Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 096 (The Seven Trumpet Judgments)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 3 - ЦЪРКВАТА НА ХРИСТОС И ТРОМПЕТ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ (ОТКРОВЕНИЕ 7:1 – 9:21)
ЧАСТ 3.3 - АГНЕШКО НА БОГ ОТВОРИ СЕДМИЯ ПЕЧАТ СЕДЕМ РЕШЕНИЯ ТРОМПЕТ И ТРИТЕ НЕВОЛИ (ОТКРОВЕНИЕ 8:1 - 9:21)

2. Седемте решения тръба (Откровение 8:7 - 9:21)


Призив да се покаят за всяка форма на кражба: Който намери нещо с него, у дома или на работното място, които не принадлежат към него, трябва да го върне възможно най скоро! Който е откраднал нещо трябва да го върне и, ако е възможно, да се извини на собственика. Всяка форма на гордост трябва да бъдат разбити! Който краде от мързел да се молим и да се научат да работят, за да помогне на тези, които страдат нужда (Ефесяни 4:28).

Ние всички трябва да се смущава, когато сравняваме богатите и бедните страни една с друга, защото в индустриалните страни се възползват от суровини и евтина работна ръка от развиващите се страни, за да се запази богатството си. По голямата част от населението на света е лошо, понякога изключително бедни. Кой ни дава, богатите горните класове, правото да станат още по богати, да вземе почивка в евтини страни и дават малки милостиня на благотворителност?

Не трябва ли първо да евангелието на бедните и да им предложат практическо професионално обучение, така че те ще се научат сами да си помогнат? Богатството, талант и напредъка съдържат скъп отговорност. Исус каза за нас с оглед на световната мизерия: Бедните имате със себе си винаги, и всеки път, когато ти се иска да може да ги направи добро (Второзаконие 15:11, Матей 26:11, Марк 14:7; Йоан 12:8, Деяния 3:6).

В крайна сметка, който притежава нашите богатства и владения, нашето време и нашето здраве? Сам по себе си не Създател собственик на всичко, което Той е създал? Не са ли нашите притежания просто заеми от Всевишния към нас, които искаме да се размножават и да се използват за негова чест? Ленин е заявил: Човекът, който е построил първата ограда е първият крадец! Той искаше да каже: Всичко принадлежи на всички! Никой не е собственик. Но Ленин не е наред. Бог е собственик и Господ на вселената. Ние принадлежим към Него с всичко, което сме и имаме. Нашите деца също са негово притежание. Той ще някой ден да ни каже: Понеже сте направили това на един от най тия мои братя, да го направи с мен или, тъй като не го направи един от най малкото от тях, не го е направил с мен (Матей 25:35-45)!

Ние трябва да сложи цялата ни богатство, сила, време и честта на разположение на Исус ", и поиска мъдрост, Дух води и любов, така че да може да направи конструктивна помощ. Преди всичко, евангелието остава спешната необходимост за всички хора, така че всеки човек може да получи нов дух и нов начин на мислене. Който изпитва такава промяна на сърцето се откаже всяка форма на корупция и измама, и се учи с удоволствие и честно работата. Той живее в библейския отговорността, която имаме пред Бога и човеците.

И те не Покайте се! Ангел от Откровение два пъти увери пророк Иоан, че въпреки глобалните катастрофи, а дори и след предупредителните решенията на Бога и Неговата Агнето, по голямата част от човечеството няма да се покаят. Идоли Мъжки не попадат бързо. Старият, горд "I", продължава да стои като малък бог на пиедестала! Всички ударите на Божията любов и гняв са от голяма полза! Старата "I" трябва да умре, защото Исус иска да царува и да се произнесе в нас.

За бедствия ни учи на молитва или проклятие! Втвърдяването на човечеството се увеличава. Масите настръхват срещу вика на ангела. Те не искат да се откаже от любовта на Бог. Те продължават да останат на централната точка на собствения си свят, за да получи честта и силата.

Окултизма, омраза, убийство, войни, демоничен контрол, лъжи, страх, неморалност, грабеж и кражба продължи да се увеличава. Когато се отхвърлят заповедите на Христос и Неговия Дух, там царува духа на Сатана и неговото лъжеща свобода! След тромпет решения ще бъдат единствените, които все още живеят остатъците, дава последен шанс от Бога и Агнето му да се покаят. Но дори и те ще изберат да не признае или почит към техния Създател, Господ и съдия. Те се радват на Неговото благоволение и благословии, като слънце, светлина, въздух, чиста вода и живота си, без да каже дума на благодарност. Те искат да продължат както преди, и служат пари, секс и собствената си чест. Те попадат стъпка по стъпка по далеч на фона на прогресивно откровение от светостта на триединния Бог. По този начин, нечестието им достига пълна степен. Те все повече и повече потиска и преследва църквата на Агнеца. Но Господ уверява всички, които Го следват: портите на ада няма да надделеят Моята църква (Матей 16:18-19).

МОЛИТВА: Дневна, възкръсналия Господ Исус, Ти си Божият Агнец, който придружава света спасение чрез прощава греховете ни, ние ви възвеличи и се радвам, защото част от свободното си благодат за всеки, който се покае. Настояваме да се обадя много истинско покаяние, че ние не можем да вземем от нашите грехове, когато страшни беди идват.

ВЪПРОС:

 1. Знаете ли, стават запечатани с Божия Дух за вашата защита, във времената на смущение?

насмешлив поглед 3

Уважаеми читатели,
Ако сте внимателно проучен тази първа книжка на книгата Откровение, ще са натрупали вечно съкровище. В същото време, вие лесно ще бъде в състояние да отговори на следните въпроси:

 1. Какво е значението на печата на Бог в запечатване си облигации ДОИ жавни служители?
 2. Каква е тайната на евреите?
 3. Какво е значението на номер 144,000 в тази глава?
 4. Писане и поддържа от сърцето на резюме на показанията на множеството вярващи.
 5. Колко думи и характеристики можете да намерите в това увеличение? Защо благословия дойде в първото и може да продължи?
 6. Как светиите изперат дрехите си и сърцата им, когато те са преминали през голямата скръб?
 7. Кои са седемте благословии опит от тези, които седят в пространства на земята?
 8. Защо не са спасени от нашите молитви, постене, принос, и добри дела, но само от смъртта на Спасителя Исус и нашата вяра в Него?
 9. Какво означава спасение за себе си?
 10. Как божествената Светия Дух обитава в корумпиран човек?
 11. Каква е надеждата на вярващите в Христос?
 12. Защо е бил там пълна тишина на небето преди решенията на тръбите?
 13. Защо трябва нашите молитви преминават през свещения огън?
 14. Какви са целите на решенията на тръбите?
 15. Какво Бог от Неговите решения срещу човечеството?
 16. Защо Бог стачка човечеството в гнева Си?
 17. Защо виждаме в Чернобил експлозия знак на язви на Светия Един срещу отпадането света?
 18. Какви са възможните бедствия, които могат да причинят една трета от звездите да потъмнее?
 19. Какво е комфорт сред страховитите неволи?
 20. Били ли сте някога преживява място, чиято атмосфера беше пълен на антихриста духове?
 21. Как се съхраняват сред бъдещите изкушения, атаки и страдания?
 22. Кога започва последната война в Ирак?
 23. Каква е Божията цел на решенията на седемте домашни любимци?
 24. Какви са съвременните идоли в заобикалящата ви среда?
 25. Как да станеш свободен от омраза и преодоляване на нечистите изкушения?
 26. Знаете ли, запечатани с Божия Дух за вашата защита, във времената на смущение?

Ако отговорите с 75% от горните въпроси, точно и достатъчно, ние ще Ви изпратим следващата книжка на тази серия. Моля, напишете пълното си име и да отговорят ясно и да изпращате вашите отговори на следния адрес:

Водите на живота
P.O.Box 600 513
70305 Щутгарт
Германия

Internet: www.waters-of-life.net
Internet: www.waters-of-life.org
e-mail: info@waters-of-life.net

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 10:20 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)