегне греха чрез силата на неговия дух, така че името им няма да бъдат заличени от Книгата на живота на Агнето (Откровение 3:5; 13:8; 17:8, 20:12,15). Кръста на Христос остава само тясната порта, чрез който ние сме в състояние да влезе в живота на Бог. Ако все пак не върши Неговата воля, Той не ще знаят (Матей 7:13.21.23).

МОЛИТВА: Благодарим ви, небесният Отец, че сте приели загуби син копнеж и добре поддръжан имот, и да покани всеки да си приемане партия приеха с радост и горите и карало птиците да пеят. Моля, помогнете ни да живеят, днес и в във вечността, от вашия гратисен само, така че ние не може да изградим нашето бъдеще на нашето думите и старание във всички, тъй като на кръвта на Агнето уникален само сащ Шампоанът притежава меко измиващо действие от всички грях, и е готов за нас правото да въведете новия ни дом с вас. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Ето защо ще лъжци и на нечистите не живеят в небесни капитал?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:46 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)