Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 225 (It is Done!)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.5 - НОВИЯ СВЯТ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 21:1-8)

6. Тя е готово! (Откровение 21:6)


ОТКРОВЕНИЕ 21:6
6 Той ми каза, че "е готово! Аз съм Алфа и Омега, началото и края. Ще дам свободно за този, който е изсъхнал от пролетта на водата на живота.

Защото Бог не съществува пространството и времето. Това, което той казва, че вече е направено. Господ увери Клозет, който не можеше да види нищо от нея във всекидневния си живот на земята, че създаването на новата небето и земята за него, всички знаят, е вече завършен. Този път промяна е едва разбираемо за нас. Например, в различно време от другата страна на нашия земен свят е ден, т.е. нов ден, който се надига там, ще започне на наша страна по-късно. Колко още може да преместване във времето е възможно в ново небе! Смеем да: с Бога новото творение на Вселената вече е завършен, въпреки че живеем в средата на родилните мъки на последното време! Хиляда години са с Господа един ден (2 Петрово 3:8).

В пророчеството на Книгата на Откровение няколко пъти се използва в случай на събития, които няма да се случи преди по-далечно бъдеще (Даниел 12:7 Откровение 11:15; 12:10; 16:17 и гръцки напрегната попълнения перфектен други стихове). С Бога, Неговия план вече са реализирани! Той свидетелства чрез използване свършено време, тъй като Неговите обещания ще бъдат изпълнени неизбежно. Неговата истина е непоклатима. Ние трябва да се научат да вярват в открито Слово и Неговите обещания предварително да благодаря предварително за тяхното изпълнение и да се хваля предварително в победата на Христос като вече свършен факт!

Книгата на Откровение не е твърда схема, така че да го анализираме логично, в действителност, виденията насърчават да вярваме в Неговото Слово, за преодоляване на страх от бъдещето, и да се надяваме, сигурна победа за изпълнението на обещанията на Бог ! "Христос във вас, надеждата на славата." (Колосяни 1:27).

МОЛИТВА: Баща ни в небето, ние ви даваме благодарение на вас и да се поклонят защото вашите думи са пълни с мощност, мъдрост и. Всичко, което ви кажа, е определено реализирани и новия ви създаването се появява в разгара на прекратяване на стария. Ви предоставя сащ и тези, които обичат сина си част в нов свят чрез жилище на Светия Дух в сърцата си дори и ако техните органи са загинали. Христос в сащ е надеждата за Божията слава. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво оригиналния думите на Господа сигнализират и предполага?
  2. Какво на новия създаването се реализира в нашето време днес?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:16 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)