Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 136 (He Who Has Ears Let Him Hear)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 5 - АНТИХРИСТ, И БОЖИЯТ АГНЕЦ (ОТКРОВЕНИЕ 13:1 - 16:21)
ЧАСТ 5.3 - ПОЯВЯВА СЕ ЛЪЖЕПРОРОКА (ОТКРОВЕНИЕ 13:11-18)

1. Звярът от земята (Откровение 13:11-12)


ОТКРОВЕНИЕ 13:11-12
11 видях друг звяр, който възлизаше от земята. Той имаше два рога като на агне и говореше като змей. 12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в негово присъствие. Той прави на земята и онези, които живеят в него, за да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.

Докато гледач на Йоан на остров Патмос се разклати до мозъка на костите и все още мисля за звяра от морето и припомни неговите църкви в землището на изток молитва, той изведнъж видя в нова визия звяр да излиза от пещерите на планините на Анадола. Този звяр не произтича от земни животни, но изглежда като понататъшна създаването на Сатаната, идващ директно от подземния свят.

Звяр на земята не изглежда ужасяващо като образ на змей със седем глави и дванадесет рога. В действителност, този демоничен дух се появява като лек агне. Два рога обаче показа, че това животно не е жена, но мъжко агне. Звярът не можа да скрие своята идентичност напълно. Тя се появява като агне, но той е мъж млад овце.

Гласът на звяра найнакрая разкри истинския си характер, тъй като тя не блее като малко агънце, но тя изсумтя и звънецкато дракон: млад дракон в овчи кожи. Звярът се появи външно внимателно и смирено, а отвътре са пълни с ненаситна алчност и разрушителност.

Агнето с глас на Дракона: Както вече беше с "възкресяване" на звяра с мъртвешки раната, така и със звяра от земята опит на Сатана бе разкрито, да имитира Божия Агнец . Агнето, което е било заклано, остана си противник и defeater. Сатана не се размине от победител на Голгота. Терминът "Агнето" или "малко агне" е намерена 28 пъти в книгата на Откровението на Христос като наименование на Исус. С него характерна черта на Божия Син е описано точно. Пасхалното агне в Египет, която спаси народа на Израел от гнева на Бога (Изход 12:22-23, 27), или страданието служител на Бога, Който бе водена като агне на заколение и не си отвори устата, но вместо изкупени на наше място с неговата смърт всички наши болести и грехове (Исая 53:4-12), обясни свидетелството на Йоан Кръстител, "Ето, Божият Агнец, който отнема греха на света!" (Йоан 1:29, 36)

Както той вече опит с първия си син дракон и зараснали мъртвешки рана също така злото не искаше да имитира Агнето. Но в друг опит за създаването дух дракон е генерирана отново, този път в облеклото на агнето, но нищо поразлично. В Сатана и неговите наследници няма любов в действие, която има състрадание с други хора и страда на тяхно място. На овча кожа гласът на дракона е рев.

Сатанински Троица: Някои тълкуватели се говори за сатанински троица: арх дракон, син на дракон и духа на дракон, които преследват една и съща цел с очевидното единство, това е, за да получите властта света с хитрост и насилие. Някои тълкуватели определят триединството на ада като антиБог, антиХристос и антиДух. В тези три нечестието въпрос за пълното му ефект. Те не изкупи всяко човешко човечеството, но искам да се връзвам всеки да духа им. Те не създават мир в сърцата, но предизвика бунт и самоунищожение. Те са обединени от омраза срещу Бог Отец, Исус, Сина Си, и Светия Дух.

Знае, че той вече е бил съден и че само за кратко време се оставя за (Откровение 12:12 и други стихове) triality на Сатана. Затова лъжепророка кара много поклонници на сина на дракона, ги изпълва с духа на змея, който имитира Светия Дух. Лъжепророка е получил орган на звяра от морето, така че да вдъхнови жителите на земята, за да се поклонят на сина на Сатаната. Той не изпълнява тази задача сам и независимо, но в присъствието на антиХристос, който го контролира постоянно. В triality сатанински има свобода и увереност, а само контрол и наблюдение. В действителност, страх и недоверие се произнесе.

Светата Троица е съвсем различна. Бог Отец е поверил цялата власт на небето и на земята на сина си без страх от революция дворец. За същия начин, както Святият Дух винаги прославя Исус, а не себе си (Йоан 16:14), така и Синът прославя Отец. В небесната троица няма самостоятелно хвалебствия, не горди и арогантност, нашият Бог е смирен! Исус каза: "Учете се от мен, защото съм кротък и смирен по сърце: и ще намерите покой за душите си" (Матей 11:29) Син на Бога жертва себе си от любов към недостойни грешници! Той не живее за себе си. В този смисъл Исус е дал силата на Светия Дух (Йоан 16:14-15), така да се изгради църквата си, закупени от кръвта му, и да попълнят своите членове с духа на Агнето. Смирение е една от тайните на Светата Троица. Който откаже да стане смирен, не е в състояние да разберат на Отца, Сина и Светия Дух.

Поклонете се от страх: Сатана, синът му и духът му, обаче, са горди. Аллах се нарича в Корана "горд", "арогантен" (Сура Ал Месомелачка 59:23). Той също е наричан "най доброто от всички хитри" (Сурите Ал Imram 3:54; Ал Анфал 8:30) Мохамед е неговият пророк и пълен с нечист дух Той каза: "Войната е нищо друго, освен измама. "прибързано клетвите могат да бъдат разделени" (Сура АлТарим 66:2) Неговата дългосрочна цел! е да покори целия свят за исляма Във връзка с това можем да прочетем в Корана: "Борба с оръжие, докато няма повече изкушение (отстъпничество от исляма) и религията е всичко в името на Аллах" (Сурите АлБакара 2:193; Анфал 8:39) Мохамед е лъжепророк бори за антиБог му срещу Божия Син Мохамед за цел да доведе цялото човечество да се покланят на Аллах, доброволно или насила Повече от 300 пъти, четем в. неговите инструкции за Свещена война на унизително, болезнено, екстремни мъчения, за да изпълни целта си, господството на исляма над всички континенти. всички невярващи (различни от евреите и християните) теоретично имат само избора между подчинение и смъртта. Понякога убива ще се промени в робство, за да измъчва невярващите ден и нощ.

В Откровение 13:12 четем, че синът на дракона води и контролира дейността на фалшиви неговият пророк. Звярът от земята е подчинено на звяра от морето. Тя е вдъхновена и ръководена satanicвсичкиy. Една от задачите на лъжепророка е да се уверите, че "земята се поклони на звяра". Странно изражение прави не само цел на всички хора от цялата земя, но също така и на елементите и фауната, електрони и неутрони, бактерии и вулканите. Всичко трябва да бъде заразена и осеяни с демоничен дух на дракона. Св. Павел пише за злите духове в небесни места (Ефесяни 6:11-13) и знаеше, че "цялото творение стоновете и премеждия в болка заедно до сега" (Римляни 8:22) в света господството на Сатана не е плитка, но отива на целия свиня Целият свят лежи в лукавия (1 Йоан 5:19 деветнайсет милиарда).

Първото лъжепророка принуждава жителите на земята, за да се поклонят на сина на Сатаната. Целта остава същата: отдаденост, ангажираност и подчинение! Лъжепророка възнамерява да приложи общия властта на сина на змея по всички континенти. За тази цел, бе дадена цялата власт на звяра от морето, това е орган на Сатана към него. Тук насилие троица е в действие без никакви спестявания или изкупителната любов. Теми, които не са свободни да откажат да се поклонят на сина на Сатаната. Те трябваше да се подчини на него, и те трябва да му се поклонят. Те са му се поклони роби. На арабски думи за поклонение и поклонник са много тясно свързани с условията за "робство" и "роби". Ние, които живеят в страни с мнозинство Кристиан не знам вече колко голяма е свободата, за която Исус, Сина Бог ни освободи (Галатяни 5:1).

Пропаганда за чудо на изцеление: специално ме ТКП, с която лъжепророка хваща наивни хора, е пропагандна ролята на чудотворно изцеление на смъртно рана на насилие син на лукавия. Тъй като баща му е оздравял и да го съживи, той се разпространява като безсмъртен, непобедим и всемогъщ (Откровение 13:12). Тази невярна декларация за вечното живо на антиХристос очарова човечеството и ги кара да му се поклонят. Хората се надяват, че те ще се наситят с възкресението Му сила.

Христос обаче заяви, че докато той е бил все още живеят на земята: "Зъл и прелюбодеен род иска знамение, и знамение няма да му се даде, но знака на пророк Йона: Защото както Иона бил на три дни и три нощи в корема на кита, така Човешкият Син ще бъде три дни и три нощи в сърцето на земята" (Матей 12:39-40; 16:4 и други стихове). С него Исус пророкува възкресението му от смъртта и го нарича най важният признак за човешкото човечеството. Защо ние свидетелстваме, като християни на Христовата победа над смъртта, толкова рядко? Защо да се предадат на лъжепророка представителството на демоничното изцеление на антиХристос, който наистина не е вечен, но ограничен? Възкресението на Христос ни уверява, че Исус е бил и е безгрешен и свят, че смъртта и Сатана има правото и силата в него, че му изкупителната жертва за всички човешки същества е бил приет от Бог и че Исус живее във вечността. В него също така нашето възкресение и вечен живот се крие! Извън него смъртта, ада, осъждане и отчаяние са скрити. Ние трябва да ни отведе от Светия Дух, така че да се произнася победата на Исус Христос поясно и поясно. Той наистина е възкръснал, но не Антихрист, който ще се върне в бездната.

МОЛИТВА: Небесни Татко, ние Ти се покланяме, защото Вие сте Всички Произнасяйки и сте ни е дал дара на претенциозните откриване на нечистите духове, които ние не може да падне жертва на триковете на антихриста и признаци на фалшиви неговият пророк. Помогнете ни да се разграничат Вашият глас измежду фалшивите гласове в медиите, че ние не може да се покланят с народа на звяра и баща си дракон. Амин.

'ВЪПРОСИ:'

  1. Има сатанински Троица? Как изглежда?
  2. Каква е целта пропаганда и трикове на лъжепророка?
  3. Защо зарастването на раната на Антихриста да стане основна причина за него се покланят и баща си на дявола?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 28, 2013, at 10:02 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)