Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 149 (Fourth Bowl of Wrath)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 5 - АНТИХРИСТ, И БОЖИЯТ АГНЕЦ (ОТКРОВЕНИЕ 13:1 - 16:21)
ЧАСТ 5.7 - СЕДЕМТЕ ЧАШИ НА ГНЕВА НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 15:5 - 16:21)

4. Четвъртият Купата на гнева: слънцето изгаря човека на земята (Откровение 16:8-9)


ОТКРОВЕНИЕ 16:8-9
8 четвъртия изля чашата си върху слънцето, и тя му е била дадена, за да гори човеците с огън. 9 души са били обгорени с голяма жега, а хората похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви. Те не се покаят и въздайте Нему слава.

В последното решение е удар върху удар. В първите хора, живеещи на земята, бяха поразени с болезнени рани. Всички изследвания на почвата няма да доведе до всяко решение, тъй като отровата е дълбоко в човека. След морето, реките и всички чешми да бъдат замърсени и се обръщат към кървавочервено. Водата вкус отвратителен и е пълен на коагулиране кръвни съсиреци. Мъжете се изнервят и да започне скучно за подпочвените води, но това не е достатъчно за всички хора. И сега гнева на Господ удари слънцето, източник на нашата светлина, източник на топлинна енергия и топлина.

В четвъртата тръба решението на интензивността на лъчението на слънцето, луната и звездите бяха намалени с 1/3 може би чрез вулканичен облак или въздействието на метеор, така че само бледа светлина грееше. Температурата падна значително, ледниците се разраства бързо и нова ледникова епоха (Откровение 8:12).

В четвъртата купа на човечеството гняв решението ще бъде поразен от точно обратното: слънцето губи своята защитен щит и се вижда на земята в пълния си интензитет, така че земята се превръща в пустиня като Луната и звездите, които нямат защитна атмосфера. Астронавтите се нуждаят от специален скафандър, която ги защитава в пространството срещу топлината на деня и ледената студенина на нощта. Ако озоновата дупка над Северния полюс се увеличава поради увеличаване на емисиите на парникови газове, може би до Тропика на Рака или извън нея, интензивността на лъчението на слънцето ще се увеличи значително. Ледниците в Гренландия, в Швейцария и в Хималаите ще се стопят. Арктическата тундра ще се превърне в голямо блато и много хора ще развият рак на кожата. Слънцегладни нудисти ще посети хладилни складове, както лъчите на слънцето и топлината ще получите непоносима.

В найдобрия случай кожата на човека се развива защитен щит като жителите на тропическата зона, така че бялата раса става черен и не е още една причина да ги презират.

Бог дава на тези хора, които отричат истината и реалността и не се покланят на създател и съдия на света, така че те да се унищожи. Природните бедствия не се случват случайно или са грешка на природата, но са призив да се покаят и Божият съд над гордостта на човека. Разширени горски пожари или поройни наводнения искат да ни предупреди и се свържете с нас, за да се покаят незабавно, за да се боят от Бога, за да го обичат и да пазят заповедите Му.

Но мъжете не искат да се покаят. Те не искат да се поклонят пред Бога, своя създател, но в същото време те са готови да празнуват собствените си герои, да ги боготворят, или дори да им се кланят. Масите търсят филмови звезди, топ спортисти, смели авантюристи и артистични гении, така че да се прославят и да се поклонят чрез идолите си.

От друга страна много хора знаят или поне подозират, че все пак Бог съществува. Едно дете в бившия Съветски съюз, веднъж казал на учителя си: "Тъй като" Бог "принадлежи към нашия език, така че трябва да има наистина да бъде Бог" Отговорът на учителя е шамар в лицето на детето, тъй като той е страх от дисциплинарно наказание или преместване, ако той толерира вярата в съществуването на благочестив човек в духовния затвор на материализма.

АнтиХристос и неговите последователи ще се произнесе Бог виновен, защото чаши на гнева решения, и ще го хулят и проклинат. Косвено те изповядват вярата си в съществуването на Бог, но в отрицателна режим. Те наистина не отричат съществуването му като Ницше, който казва: "Бог е мъртъв!", Но знаят, че в сърцето си, че има бог и го мразят. Така те вярват в съществуването му, но възнамеряват да го унищожи и да излъчвам и неговата последователи.

Онези, които са обладани от духа на Сатана диша огън и жупел и винаги мисли за нищо друго освен за себе си само. При това те се самоунищожи накрая: горещо, всичко жаркото слънце ще направи земята преддверие на ада.

Всеки човек е призван да се превърне в образа на Бога, да почитат Бога сам и да се трансформира чрез Неговата любов и истина, така че да го прослави с думи и дела, както и чрез поддържане мълчание и чрез изповядваха. Последователите на Христос не се грижа за номер едно вече. Умря, за да им его. Те са намерили нов фокус. Те обичат Отца и Сина чрез силата на Светия Дух.

Молитва: Отче, моля не влиза в съд с нас, но ни освети, така че да отговорим на вашите решения с представител на нашето покаяние за другите и от вас славеше с думи и дела и да те обичам с цялото си сърце. Амин.

МОЛИТВА: Небесни Татко, ние Ти се покланяме и ви благодаря за светлината и топлината на слънцето, но ако съгреши нараства, топлината на слънцето ще растат и после пасища ще изсъхнат, горите ще изгори, народа щеше да умре от жажда, пустини ще се разпространи и невярващи, които са започнали да вярват в присъствието на Бога ще Го проклина. Амин.

ВЪПРОСИ:

  1. До каква степен лидерите на нациите ще успее да сложи край на глобалното затопляне?
  2. Защо невярващите хули срещу имената на Бог след решенията? Да те вярват в присъствието на Господа и те го мразят?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 28, 2013, at 11:01 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)