Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 256 (Don’t Tamper With the Prophecy!)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.7 - ИСУС ХРИСТОС ГАРАНЦИИ, ЧЕ НЕГОВИЯТ ПРОРОКУВА ЩЕ БЪДАТ ВЪВЕДЕНИ (ОТКРОВЕНИЕ 21:6-21)

4. Не пипайте и не променяйте нищо по тая пророческа книга! (Откровение 22:18-19)


ОТКРОВЕНИЕ 22:18-19
18 Аз свидетелствувам на всеки, който изслуша думите на написаното в тая книга, ако някой добавя към тях, Бог може да се добавят към него язвите, написани в тая книга. 19 Ако някой отнема от думите на тая пророческа книга, Бог може да му отнеме дела от дървото на живота, и от светия град, които са написани в тая книга.

Живите Господ е гледате по думите му (Еремия 1:12). Божието слово е надясно и го стои твърдо завинаги и когато и да било. (Псалми 33:4; 119:89; и други стихове.). Сам Исус гаранции на неподправено качеството на писанията на стари и нови партньориство (Матюс 5:17-18; 24:35; Клозет 17:17; и други стихове).

Нарастването на Господа предупреждава всички онези, които искат да манипулират думите му:

  • Който добавя разкри поговорки нещо, което противоречи на съдържанието и духа на Библията, може да бъде от философия, психология или от друга наука или от собствения си опит, за да го Господ ще добави язвите на ангелите и на езеротопожар, които са описани в Книгата на Откровение.
  • От проповедник, който съзнателно мълчи за с-ства или фалшифицира неудобно или на модните пасажи от Писанието, Господ може да изличи правото си на дървото на живота в светия град. Поради това той няма да бъде в състояние да живеят във вечността, но трябва да понесе втората смърт.
  • Който не тълкуват текстовете на Книгата на Откровение според Библията, но по фантастичен начин и да вярват в горд и погрешен начин, че той има пророчески дух, принадлежи към категорията на фалшификатор и трябва да понесе своето наказание.
  • кой превежда или възпроизвеждат текстове от или староеврейски език трябва да се молим за мъдрост и прецизност, така че той не може несъзнателно да се превърне в причина за фалшификация и измама.
  • Той, който е на път да се тълкува думата на пророчеството на Откровение на Христос Клозет трябва да направи това със страх и трепет, така че да не се спекулира, но смирено носи ума си под контрола на откритото Словото на Бог и като Клозет чува в моли отношение и свидетелства, що говори Духът към църквите!

Не всеки слушател има духовна зрялост, така че да разберат всички текстове на Книгата на Откровение. Кой не, обаче, искам да слушате Словото на Бога или задушава какво се чува, принадлежи на тези, които мами себе си и Господ. Тайните на Книгата на Откровение Следователно, трябва да се тълкува на първо място в църквата и в Библията класове, които са основани в кръста на Христос.

Тези, които са отговорни в църквата тежки носят отговорност пред Господа. Те минават от ценния водата на живота и удовлетворяването хлябът на живота. Кой на тази земя ще пият мръсна вода или яде хляб, замърсени с вредни добавки? Духовни заболявания в много църкви често произтичат от липсата на вярност на проповедника, когато те преминават на Божието слово. Тези, обаче, които четат внимателно цялата Божието слово и да го превърне в днешния език, ще говори чрез властта и силата на Светия Дух.

МОЛИТВА: Небесният Отец, ние ще се поклонят и да величаят себе си, защото ви думата установява в сащ вечен живот. Помогнете ни, така че ние не може да се добавят към нея философия, психология, или земните мисли, но работи твърди, че не можем да забравим или да се запази спокойствие за всяко голямата си част епични исторически поеми от нея. Ръководство за сащ открито разпространение на думата на истината по пътя на любовта и мъдрост. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо никой не нарушават Светото писание? Ако един се опитаха да, какво ще се случи с него?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 12:11 PM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)