Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 055 (All Creatures Worship the Lamb)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 2 - ИНТРОНИЗАЦИЯТА НА ИСУС ХРИСТОС (ОТКРОВЕНИЕ 4:1 - 6:17)
ЧАСТ 2.2 ИСУС ХРИСТОС Е РЪКОПОЛОЖЕН, КАТО МУ ЗАПЕЧАТАНИЯ СВИТЪК (ОТКРОВЕНИЕ 5:1-14)

3. Всички същества се покланят на Агнето (Откровение 5:8-14)


Те видяха и се чудеха на малко агне, но те не са АД облича от познатото "ти" двадесет и четири старци направи. Те стояха в предната част на завоевателя на Голгота на висока почит и призна с единодушно, че това е единствено достоен и има право да получи властта на Бог. Те не говорим за свитъка, запечатана със седем печата по-дълго, но за последиците от неговото съдържание: Исус е единствено в състояние и имат право да се комбинират в себе си всички функции и сияния на славата на Бога.

Защо?

Защото той е било заклано като невинно агънце!

Той Светият грешниците да го убие.
Той Живият смъртните, за да го разпънат на кръст.
Той, който е Любов, егоисти да го унищожи.
Той, който е Светлина, позволи на тъмнината да го гасят.
Той, които се поемат от Духа, тези, които са създадени от прах, за да го смаже.
Той обичаше враговете си, благослови тези, които го прокълнат, направи добро на тези, които го обидени и преследвани: Той изпълнява закона напълно и запушват устите на Божия гняв от заместническа смъртта му.
Той вярвал в Бог, дори по времето, когато Бог го е оставил. Той извикал: "Боже мой, Боже мой!" и задръжте на баща си, който стоеше пред него като съдия. Неговата вяра надделя над съда. Исус се бори с Бога,, както Яков някога е борил с ангела на Господа, и надделя над него. Ето защо Исус е истинският "Израел", които са се борили с Бога и надделя над него (Битие 32:25-31).
Той все още се надява, където нямаше нищо, да се надяваме за по-дълго. Той е извършил духа му в ръцете на баща си, които са скрили лицето Му от страданието му син. Исус завладян от неговата фирма се надяваме, дори в отчаянието на смъртта.

В Исая 53:4-12 се разкрива тайната на победата на Исус Христос. Всеки последовател на Божия Агнец трябва да знаят тези стихове наизуст. Светият Дух е разкрил тайната на заместническа страданията на служител на Господ на Исаия. Който постави собствените си болести, скърби, беззакония, престъпления и наказания на светата Божия Агнец, ще се включи в похвалите на безброй ангели с цялото си сърце. Раните му са нашето спасение, смъртта му е нашият мир. Пол призна:

Затова оправдани чрез вяра, имаме мир с Бога чрез нашия Господ Исус Христос (Римляни 5:1).

Безброй ангели исках да изразя от тяхното тържествуване на закланото агне единствено е в състояние да възстанови мира между Твореца и Неговото творение. Затова ръкополагането му беше единственото правилно следствие, когато той дойде вкъщи.

МОЛИТВА: Ние Ти се покланяме, които са родени на Светия Дух, защото не сте използвали Небесният ви сила, за да се увери, но даде живота си за спасението на непокорния и установен мир между Бога и създаването. от Вашият бичуването ние се изцелихме.

ВЪПРОС:

  1. Какво ангелите увеличите смъртта на Божия Агнец, без да се споменава Неговите чудеса

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 08:22 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)