Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 042 (Preparations for the Enthronement)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 2 - ИНТРОНИЗАЦИЯТА НА ИСУС ХРИСТОС (ОТКРОВЕНИЕ 4:1 - 6:17)
ЧАСТ 2.2 ИСУС ХРИСТОС Е РЪКОПОЛОЖЕН, КАТО МУ ЗАПЕЧАТАНИЯ СВИТЪК (ОТКРОВЕНИЕ 5:1-14)

1. Препарати за ръкополагането (Откровение 5:1-6)


ОТКРОВЕНИЕ 5:1
1 видях в десницата на Оногова, Който седеше на престола, книга, написана отвътре и отвън, запечатана затворена със седем печата.

Запечатания свитък в дясната страна на Бога: В нача-лото на втория си визия Йоан е видял врата, отворена в небето. Той бе признат Бог е славата Му, като баща, изпълнен с любов и като всемогъщ Светия.

Той е видял и чул как пазители на трона, се поклониха онзи, който седеше на престола. Той трябваше да види как двадесет и четири старци се поклониха славното Светия и се поклони пред него. Небето е пълно с хвала на Бога. Това не е задължение поклонение, тъй като тя е в исляма, но спонтанно, благодарен поклонение, произтичаща от знанието на вечно любящ Господ.

Джон се втренчи в центъра на космоса и изведнъж разбра, дясната ръка на онзи, който седеше на престола. В отвореното си благословия ръка имаше нещо като свитък пергамент. Спасение ръката на Бога не е била скрита зад гърба си, тъй като много евреи вярват, тъй като разрушаването на Храма на Йерусалим през 70 г. сл. Хр. Господ протегна ръка за пълнота на светлината. Той започна да действа. Велики неща може да се очаква, надежда стана и време на съвършенство започна. Обещанието на Псалм 118:15-16, за да бъдат изпълнени. Формата на онзи, който седеше на трона останаха забулени в славата Си. Но ръката му вече се вижда, че е ръка на спасението и благословии! Орган на Оногова, Който седеше на престола беше показано, без шум и пропаганда. Плам на любовта му беше пълен на властта. Той въвежда преминете към света, така че да пророкуват волята му, неговият план, победата си, решенията си, и спасението му. Това откровение не идват от един ангел или дух, но тя директно идва от Бог. Той разкри своята воля без посредник.

За превъртане на писане и от двете страни. Той изглеждаше като официален бюлетин в древния свят. От външната страна на такъв свитък е написана кратко таблица на съдържанието, така че читателят може да го отличават от другите свитъци и реализира с половин око, това, което авторът иска да общува. Въпроси и предназначението на такъв бюлетин вече са били известни преди свитъка бе открита.

Вътрешността на такъв превъртете подробности на наредбата и разпоредби за прилагане и упътване за закон или завещание, са били написани. Разкриването на вътрешните писания, предназначени в същото време, че влизането в сила и че представителят е упълномощен за прилагането му.

Още в Стария Завет Бог е разкрил волята си по различни начини. Патриарх Мойсей и Давид, както и пророците признава все повече и повече плана за спасението на своя Господ, а също и правдата Му съдби на бунтовното човечество. Исус се разкрива стъпка по стъпка как на края на света, напредна до завръщането си (Матей 24:1-25). Сега плана на Бог за бъдещето на света е в ръката на Всемогъщия Бог.

В онези времена римските официални документи са били запечатани от външната страна със седем печата. Освен това, завещания бе запечатан от онзи, който е волята му и с шест допълнителни свидетели. Небесния свитък беше запечатана със седем печата и затвори за всички. Смисъла на Стария Завет обещава както и пророчествата на Исус Христос, остава тайна и кодирана. Всички озадачаващо е от полза. Ново откровение е необходимо чрез отваряне на седем печата.

Но може да се очаква нищо ново. Съдържанието на документа вече са били известни в очертанията. Но сега това е въпрос на изпълнение на плана за спасението на Бога и Неговите съдби на анти-божествена и анти-християнски свят.

В коронация церемонии в древни времена вестител или старши свещеник тържествено донесе удостоверение за назначаване в тронната зала, така че новият цар да го взема като управител на Бог. Височината на коронясването е счупването на седем печата от страна на новия владетел, който имал съдържанието на свитъка, обявен от В глашатай. Тогава кралския двор коленичи, отдаде почит към него, и наздраве звънна в тронната зала. Роман цезари понякога се изобразява на техните нови монети с ръчни превъртане, така че да покажат своята власт.

В небето на коронясването на Царя на царете е, когато той е дал сертификат за назначаване от ръката на Бог. Той ще бъде последният цар, който ще установи вечно царство със свята столица и по този начин се убедят края на тази светския свят. Решението си и действат началото с чупене на седем печата.

МОЛИТВА: Небесни Татко, защото нашия план на спасението и познаване на вашата преценка на непокорните са с вас, призна, че тези принципи частично Твоите пророци, и Христос завършен законно спасение за света и изля Духа Си на каещия се. Който не вярва ще бъде осъден, и си просто гняв ще бъде върху него.

ВЪПРОС:

  1. Защо е свитък в дясната страна на Бога, написано вътре и на гърба.

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 07:52 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)