Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 237 (The Dimensions of New Jerusalem)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.6 - НА НОВИЯ ЕРУСАЛИМ: НА БУЛКАТА НА АГНЕШКО МЕСО (ОТКРОВЕНИЕ 21:9 - 22:5)

3. Размерите на новия Ерусалим (Откровение 21:15-17)


ОТКРОВЕНИЕ 21:15-17
15 Той който говори с мене, имаше за мярка, рийд, за да измери града, врати, и неговите стени. 16 На града е квадратна и дължината му е толкова голямо, колкото си ширина. Той измери града с, дванадесет хиляди дванадесет стадиони. Неговата дължина, ширина, височина и са равни. 17 Стената му е един сто четиридесет и четири лакти; от тази мярка на човек, който е на един ангел.

За ангел, показаха, че патриарх клозет на булката на агнешко месо като визия на капитала на нов свят, са имали (пластинчат) така, че да потвърдите, той не е вдъхновен го мечти и халюцинации или конфузионна психоза, Но небесни реалности имат реален размери. Гейтс както и стени, всичко бяха да се измери точно. Клозет не не мярка на големия град, но ангел определят правилните размери.

Както вече бе посочено в глава 21:13 града, като квадрат. Ако за "Дванадесетте хиляди стадии" стандарта е Римският стадион, който най на тълкуватели поеме, тогава страна на този град на градовете е с дължина около 2200 км! Тази дължина на едната страна е едва ли можем да си представим, но това означава, че районът на площада на града е почти пет милиона кв. км в сравнение с настоящия областта на Германия на около 357 хилядикв. км, на Франция от около 544000 км2, на Турция около 779 хиляди кв. км, на Индонезия на около 1,9 милиона км2, на Судан на около 2.5 млн. км2, Индия, на около 3,3 милиона км2 и на САЩ, на около 9,8 милиона км2.

По този начин областта на Новия Йерусалим надхвърля не само площта на всеки голям град на земята, но размерите му включва и няколко държави и империи. Страна Нейната дължина съответства на разстоянието между Рим и Лондон, между Берлин и Москва, между Истанбул и Берлин или между Ерусалим и Хартум. Размерите на този град, основан от Светия Дух, едва ли можем да си представим. Той не съществува в рамките на човешките условия, защото това е градът на Бога и на Агнето си. Така невъобразимо голяма, колкото Неговата милост, Толкова голяма е неговия град. Има достатъчно място за всички записани грешници, които са осветени в любовта си са израснали заедно към семейството си и към своя народ (Клозет 14:1-4; Ефесяни 1:18-23; 1 Петрово 2:9-10).

МОЛИТВА: Небесният Отец, ние ви ще се поклонят тъй като капитал като небесни Ерусалим е извън нашето разбиране. Величието на вашия благодат, вашата църква, и вас за спасение е извън за разбирателство. Моля, помогнете ни, така че ние не може да измерва ваше духовно кралство според ни логика, но повярвайте думите на Откровение и на Откровение на Светия Дух, както и Христос потвърди в сащ, "дома на Отца Ми са много жилища". Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво е ширината на божествената Ерусалим?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:32 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)