Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 137 (What does the false prophet do?)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 5 - АНТИХРИСТ, И БОЖИЯТ АГНЕЦ (ОТКРОВЕНИЕ 13:1 - 16:21)
ЧАСТ 5.3 - ПОЯВЯВА СЕ ЛЪЖЕПРОРОКА (ОТКРОВЕНИЕ 13:11-18)

2. Какво лъжепророка направя? (Откровение 13:13-17)


ОТКРОВЕНИЕ 13:13-17
13 И вършеше големи знамения, дори да направи и огън слезе от небето на земята пред очите на хората. 14 Той заблуждава собствените си хора, които живеят на земята, защото на знаци, които са му отпуснати, да се направи в предната част на звяра, казват тези, които живеят на земята, че те трябва да направят образ на звяра, който има рана меча и живял. 15 даде му се да даде глътка въздух към него, на образа на звяра, така, че образът на звяра да се каже, и да причини толкова, колкото не се покланят на образа на звяра, да бъде убит. 16 Той причинява всички, малкия и големия, богат и беден, и свободното и роби, да се даде марка на дясната им ръка или на челата им; 17 и че никой няма да бъде в състояние да купуват или да продава, освен ако не е тази марка, името на звяра или числото на неговото име.

фалшив огън от небето: лъжепророка знае, че хората са сензация търсят и копнеят за чудеса. Сатана изкуши Исус, че той може да спечели за себе си хора на мястото на храма чрез грандиозно чудо. (Матей 4:5-7). Господ е отхвърлил това изкушение и предпочита вместо пътя на кръста. Пророк Илия огън паднал от небето да изгори жертвата си (1 Царе 18:38-39), както и неговите врагове (2 Царе 1:9-14). Исус, обаче, смъмра Йоан и Яков, който искаше да прави огън паднал от небето върху неприятелски Самаряни, като им казал: Не знаеш ли какъв дух са от (Лука 9:51-56) И все пак, когато на Петдесетница Светият Дух дойде от небето с внезапно силен бързам вятър, езици се яви на молещи се вярващи, тъй като е разделен от пожар и определя един на всеки от тях (Деяния 2:2-3).

По подобен начин лъжепророка би искал да запълни човешкото човечеството с неговия дух на огнения пъкъл, но той може да прави само фалшива светлина пожар. Римски Цезар Калигула веднъж на гръмотевична машина, която го накара да се появи като Бог хвърлят мълнии. По същия начин лъжепророка ще работят прекрасни фойерверки, които ще светне цялото небе и накара всички да учуди. Той може да има ракети, оборудвани с фосфорни бомби стреля срещу враговете на звяра от морето, които експлодират във въздуха, така че огънят се излее върху противниковия. През Втората световна война цели градове са били изгорени по този начин. Във всеки случай, сатанински огън от небето не ще бъдеш за благословение и изкупителната, но унищожаване и огън пояждащ.

Книгата Откровение предупреждава всички последователи на Христос срещу велики чудеса и знамения на лъжепророка. Признаци на Исус някога са били изцеления, изгонва бесове, хранене на 5000 слушатели или успокояване на буря. Целта на тези признаци не е да попълните хора с ентусиазъм, но да ги спаси и регенерира. Често Исус заръча на излекувани лица да не кажа, за изцеление (Матей 8:4, 9:30 и други стихове), защото той искаше хората да се покаят и да не доведе до масово движение поради чудеса и усещания. С фалшив пророк, обаче, е по обратния път, той накара да се заблуждават хората през трудни чудеса в областта на модерна технология, ген изследвания, космически експедиции, в симулации на медиите и чрез контакти с духовете на мъртвите, така, че масите поток към него. И все пак той не се свързва хората към себе си, но на сина на дракона, който е близо до него и го контролира тихо и непрекъснато. Анти духът напусне всяка почит син на лукавия, тъй като е получил от него възможността да се работи признаци. Лъжепророка е само на изпълнителната власт, инструмент и покорен слуга. Той знае много добре, че той не може да направи нищо без дракона. Той се подчинява на звяра от морето не от любов и справка, но го страхове и от своя страна се възползва от него студено изчисляване като средство към целта.

Говорейки на снимката: пророк, вдъхновен от антиХристовите заповеди ентусиазирани слушателите си да направят образ на звяра, който е излекуван от раната на меча си. Изцелението на мъртвите и му каза безсмъртие да станат видими навсякъде, така че тази мерзост на запустението ще бъде почитан от всички. Тогава лъжепророка умишлено засяга първата заповед на Моисеевия закон, който забранява да се направи и да се поклонят на всяко изображение, статуя или идол като основа на всички грехове.

Като психологически обучени виртуоз пророк знае, че мъртвите и твърда паметник привлича само незначителни интерес. Затова той обновявам изображението с неговия дух, дадени му от сина на дракона. Можем да си представим този дух днес като електричество, което добавя двигателната активност на изображението.

Ние не знаем дали Джон наблюдава в тези виждане себе си последствията от живота на антиХристос, като се извършва на голям екран в кино или дали той е видял как говорещи роботи се премества едновременно в съответствие с първоначалните предложения на сина на дракона . Както и да е, днес говорят снимки като тези на визията на ясновидеца, без да се казва. Дори масови мероприятия може да бъде гледано в същото време в повечето дневни в звук и визия.

Може да бъде казано образа на Джон включва и окултни действия. Египетските жреци, за който се твърди, че е в състояние да анимирате каменисти стели. В средновековните времена имаше много плач, говорещи и чудотворни изображения на Мария и така наречените изяви на Дева Мария във въздуха, и така е и до днес в Близкия изток. В Индонезия Село магьосници твърдят, че са в състояние да видим техните духове и трябва да говорят, да действа и да се борят един срещу друг. В окултизма има претоварване и обвързващи сили, които в развитите страни се знае, че само няколко души. Ние предупредя всички, които ще се изкушат да участват в такива практики, защото всеки човек, който се отваря за тези духове ще бъде обвързана дълбоко в душата му.

Убийството снимката: Друг аспект на визията е трудно да се обясни: говорене и движещи се изображения на антиХристос е в състояние да убие всяко лице, което не му се кланят. В някои гръцки храмове в дните на патриарха Йоан покланят бил намушкан до смърт от зад отказват опоненти в тържествени събрания в храма полиция, така че след всичко, което лежеше на земята пред бог или идол, за да "поклонение" в крайна сметка. Може би, че по такъв начин реда на сина на дракона, предавана по телевизията или чрез казано паметник може да подтикне фанатизирани поклонници, така че да се събори и печат на надземни такива невярващи, които не повален преди идол. Във всеки случай, изображението ще бъде почитан умишлено или със сила. Това богослужение се определя от страх и мъка. терор трябва да се помогне, когато измамата на сатанинските чудно сам не води до поклонението на звяра.

Мюсюлмани изрично не се покланят на изображението и идоли, освен от факта, че те се покланят пред Аллах в посока на черен камък Кааба в Мека дневно до 34 пъти навсякъде по Земята. Тези невярващите, анимисти и идолопоклонниците, които не умишлено представя на исляма в страните, завладени от исляма, трябва да бъдат убити или поробени. Повече от 40 милиона на африканските хора са били продадени като роби, Близкия Южна и Северна Америка между 1562 и 1810 "АД, често, защото те не приемат исляма и отказва да се покланят на Аллах в посока на Черно камък. Поклонението или мъртви, изтощение на Аллах или в процес на ада на робството, това е "алтернатива", която се превърна в реалност с фалшив пророк Мохамед,.

Ли всички християни трябва да умре в рамките на три и половина години на власт пътуване на антиХристос и неговата хитър пророк? Теоретично, да! Който не се кланят, ще бъде убит! Онези, които все още живеят, са се покланяли на изображението. Ще има много лицемери, които се покланят на звяра от страх, въпреки че те не вярват в своята божественост. И все пак тези, които изповядват, че са християни трябва да се изправи мъченичество. Значи само тези, които ще свидетелстват за Исус, които са готови да умрат за своята вяра.

Църквите трябва да бъдат подготвени за това предизвикателство вече в днешно време, така, че няма да бъде изненадан и линията на най малкото съпротивление и поради поиска поклонение две изправени се отворят на антиХристос, се предаде на него и да се заблуждават, така че да бъде в състояние да служат на Христос в тайна. Нашият Господ не корона разделена сърце! По същия начин човек не желае да живее с жена, ако тя в същото време се отдава на друг любовник. Затова всеки църковен лидер е отговорен, така че да подготви своите църковни членове своевременно за предстоящото страдание! Това се нуждае от молитва, любовта на Христос и напътствие от Светия Дух.

Църковната история става ясно, че възкръсналия Христос не иска, че всички негови последователи, ще бъдат убити заради името му. До последните дни от последните църкви времето на Исус Христос ще бъде посочена на тази земя. Дори най съвършената система на Антихрист ще бъде надупчена от чудесата на водене, изработени от триединния Бог.

Пророк Илия в своето време въздъхна и си помислих, че той ще бъде единственият вярващ ляв ъгъл на хората от Стария Завет. Но тогава Господ му показа, че още седем хиляди души не преклони колене, за да Баал (1 Царе 19:14-18). Когато във Вавилон трима млади мъже, Седрах, Мисах и Abed'nego поради тяхната вярност са били хвърлени в огнената пещ, Даниел е отсъствал (Даниил 3). А в замяна на тези трима мъже, които не са споменати, когато Даниил в рова на лъвовете между гладните зверове в положение на молитвата, вярва в своя Бог и да стоят на земята си (Даниил 6). Нашият Бог има повече съоръжения, за да държат хората от сатанинската троица знае. Въпреки това ще дойде време, когато всеки Христос може да бъде само Христос, ако той е готов да живее вечно живо в Христос връчена смърт преодоляване на действителността и чрез вяра да надделее, докато умира. Поет християнин Fürchtegott Гелерт (1715-1769 г.) свидетелства тази съпротива във вярата, когато са изправени пред смърт в следния химн:

Исус е жив! Спечели победа е!
Смъртта вече не може да ме ужасявам;
Исус е жив! Царуването на Смъртта се прави!
От гроба Христос ще ми припомни.
Ярка сцени след това ще започне;
Това ще бъде моето доверие.
Исус е жив! Да го трона
Високо над всичко е дадено.
Ще отиде там, където го няма,
Живо и царува с Него в небето.
Бог е верен, изпълнен със съмнения оттам!
Това ще бъде моето доверие.
Исус е жив! За мен Той умря,
Затова аз, на Исус жив,
чист в сърцето и акт спазват,
Хваление към Него и слава дава.
Всичко, което имам нужда от Бог ще освободи;
Това ще бъде моето доверие.
Исус е жив! Знам много добре
Нищо не ми от него ще се прекъсне.
Нито смъртта нито правомощия на ада
Част мен сега от Христос завинаги.
Бог ще ми бъде сигурна защита;
Това ще бъде моето доверие.
Исус е жив! И сега е смърт
Но портата на живот безсмъртен.
Това се успокои моята трепереща дъх
Когато минавам мрачен портал смъртта.
Вяра, ще плача, като не успее всяко сетиво:
Исус е моето доверие!

Голямо отстъпление и за борба с християнската общност възниква: Заплахата на изображението, за да убие тези, които не се покланят на антихриста и на неговия образ води до внезапното превръщане на масите, както и на органи, както богатите и на нуждаещите се лица, свободни и роби. Всеки иска да живее! Повечето хора не се интересуваме, чиито привърженици са или на когото те твърдят, толкова дълго, тъй като парите идват инча Те обичат да се ожени, празници, да се забавляват и да живеят в комфорт. Бога и дявола изглежда да е много далеч от тях. Така материализъм доминира на плурализма на хора, независимо от религията, към която те принадлежат. Масите са готови да представи фанатик малцинство за определен период от време, за да има мир и покой, вместо да се търси Бог със сърцето си, така че те могат да намерят истинското живо.

Звярът от морето с заплахата си да убие всеки, който отново предпазители, за да се поклонят, рязко елиминира всички класовите различия. След това вече не е привилегия за мъж или жена, дете или възрастен, роб или свободен, социалистически или капиталистически, всички те се обединяват от страх и се покланят на звяра, така че да продължи да живее. За някои от тях поклонението на "безсмъртен" е малко очарователно. Те се надяват чрез преклонението им да участват във възстановяването си от смъртта.

Тъй като не всеки навсякъде по света, в бедуинска палатка или в ескимоско иглу, в самолет или в джунглата може да види образа на звяра, така че да му се кланят, лъжепророка идва с още една идея, така че да подчини всички да антиХристос: Всеки трябва да понесе марка с марката на дясната му ръка или челото. Тогава хората ще трупат на масите, така че да получи символа на този звяр, тъй като този знак означава да имаш успех в обществото, да имат право да купуват и продават, може да бъде, дори и за бензин или да се движи по път . Без марка на антиХристос в тези дни никой не е в състояние да съществува в нормален начин.

Онези, които живееха в Третия райх на Хитлер, знаете, че свастика на дясната ръка на гърдите или върху капачката обяви вече отдалеч какъв вид на духа, която човек принадлежи към. Само в продължение на дванадесет години разрушителния ураган на имитирани нд колело отсъди в Велика Германия и още отне живота на милиони хора по време на Втората световна война.

В Източния блок петолъчна звезда на червен фон с кръв комунистически управлява в продължение на 70 години като символ на победата на болшевизма. Под този знак, глад и милиони измряха, на земеделските производители, работници, интелектуалци и свещеници, които не са подали към него. В Китай все още е една и съща звезда възпирам пета на човешкото човечеството в духовен затвор. Тези, които не оказват почит на Мао или неговите наследници безусловно, ще бъде брутално преследвани, мозъка измити или премахнати.

Исляма избра повишаване на полумесец, като негов символ определяне тях календара и сезоните празници. Ислямската сърп косят по време на 1375 години бунтовните мюсюлмани и цялостни народи. Една пета от човечеството страда под властта на този символ.

Свободните зидари се събират заедно в символ на чифт компаси с всичко контролиране на око в триъгълник. Монарси, епископи, равини, и водещи политици носят пръстен с този символ гравирано, която работи в тайна, така че да контролира икономиката на много страни поуспешно, отколкото много хора могат да мислят за.

Символ на антиХристос веднъж не ще бъде таен знак и не се дава само за елита на партийните членове. Вместо това, тя ще служи като лична карта за всеки поклонник и право да живее, работи, купуват и продават. Без тази марка никой не ще бъде в състояние да живеят в рамките на тези три години и половина на звяра. В днешно време някои хора вече носи номер 666, например, като карфица, скрито в задната страна на реверите.

Християни не може да приеме този тайнствен марка, символ на името или числото на звяра, тъй като те вече са предприели подслон под знака на кръста. Много от тях носят малък кръст на гърдите си като амулет или символ на защита. Доста от тези кръстове са изработени от злато и скъпоценни камъни. В последно време на кръста като символ на страданието ще обедини всички християни, които следват Божия Агнец, която се разкрива към тях: Ако иска някой да дойде след Мене, нека се отрече от себе, да вземе кръста си , и ме последвайте (Матей 16:24-26).

Исус не ни обещават комфорт и безопасно богат живот, но призовава тези, които искат да го последва сериозно да се откажат от себе си, своите желания и всички земни надежди, за да се вземе не е прекалено сериозно, за да поеме своя кръст от себеотрицателен , да изповядат греховете си пред Агнето, за да получи прошка и обосновка от Разпнатия и да започне след Божият Агнец, без да се казва много. Апостол Павел призна: аз съм разпнат с Христос: все пак живея; но не аз, но Христос живее в мен (Галатяни 2:19-20). Кръстът ни призовава към смъртта на егото ни и освобождава ни, така че да служат на нашия съсед или да умре като мъченик. Никой не може да слугува на двама господари! Ние не можем в същото време носят кръста на Христос и приемат марка на сина на дракона. Църквата на Агнеца ще бъдете намразени от всичките народи и да се изолира и се сблъскват с безименен маса на общността на антиХристос. Решихме за Исус без ограничение и да се ангажира да Агнето завинаги или да тръгнем накуцвайки между убитите Агнето и ослепително син на дракона? Или сме лицемери, докато се опитваме да служат на Христос и в същото време тече след змея?

СЪЗНАВАТ християни, когато се кръсти, ще бъдат запечатани със Святия Дух и носи името на Отца и Сина в силата на Духа невидимо на челото си и гравирана в сърцата си (Ефесяни 1:13-14, 4:30; Откровение 7:2, 14:1 и други стихове). Ние се извършено умишлено триединния Бог и не се покоряват него от страх, но от любов и благодарност. Той е наш Отец, Спасител и утешител. Той ни помага всеки път, когато в живота ни, дори и в най голяма нужда от анти християнски режим (Матей 28:20). Той ни държи във вечното живо.

МОЛИТВА: Небесни Татко, ние Ти се покланяме, защото са истина и любов. Силата на Твоята любов работи в мир, докато антихрист извършва неговата война хитро и големи знамения. Помогнете ни да не се чудя на чудесата на син на лукавия, който мами множествата и ги кара да се покланят на звяра и на неговия баща дракон. Амин.

ВЪПРОСИ:

  1. Къде лъжепророка таланта си, за да контролира съзнанието на народа?
  2. Как се снимки на лица говорят днес в къщи и в колите?
  3. Каква е марка, която идентифицира последователите на антихриста, което никой не ще бъде в състояние да купуват техните семейства необходимост, ако те не го имат?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 28, 2013, at 10:04 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)