Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 154 (The Harlot Close Up)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

2. На блудница на Вавилон близък план (Откровение 17:3-6)


ОТКРОВЕНИЕ 17:3-6
3 Той ме чрез Духа в пустинята. Видях една жена седи на светлобежов цвят животно, пълен с хулни думи против Мойсея имена, като седем глави и десет рога. 4 На жена бе облечена в лилаво и светлобежов, накичени с злато и скъпоценни камъни и бисери, като й ръка златна чаша пълен на гнусотиите и на примеси на сексуална неморалност на земята. 5 И на челото й име е писмено, "ТАЙНА; великий Вавилон, МАЙКА НА проститутки И НА гнусотиите НА ЗЕМЯТА." 6 Видях жена пияни с кръв на светии, и с кръвта мъченици на Исуса. Когато видях й, I се чудеха с смаяха твърде много.

Нова серия от визии в "пустинята" (v 3): Клозет бе транспортират далеч в духа на величествения ангел на съдебно решение. За ангел отвори, за да го очите на сърцето си, така че той може да признае някои събития в нови визии. На портрети и визии не са предназначени да представляват конкретни лица, институции или държави-членки, но са в символична и алегоричен форма, и са основно предназначени да бъдат разбрани косвено. Те преки американски към миналото, настоящето, както и за следващите събития. Съветвам те ни за духовен будност.

Ангела на съдебно решение доведе на патриарх в пустинята, подобни на място в която детето на лагера жена на уникален син е избягал, който е бил извършен далеч от Бога (откровение 12:6, 14; 17:3). В телесно присъствие клозет все още е на остров Патмос, в Егейско море. Неговия дух, обаче, са били транспортирани до безводни пустош. В Стария завет пустинята е място на смъртното наказание и съдебно решение (Глава 16:10; Исаия 21:1).

Жената на червеникави звяр (v 4): В този регион незаселен клозет трион на червеникави звяр постоянния, на която жена сателитна телевизия (откровение 17:4). На червени проникване на звяра сигнализирани своето желание за захранване, печалба и еротична. Водачът на звяра уверено начело на животните. Изглежда да се подчини на жена си най незначителните команда, или издърпайте на какво мислят членовете.

Един може да поиска от въпрос: Не на животните е необходимо за себе си в същия цвят на облекло на водача носеха? В глава 13:1-8 на звяра, въздигнал от морето са били описани, но без всяка проява на цвят. Или на животните е вече "цветна" по рано, подобно на начина на Корана изобразява Кристиан кръщение като "боя на Аллах" (Сура Ал Бакара 2:138)? Във всеки случай, цветът на стари дракон природен говори, баща на звяра, бе огнен червено от началото (откровение 12:13).

По отношение на значимостта на този цвят в дните на клозет, тя трябва да се отбележи, че цветът на официалния си духовна роба на римски цезари в първи век бе алено.

На животните в мъртви пустинята щастлив концентрирана мощност на антихрист дух. Той отвора много хулни думи против Мойсея имена на тялото си. Звяр в нахален гордост претендира да бъде титуляр и носител на имена и атрибути на Бога. Може би той твърди, че е "вечния Господа, Бог", "Всемогъщият Принцът на мира", "първосвещеник", "праведни съдия" или "източник на всички". Папата, също призовава себе си "Светия отец", и е определен като "Господ на света".

Една от характеристиките на животните е неговата самостоятелно обожествяване. Звяр от морето а Варахиил е подател сам. От друга страна, на Светия Дух а Варахиил е подател на син и син а Варахиил е подател на баща си.

МОЛИТВА: Небесният Отец, ние ще се поклонят себе си, защото ви само Сина Му Исуса е живяла бедно в нашия свят и поставете в бял костюм на първосвещеника. Той доставя сащ и много от последователите на антихрист от жажда за орган, мощност и слава и той облечени с нас отнема на истинския си Христос. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво е значението на цветовете на звяра и на жена градината на това?
  2. Каква е целта на хулни думи против Мойсея писмено имената на звяр?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:30 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)