Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 211 (A New World Comes)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.5 - НОВИЯ СВЯТ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 21:1-8)

2. Нов свят излиза в (Откровение 21:1)


ОТКРОВЕНИЕ 21:1
1 Видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха далеч, и море нямаше вече.

Възраст патриарх говори така, сякаш в транс, когато той каза, "Аз видях ...!" Тази дума е вече премина устните си в Откровение 20:11, когато видя Исус в славата му като съдия на всички мъже в Страшния съд. Клозет описва с няколко думи какво е видял. Неговите видения са извън всякакво въпрос. Те просвети действията на Бога и Неговата Агнето вчера, сега и завинаги.

Какво каза гледачът видя? Той видя зората на един нов свят. (Ето, аз пропуснати цитиране на песен от една немска книга). Той призна свят вечен свят, където всички неща са нови, безупречна и съвършена. Бъдещо съществуване запали пред него в пълния му блясък.

За ново небе и нова земя: На пръв патриарх видях ново небе - с което той не прави разлика между звездното простора с безброй звезди и духовното небе, което е невидимо за нас. Клозет признава, че нашата грешна земя не в първата ще се подновяват, но светия небето. Духа на Сатана, бунтар, лъжец и на обвинител банковото дело в присъствието на Бога и Агнето все още лош спомен. Хиляди ангели са били вдъхновени и измамени от злото (Откровение 12:4.10-12). Но в новото небе миризмата на нечистотата и неподчинение няма да съществува.

След Клозет видя как нашата малка земя бе заменен от божествена ново творение. Гледачът не говорим за превъзпитание или подобряване на света (Псалм 51:12-13), но той свидетелства на напълно нов свят! По този начин, той не може да обясни, дали тази нова земя се състои от прах и камъни и други известни материали или дали ще съществува в духовното си тяло, също както Исус Христос е възкръснал от мъртвите. Клозет само пише, какво е видял: нова земя.

МОЛИТВА: Баща ни в небето, все още има възможности когато не виждаме разтвор. Знанията си е силен. Не сте реформата, вашият създаването, попадащи в корупция, но можете да създавате ново небе и нова земя. Ние ще се поклонят ви за голяма мощност на вашата любов и вярвам, че да запазите сащ, децата на вашия Светия Дух, в това съществено промяна. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Ето защо ще Бог не реформа на стария свят, но ще създаде нова вселена?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:01 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)