Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 224 (God Guarantees the New World)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.5 - НОВИЯ СВЯТ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 21:1-8)

5. Бога гаранции, че нов свят ще влезе в съществуването (Откровение 21:5)


Писане! Клозет на патриарх бил заточен по отношение на остров Ман на Патмос в Егейско море чуха това голям и сериозен думите от устието на Бога. Техните последици той не е в състояние да се разбере объркването. Може би той може да имат изкачил хималайския първенец на величествения престола на Всемогъщият и се опитаха да си мисли. След това на дванадесетата време той, като чу на ред, "Запис!" (Откровение 1:11.19; 2:1.8.12.18; 3:7.1.14; 14:13; 19:9; 21:5). Не е важно клозет не разбират всички какво той чух и видях, Но той е важно той е написал на точно и напълно какво той бе показан и пред. Бъди очевидец няма да бъде въпрос за личното му мнение и опит, но той е да опишете какво се е случило в детайли и колкото е възможно по-точно.

На смайване ясновидеца сигурни, че думите на Бог за новия създаването на вселената не спекулации или просто идеи, без идеали или напразни надежди, но подробна програма, която ще се изпълнява и се извършва. Всички думи на Бога са истински, неподправен и непроменима. Тяхното прилагане е сигурен, неизбежен и вярно! Откровение се защитава и свидетелства неговата вечна истина за вярващи и невярващи.

Най-много поръчки в Книгата на Откровение, които Клозет получили, за да напишете са адресирани до лидерите и отговорните лица на църквите, които не трябва да водят разкри, Словото на Бога в себе си, но да го учат своите църкви. Два от горепосочените поръчки включват блаженство за преследвани и мъченици, така че да не може да се откаже всякаква надежда в отчаяната си положение. (Откровение 14:13, 19:9).

МОЛИТВА: Небесният Отец, ви разкрива думи са верни и някои. Те са пълни с мощност и точно изпълнение на своя план за спасение. Благодарим за всички ваши Откровение разкри от Светия Дух на старите и новите и новозаветни истории, и ние питаме за разбиране на доверие и вяра послушанието към тях, по-специално за верността на сина си Исус, когото вашия вечен дума беше въплътен. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво е тайната на всяка божественото Откровение?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:15 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)