Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 196 (The Victory of Christ over Antichrist)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.2 - ВРЪЩАНЕ НА ХРИСТОС СПОРЕД ВИЗИИ НА АПОСТОЛА КЛОЗЕТ (ОТКРОВЕНИЕ 19:11-21)

2. Победата на Христос над Антихрист и неговата армия (Откровение 19:17-21)


ОТКРОВЕНИЕ 19:17-21
17 Видях един ангел, стоящ в слънцето. Извиквайки със силен глас, казвайки на всички птици, които летят на "Чисто небе" и " хайде! Да се събраха заедно за великата Божия вечеря, 18, можете да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на храбри мъже, месата на коне и на тези, които участват в тях, дори месата на всичките човеци, Свободни роби, малки и големи." 19 видях звяра и земните царе, и техните армии, се събраха да воюва против него, сателитна телевизия на кон, и срещу неговата армия. 20 И звярът беше взето, и с него фалшиви пророк, работили знаци в неговата видимост, с които той измамени онези, които е получил белега на звяра и на онези, които поклониха неговия образ. Тези две са били хвърлени живи в огненото езеро, Бърнс със съдържание на сяра. 21 На останалата част са били убити с меча на който сателитна телевизия на кон, меча които излезе от устата му. Всичките птици се наситиха от месата им.

Как може ант атаките срещу риска от слона? Как мушитрънче се опита да преодолее на орел? Такъв борбата вече е взето преди това ще започне. Всемогъщият само е Всемогъщият. Всички създадени хора се преброяват преди него като изпаряване капки в изпразва кофата.

Клозет не чуете на мястото, където битка между небето и ада, между син на Бога и сатана сина следва да се проведе. Някои преводачи помислете за един истински аркаден Армагедон, на хълм на Магедон с Кармил планински на гърба и долината на Езраел в предната част. При тази разделителна честота на военните пътища от древни времена от изток на запад и от север на юг многобройни съдебни решения на Бога се проведе под формата на битки (Глава 12:1.21; 17:11; Съдиите 5:19-20; 1 Царе 9:15; 2 Царе 9:27; 23:29-30; Захария 12:10-11; Откровение 16:13-14.16; и други стихове). Въпреки това, клозет не името всяко специално място за този решителна битка.

Указания за поражението на сатанински Троица дори преди Битката започва: За ангел в неделя, идващи от славата на Бога, призова във всички лешоядите обикаляне в небето, за да се събират за хранене безброй мъртвите тела, дори преди решителна битка е започнало.

Библията практика няколко пъти на масата на смъртта на враговете на Бог. Когато Езекия в голямо страдание в Ерусалим, който по това време бил заобиколен от армии, наречени на Господа на Силите за незабавна помощ, а след това ангелът на Господа на асирийската армия уби сто осемдесет и пет хиляди войници в една нощ , вероятно от мор. И на следващата сутрин целия лагер беше пълна с мъртви тела (Исая 37:16-20.36).

Исус видя себе си в духа си голямо поле с труповете на враговете си по време на неговото идване и летящата лешояди и каза, "Където и да трупа, ще орлите се събраха." (Мат. 24,28; Лука 17:37).

В послание на Юда, брат на Исус "(Матей 13:55, Марк 6:3; Клозет 7:1-5; Деяния 1:14; 1 Коринтяни 9:5) четем, както следва:" Ето, Господ идва с десетки хиляди Свои светии, да извърши съдба над всички и да убеди нечестивци между тях за всичките нечестиви дела, които в нечестие са сторили, и на всички техни твърди изказвания, които нечестивите грешници са говорили против Него." (Юда 1:14б-15).

В Книгата на Откровение ангел на Господа, наречени от най-ярките слънчеви лъчи на лешоядите, за да се хранят месата на царе, командири, капитани, плътта на човеците, свободни и роби, тъй като всички те заедно са били подведени, притежавани и непокорен и е мислил за борба с директно против Всемогъщия (Откровение 6:15, 13:16). Идването унищожаване бедствие беше наречено от ангела "великата Божия вечеря", погребално угощение за всички продухване птици във въздуха.

Клозет ясновидец вижда в това видение ясно лицето на Антихрист, човек се превръща в звяр, заедно със своите десет царе, които са безмилостно лишени Вавилон, проститутка, на властта и я унищожават. Техните очевидни "успех" е предизвикана други царе на земята, за да вървят заедно с тях в последната битка срещу Божия Син, така че да получи своята част от мастните плячката. Те събра техните армии и специални звена с цел умишлено да започне война срещу Господ, защото те са знаели и вярвали, че Господ идва! Тази мистерия са притиснати от изтезания на убити Неговите последователи.

Появата на Христос, като Виктор: Внезапно божественото съдия, Господ на господарите, се яви езда на бял кон, заедно с неговата армия и неговите ангели се ухо на свидетели. С цел да покори врагове са късите косми с оръжия, Тя е достатъчно за светия Господа да изглеждат върху тях с неговата огнен пламък очите. Неговата отблясъци проникнала в дълбочина на всеки сърдечен ритъм и смъмра незабавно всяка от техните неправеден мисли и куци техният майчин език. Ако вече клозет апостола, когато той, като видя славната Господ и съдия, падна на земята, въпреки че мъртви, колко повече ще врагове на Божия Син на неговото идване се ужасен. Видимото присъствие на Господа е единствено решителни на победа в битка.

Битката сам по себе си не е описан в книгата на Откровение в детайли. Може би е предричане на пророка Захария ще бъдат изпълнени тук който описва на ужаса визия битка, е подобен на ограничена ядрени стачка с ефекта на неутрона бомба.

И това ще бъде язвата, с която Господ ще порази всичките народи, които са воювали против Ерусалим; Месата им ще тлеят, докато още стоят на нозете си, Очите им ще се разтопят в ямите си, И езикът им ще тлее в тяхнатаустата. И в оня ден, че има голям смут от Господа, да бъде сред тях, и те ще залавят всеки ръката на ближния си, И неговата ръка ще се подига против ръката на ближния си (...) и така трябва да бъде чумата на коня, муле, Камилата, както и на задника, и на всичките животни, които ще бъдат в тези палатки, тъй като тази напаст. (Захария 14:12-15; виж Еремия 25:30-38; Захария 14:3-5 и други стихове)

Антихрист и си министър на информацията, на фалшиви пророк, ще се опитаха с мощност и жестокостта до момента на тази битка на правило на света от Ерусалим. Въпреки това, с всички явни успех нито те нито своите последователи ще намерите вътрешна почивка нито в този свят нито в света. За спиртна напитка в тях е размирен дух хулехаБога и му агнешко, "те нямат почивен ден или нощ, който се поклонят на звяра и на неговия образ, и всяко лице получава знакът на името му". (Откровение 14:11)

Нечист дух от дълбините ще нечестивите тълпи изпълват с ентусиазъм и се разбърква срещу Божия Агнец, съперник на звяра, така че те се опитват слепота да унищожи идва Господ. Но зъл дух знае добре, че вече са били съдени и скоро ще бъдат осъдени завинаги (Марк 1:24-27; 5:7, Лука 10:18; Клозет 12:31; 16:11 Евреи 2:14; 1 Клозет 3:8 и други стихове).

Антихрист и неговият пророк са отнети и оценяват: В визията на клозет ние прочетете следващите нищо за сблъсък на армиите на небето и ада. Ние само научат, че внезапно, без впечатляващи удар и без съпротивление, Антихрист му и простираща се пророк се заснемат. Всички блестящо чудесата, които лежат пророк е работил като магьосник, завъртете, за да бъде шалче с крайната цел да подведе тълпите. В визията на клозет ние също не са пред за самоличността на което улавя човешкият син на злото и неговата влиятелни шарлатанин. Може би е безименните върхове ангел може да обвърже син на злото и неговия помощник в отговор на знак на Господа.

Според Откровение на Христос да Клозет идването Спасител не убие звяра (Антихрист), нито с дъха на устата Си (2 Солунци 2:8), нито с ръба на съдейки меча си, но той командва един ангел да обвържеи да го хвърлят в вечни мъки. Там той да страда заедно с магьосник двойна мярка (Откровение 18:6) от това, което са увредени до органите, душите и духовете на милиони мъченици, които са останали верни на Божия Агнец.

Наказанието, което Исус ще се излее върху лидерите, отговорни за светски бунт няма да бъде под формата на телесни смърт, но по-скоро втората смърт, когато човек е в състояние на постоянно умира, но не може да умре. (Откровение 1:18; 9:6; 20:14; 21:8). Това е втората смърт за разлика от първата, физическа смърт (1 Коринтяни 15:26.54-55 Откровение 21:4) не е враг на Бога, но справедливо наказание (Матей 25:41), което Исус често се говори в евангелията сериозно , например "(Ужасна) плач и скърцане със зъби" (Матей 8:12; 13:42.50, 22:13, 24:51, 25:30) "..., където" червеят им не умира и огънят не угасва" (Марк 9:48; виж Матей 3:10-12; 5:22.29-30; 7:19; 10:28; 13:30.42.50; 18:8-9; 25:41). Освен това, там ще смрад на сяра и дим смайващо (Откровение 14:10-11; 19:20 в 20:10; 21:8).

Правдата на Христос: Правдата на Христос и неговата преценка е наложително, свят и безгрешен. Който не е приела обосновката, предоставена чрез кръвта на Христос и не живее единствено от правото на помилване, трябва да бъдат съдени и наказани според собствените си дела, думи и мисли (Матей 12:36-37; Клозет 5:29; римляните 2:6.16, 2 Коринтяни 5:10 и други стихове).

Който съзнателно отрича или се присмива на жертвената смърт на Христос става обречени на втората смърт (Матей 25:41; Клозет 3:18 Откровение 21:8 и други стихове). Единствено чрез разпъването на Исус, ние получаваме вечен живее, той е ври пролетта на живо, той е неизменна закон. Христос е единственият начин, никой не дохожда при Отца, освен чрез мен (Клозет 14:6). Това се отнася не само за всички мъже от нечистите народи, но и за всички евреи и мюсюлмани. Отделно от кръста на Христос няма друга отворена врата към Бога (1 Коринтяни 1:18.23-24 2 Коринтяни 5:19-21; Галатяни 5:11 и други стихове). Където и отказа на Христос се развива състояние антихристиянска, както се оказва в Близкия изток ясно, решението ще дойде неизбежно.

Когато войските на небето и армиите на Ада стоят един срещу друг в последната решителна битка, а след това поразително доказателства срещу лъжливите аргументи на антихрист и техните последователи ще бъде жертвена кръв-червен цвят роба на ездача на белия кон (Клозет 19:1-5). Това царската мантия на Исус Христос, напоена в жертвената кръв, ще смачкат в зародиш всеки критик и всяко обвинение срещу решението на Бога, и ада веднага ще признае вината си и да бъде осъден от него. Без каквито и да било думи, кръвта на Исус Христос говори оглушаващо силен. Спасението е изпълнена! Исус Христос е Царят на царете и на първосвещеника, който се предлага. Той е и Словото на Бога, на която той засвидетелствува вярно. Наличието на една езда на бял кон и носи кървава дреха ще реши последната битка без никаква борба и дума. Кръвта на Исус Христос триумфи над разположена на силата на Антихрист и неговите последователи.

Думата на Христос ще донесе на битка в края: Антихрист е подбудителят на хората да презумпция. В блато на хуманитарен идеология той е запушен на покаяние на лица както и на целия народ. Но който откаже неразкаян Бог на агнешко месо е вече осъди (Клозет 3:18.36; 15:22.24; 16:9 и други стихове). Само онези, които ще са самите те са оценени в предварително заедно с всички своите намерения и желания, Думи и дела както и техните негодувание срещу Бог от две с остри ръбове и остри меча излизат от устието на Христос и живи от предоставя гратисен период на Христос няма да влезе в осъждане, но ще остане постоянен отстрани на победител.

Огромни армии на Антихрист ще бъдат съдени, пробива и убит от една-единствена дума на Христос излиза от устата му като меч. Думата на ездач на бял кон лекува и спасява тези, които обичат и му се довери. Но същата дума ще убие и осъжда всеки, който го мрази (Изход 20:5-6, Матей 18:18; 25:34.41 Клозет 20:21-23; и други стихове).

Армиите на злото са заразени, покварен и възможно най от духа на Сатана. Тъй като те не искат да се покаят повече, всички те трябва да бъдат убити. Не ангелите ще удуши или газ тях, но мечът излиза от устата на ездача, който седи на бял кон и носи кървавочервен цвят роба. Агнето е Спасител, цар и съдия, така (Софония 1:14-18), и на светиите, на праведните, се обади и ангелите са свидетели на неговото всемогъщество.

МОЛИТВА: Ние ще се поклонят ви, Исус Христос; вие на агнешко месо на Бога и на Праведния Виктор. Моля, помогнете ни могат да поставят нашето минало, настояще и бъдеще напълно под ваш любов и помилва и че ние ще се намери винаги на вашата страна, страна на победител. Спасете нашите приятели и роднини, те могат да се покайват и да приеме вашата спасение за щастие и пълни с похвала. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Ето защо ще слава на Христа автоматично да унищожи тези, които отхвърлят го и следвайте антихрист?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 10:33 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)