Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 227 (It is Done!)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.5 - НОВИЯ СВЯТ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 21:1-8)

6. Тя е готово! (Откровение 21:6)


Ще дам: На третия показанията на Бога в речта си от престола, "АЗ ще даде… ", описва му се занимава с църквата на Исус Христос от гратисния период както и с всички, които търсене за него и са гладни след му мира и правдата.

Бог е винаги дава Бога: Той пожертва Себе Си в Своя Син, за да се спаси паднал създаването от праведен съд. Всеки ден Бог ни дава свободно от Неговата пълнота правда, мир и сила. Ако родителите в този свят, които често мислят и действат колебливо могат да дават на децата си блага отново и отново, колко повече нашият Небесен Отец ще даде свободно на Неговите духовни деца всички необходими земни и небесни стоки (Лука 11:9-13)! , Като Дейвид обаче са световни шампиони в забравят и следователно трябва да се увещаваме и отново, "И не забравяй всичките Му благодеяния!" (Псалм 103:2). Ние трябва да се покаят нетърпение и да научат за всички земни и небесни му подаръци с цялото си сърце да благодаря на нашия Отец в небесата. Защото той обеща на слушателите, "Който предлага похвали ме прославя, и за него, че поръчките разговора си правилно ще покажа Божието спасение." (Псалм 50:23).

АЗ ще даде възможност на изжаднял: Има хора, които мислят да се задоволи, знаейки, че всички неща, след като направи необходимото и като всичко, което те се нуждаят за жива и смърт. Тези хора са като лидер на църквата в Лаодикия, с които Исус бил отвратен (Откровение 3:14-16). За това място човек, който е бил против степен със себе си, каза на Божия Син, "Вие не знаете, че сте окаяният, нещастен, и бедни, и сляп, и гол." (Откровение 3:17).

След Откровение на славно бъдеще на Божиите деца в присъствието на баща си Всички-милосърден разглежда Неговите думи директно до църкви в Мала Азия, които са били в бедните част или вече да живеят под нарастващ политически натиск. (Откровение 2:8-11). Исус не им обещае, че ще ги спаси от предстоящите гонения, но той ги разкрива любовта си, вместо. Тази любов е особено за тези, които не са доволни от собственото си благочестие, чистота, истина и любов, дори и ако тези хора не познават Бога и Неговата любов. Всички хора, които търсят Бог, неговият син и духът му са обичани от Отца.

Който е гладен за Божията правда и търси за мир за виновен съвестта си, ще бъдат благословени от Исус (Матей 5:6). Който е жаден за познаване на Бога и Неговата воля и да се покае, ще бъде помазан със Святия Дух, който дори търси дълбоките неща на Бог (1 Коринтяни 2:10-12). Освен ако ние сме родени отново не сме в състояние да се знае, Кралство на Бога (Клозет 3:3). Без Духа на Отца няма знание на Сина (Матей 16:17; 1 Коринтяни 12:3; 1 Клозет 2:23; и други стихове). Затова Всемогъщият и Агнето Неговото обещание да задоволи жаждата ни за Бога и Неговия Син (Откровение 22:17).

МОЛИТВА: Нежен баща, както на земните родителите да дадат деца хляб и вода всеки ден, така че ви предоставят ваше духовно деца, на по-високо ниво, живот, прошка, вашата Светия Дух, якост, комфорт и смелост, знания и всичко необходимо за техния духовен живот. Нашата вселена е въз основа на вашите непрекъснато дават. Помогнете ни да доставят на вашия подаръци какво е необходимо, за онези, които жажда за правда, така че ние не може да бъде като Мъртво море, но като езеро, което е пълен на риба. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво получавате от Христа до сега? За какво ли ви благодаря му?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:18 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)