Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 043 (Preparations for the Enthronement)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 2 - ИНТРОНИЗАЦИЯТА НА ИСУС ХРИСТОС (ОТКРОВЕНИЕ 4:1 - 6:17)
ЧАСТ 2.2 ИСУС ХРИСТОС Е РЪКОПОЛОЖЕН, КАТО МУ ЗАПЕЧАТАНИЯ СВИТЪК (ОТКРОВЕНИЕ 5:1-14)

1. Препарати за ръкополагането (Откровение 5:1-6)


Небесния глашатай Уикенд горд на света

ОТКРОВЕНИЕ 5:2-4
2 Видях един силен ангел прогласяваше с висок глас: "Кой е достоен да разгъне книгата и да се прекъсне своите печати? 3 Никой в небето горе, или на земята или под земята, е в състояние да отворите книга, или да търсят в него. 4 И аз плаках много, защото никой не се намери достоен да разгъне книгата, или да търсят в него.

Ангел Божий извика с висок глас, така че всички небесата, всички краища на света, както и отвъдното могат да чуят посланието, което включваше призив за покаяние на всички същества и откровението на светостта на триединния Бог. Ангел, наречен по предизвикателен начин, "Кой е достоен да разгъне книгата и да разпечата печатите?"

"За да бъдем достойни" в Арабския езикови средства: Кой има право, който го заслужава, на определената дата да предприеме действия? Кой е най-добър и компетентен пациента и достатъчно силни, така че да поеме отговорността и изпълнението на този бизнес?

В небето означава тази покана, който е напълно свято, така че да влезе в блестящ светлината на славата на Бог невредими? Кой има власт и който е мъдър, изпълнен с любов, и който е състрадателен, праведен, силен и милостив, така че той е в състояние да се приближи до трикратно свят Бог на любовта, без да бъдат унищожени от нажежен силата си?

Въпросът на ангела също така означаваше, който е в състояние да прекъсне седемте печата, без да вредят на текста? Кой е в състояние да прочетеш написаното и да се възползва от съдържание, без отчаян, но вместо да го изпълни със суверенитет?

Насилственото повикване в космоса поканени всички заинтересовани лица, състезатели и кандидатите, за да излезе на преден план сега. Всички ангели, пророци, спиртни напитки, цезари и владетели на всички времена трябва да натиснете техните претенции, но те също трябва да осъзнаят, че след това те ще бъдат осъдени от Бога. Не е съдържанието на свитъка е предимно, тя е по-скоро на въпроса кой е правилният човек, който да има право и власт, за да разпечата нейните седем печата на небесния свитък.

Нито една от главните князе на ангелите излезе на преден план, нито Майкъл, нито Габриел. Мария, майката на Исус, също не се яви. Сатана не посмя да се подлагат на този тест от пожар. Никой не можеше да понесе близост до Бога, Негово Светейшество, неговата мъдрост и неговите решения. Нито Джеймс, нито Петър, нито Павел, тримата мъченици на църквата, излезе на преден план.

Някои от съществата може да е искал да се опита да разпечата нейните седем печата, но имаше такива, които са се справили добре, а не един (Псалм 14:3). Няма на недалновидната философски интелигентност може да се проведе земята повече от офиса на свещеническо цар в Стария завет, а не в чест на президентите на държавите, професори и лекари. Никой не е достоен да получи превъртане от ръката на Бог. Всички от тях не са били в състояние, виновен, а не монтаж.

В небето имаше голям мълчание. Несъстоятелност на цялата човешка раса и на ангелите се появи. Мълчанието на всички същества предполага очакване на решението: самостоятелно изследване, така че да се знае и непременно да се осъдят.

Джон плачеше много. Не са само някои Скритите сълзи по бузите му, той по-скоро изхлипа в дълбочината на сърцето си, като разбра, че фалита на света, включително и себе си. Той сграбчи истината и реалността на загиналите създаването: Всички същества са недостойни, виновни и осъдени. Голяма загуба на отговора е на небето и на земята. Независимо от всички човешки усилия, е постигнато нищо, което е достойно завинаги. Освен това, всички старейшини в небето са недостойни. Ако ние разбираме нашето собствено положение, а след това плача на Йоан трябва да стане заразно за нас или поне да се разбие нашата гордост.

И все пак от дясната страна на Бога държи свитък остава протегна въпреки срамното мълчание. Това беше отговорът на Бог с историята на мъжете! Това е само парче хартия с бъдеще!

Днес текста на този свитък може да се чете от всички в книгата Откровение. Но малцина го четат и се интересуват в работата с него. Ангели и пророци копнееше да изглежда така, че да се чудите на плана на Бог. Днес текста на този свитък е преведен и отпечатан на много езици. Но по-голямата част от мъжете предпочитат да видите футболен мач по телевизията, и благочестиви хора мислят за нашето спасение, вече се осъществява, което би било достатъчно! Те не разбират, че откровението на Исус Христос се класира всеки нов световен ред и съдии всяка икономическа система. Който иска да живее цел задвижвани живот трябва да прочете книгата на Откровението на Йоан начин на молитвата и слушайте внимателно какво говори Духът към църквите.

МОЛИТВА: пред вас, Светият, човешки или алкохол е праведен или съвършен, защото няма праведен освен теб. Ваше Светейшество разкрива несъстоятелност и неправда. Че ще станем уплашени и плачат като Джон, че може да имате милост върху нас и да ни разкрие подготвени спасение.

ВЪПРОС:

  1. Защо Джон плача горчиво?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 07:54 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)