Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 163 (The Angel of Judgment Testifies to the End of the Antichrist)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

3. Ангела на преценка дава показания в края на Антихрист (Откровение 17:7-9a)


Регистрация в книгата на живота (v 8): Баща ни в небето предварително знаеше кой ще и кой не би приеме на пълно помирение с Него чрез Исуса. В своята далновидност, пише той имената на всички, които бяха съгласувани от тяхната вяра в неговата агнешко в книгата на живота (Римляни 8:29-30; Ефесяни 1:4-8; Откровение 17:8). Задъхан Исус му дух в тях и ги даде своя вечен живот (Клозет 3:16; 14:17, 23, 26-27; 20:21-23). Който обича на разпнат, поверява сам да Го, и го покланя заедно с баща си.

Тъй като изкушения и работа на чудесата на звяра и пророците ще са очаровани и бъдете погълнати маси на хората, само на онези, които са закрепени в непреходността ще имат перспективи за които не попадат в изкушение! Ангела на съдебно решение увери американски че предопределението на милосърден Бог ни ще бъде единствената гаранция, за времето и вечността, не стане част от голямо попадащи далеч, причинен от сина на злото. "За много се наричат, но няколко са избрани!" (Матю 20:16; 22:14) Никой не е от естество заслужава да бъде призван от Бога. Кръвта на Исус Шампоанът притежава меко измиващо действие само сащ от всички греха (1 Клозет 1:7; Евреи 9:14; 10:14; Откровение 1:5). Фундаментално, Исус е само един избран на Бога! (Матю 12:18-21). Небесни му баща е признал открито: "Това е Моят възлюбен син, в когото аз съм и удоволствие." (Матю 3:17; Исаия 42:1, който се вярват в син обвързва себе си за неговото свикване и получава разпределението на неговата вечен живот (Ефесяни 1:4-6).

Като висока точка на края на времето на изкушение антихрист лично се появява. Който и да получава да го видите, ще се насити, освен ако той знае Исус, агнешко на Бога. Само след това е намерил едичната и вечно валидни мярка за истински величие и орган. Който сравнява антихрист с човек ще намерите му да бъде несравнимо силна, интелигентен, красив и безсмъртни. Но който сравнява син на Сатана с Божия Син бързо признава, че звярът е лишен от всички божественото любов, кротък,, чистота и истината. За зли една се от злото от корена нагоре. Но добрите един е добра от Бога, баща си.

Синът на злото един късите косми и умишлено блокиран му почистване и освещение от Исуса. Той не иска да свети, милосърден и кротък, като син на Мария (Матю 4:10; 8:20; 21:3). Син на погибел придържаше към типичните за световна сила, И издирван всеки представен на неговата преходен правило. Исус пренасят греха на света и е починал в мястото на грешниците (Клозет 1:29). Който обича му е името си записани в книгата на живота, и ще живеят с него за непреходност.

МОЛИТВА: Баща ни в небето, ние ще се поклонят ви в името на вашата Христа Исуса защото сте Всемогъщият и Всезнаещ. Сте регистрирани имена на децата си в книгата на вечния живот преди създаването на света, Защото сте предварително знаеше кой ще остане твърда в Христа по време на последния изкушение и които биха го откаже. Помогнете ни да обичат сина си по всяко време от долната част на нашите сърцето и да не позволят на чудесата на злото един привлече ни да го. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво е убедителен чудо за последователи на антихрист, те могат да вярват в него и баща му сатана?
  2. Какво е последното причина, че прави някои погасен грешниците стане регистрирани в книгата на живота си?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:45 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)