Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 193 (The Coming of Christ as the Judge of Antichrist)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.2 - ВРЪЩАНЕ НА ХРИСТОС СПОРЕД ВИЗИИ НА АПОСТОЛА КЛОЗЕТ (ОТКРОВЕНИЕ 19:11-21)

1. Идването на Христос, като съдията от Антихрист (Откровение 19:11-16)


ОТКРОВЕНИЕ 19:11-16
11 Видях на небето отворено, и, ето, а белият кон, и който той в събота той се нарича верни и истинни. В правда той съдии и прави военни. 12 Очите му са огнен пламък, и на главата му ще са много корони. Той е имена писмено и написано име, никой не знае но той сам. 13 Той е облечен в дрехата поръси с кръвта. Името му се нарича "Божието слово." 14 армиите на които са в небето подир Него на бели коне., облечен в бял, чист висон. 15 От устата му приходите на остри, двойни меч, че с нея, той следва да удари нации. Той ще се произнесе ги с желязна щанга. Той колеи на виното натиснете от яростния на Божия гняв, Всемогъщият. 16 Той е в дрехата си и на бедрото му имаше написано име, "ЦАР НА царете, И Господ НА господарите."

Господ става дума за Триумф: Царят следващите! Син на Бога е езда на бял кон. Армиите на небето са му. Слава на Бога и му орган са съсредоточени в Христа, обеща Исус Христос.

На клозет трион снимка на второто на Христос различно от това, което стори Исус разкри учениците му според Матю, маркирайте и Лука. В зрителното поле на клозет Господ няма нито се появи на небесните облаци нито приходите му на алармения сигнал на Човешкият Син, т.е. Удар от мълния от изток на запад. Клозет не повтаря на по-рано доклади за второто на Христос в благовестието, но той безшумно предполага ги и ги приключи! Той не постави акцент върху запазване аспект на идването на Христос, но дава показания на борбата срещу съдия, "Ейстраната", който в битка крачки напред на неговата армия на главата на атентата клин и поема основната натоварване на борбата върху себе си.

Клозет описва Второто пришествие на Христос по начин, различен от това, което много християни има в предвид. След като Исус е бил кръстен в река Йордан, той не е започнал да проповядва и лекува незабавно, но той бе водена от Светия Дух в пустинята с цел преодоляване на архи-злодей и изкусител на цялото човечество във физическата слабост на пост . (Мат. 4:1-11). Исус се яви, за да се борят и триумф в тези дни, както и при завръщането си! По същия начин ние не трябва да лежи там в ступор като тесногръди християни, но нашия ум духовна борба в силата на Христос (Ефесяни 6:10-20). Всички последователи на Христос живеят в района на конфликта с лукавия, или в защита на отбраната или в мисионерската атака. Врага на Бога не спи. Той атакува църквата отвън и отвътре. Въпреки това, Христос е победител в тези дни, днес и при завръщането си! На фона на борбата безжалостен на Сатана срещу Бога и Неговия Помазаник, ние сме в състояние да реализира в по-добър начин идването на Христос, готов за битка в Книгата на Откровение. Исус не се появява като убит (избивани) жертвено агне, което кърви до смърт. И той не се появява като младоженец, така че да донесе дома си невяста, църквата, но Христос отново идва като Господ, воин и победител! С властта си той ще строй царството на Сатана.

Образът на победоносната Месия не е непознато в Библията. Павел, например, пророкувал унищожаването на Антихрист от идващия Месия (2 Солунци 2:1-12). В Книгата на Откровение четем за гнева на Агнето на Бог срещу всички, които отхвърлят завършен спасение подготвени за тях. (Откровение 6:16-17). Исус изгони демоните чрез преместване на малкия му пръст (Лука 11:20). И Бог за възкръсналия Господ всичките си врагове подножие на нозете Му (Псалм 110:1). Крайната победа на Христос е предопределен (Клозет 16:33). Господ така, че да възтържествува!

В рамките на визията на Клозет на на шесто купа гняв (Клозет 16:12-16) Антихрист и неговият пророк е свикал царе на света и техните армии за последната битка срещу Бога и Неговия Помазаник. Обаче, Господ не се явява на времето, което е син на лукавия е шпионирал и се изчислява. Според описанието на седма купа на гняв (Откровение 16:17-21) Исус, вместо да даде Антихрист последно предупреждение, от голямо земетресение разтърси земята под краката му и унищожени му се събраха армии с помощта на тежка градушка. Въпреки това, архи-злодей възстановени от неговото падение много бързо. Той е майстор на лъжите и е в състояние да наруши красноречиво всяко поражение в славна победа. Въпреки това едно нещо е сигурно: Христос идва, за да се потуши бунта на човечеството срещу Бога. В Откровение 19:11-21 обещанието на Псалм 2:1-12 ще бъдат изпълнени. Този Псалом може да ни помогне да разберем виденията на Клозет и нашето бъдеще в един по-добър начин.

Депортирани патриарх Клозет използва в книгата си пасажи от Стария завет и изрази отново и отново, така че да впечатли завръщането на Христос на еврейски християни и евреи, които потърсиха убежище в Мала Азия. Въпреки това, с това Книгата на Откровение не представлява отстъплението на юдаизма, а по-скоро се опитва да интегрира евреите в Новия Завет чрез обещанията на пророците и псалмите: "Всяко око ще го види, и те също, които пронизаха него." (Откровение 1:7)

За открито небе: В края на времето отвъдния живот навлиза в нашето съществуване! В това видение на небето не се отваря само леко, и Клозет беше по това време, не само в духа на вратата на небето, но сега вратите на небето се отварят широко. Синът на Бог не идва с благодат и милост, защото търпението на Светия дойде към края си! Неговия праведен-ност изисква Страшния съд на сина на лукавия неговите последователи. Предупреждения от тръбите заедно с обучаваща съдебни решения са над (Откровение 8:6 - 11:14). Сега последното решение с изтреблението на Антихрист и неговите лъжливи пророци се започва.

Бог не е само любов и доброта, но той също е свят и справедлив. Тези различни качества на Бога и последствията от него могат да се видят в историята на избрания народ му. Решенията на Бог на Завета доведе Израел 722 г. пр. Хр в асирийски плен и евреите 587 г. пр. н. е. в вавилонски плен. Отхвърлянето на Христос и на Светия Дух, като по-голямата част от неговите хора бе последван от разрушаването на Йерусалим и на втория храм в 70 "АД и" разсейване на Израел сред всички народи в 132 АД Това последно решение, изгонване от родината си , е да продължи за 1800 години. Тежки наказания от Бога за Неговите заветни хора представлява за света и християнството очевидно написаното на стената.

Бог е толкова безмилостен и непримирим срещу себе си, че той пожертва Своя единороден син и го е убил, така че да ни спаси като грешници от неговата преценка. Горко на онзи, който отхвърля това "предложение" на любовта на Бог или хули, за "небето ще падне върху главата му", според предполагаемата думите на стария германци и галите.

Ето на Белият Кон! Клозет започва своето описание на новата си визия с категоричен: "Ето!" Появата на бял кон напомня на първото апокалиптично ездач, който също влезе езда на бял кон (Откровение 6:1-2). Този ездач, обаче, не беше истинския Месия, но въоръжената Антихрист, който искаше да открадне шоуто от идващия Христос и затова изглеждаше като него. Фалшив Христос започна да възбуди света срещу истинския Христос и поведе масите с оръжия в мизерия, глад, войни и катастрофи. Отново и отново хитър фалшив се опитва да се имунизират човечеството срещу влиянието на истинското християнство и да го напълни с дух Антихристиянска и да го свързват с него.

Истинският Христос също влезе в арената на световната история, възседнал на бял кон, така че да оспори и да унищожи неговите демонични противници. Исус е разрешено да се вози на бял неопетнени кон, тъй като той е единственият безгрешен господ и за краля. Неговата святост и праведност е гаранция за него победата над син на лъжец и убиец от началото на (Клозет 8:44-45). Христос идва на бял кон, така че за извършване на съдебно решение за унищожаване на измамник на масите, притежавани от него.

Клозет каза още: "Ето, на бял кон!", Защото той беше там, когато Исус влезе в Ерусалим на магаре смирен и бедни. По това време на Божия Син се изхвърлят на Неговото величие и слава, така че да умре като заместническа откуп за всички грешници. Той не искаше да спечели масите от властта и славата за себе си, но да се обади всеки, който е готов да се нарича, със смирение, любов и себеотрицание. Без разпъването на егото ни, ние няма да се намери във влака на идващия Месия. Когато той дойде отново, той ще дойде като възседнал на бял кон като доказателство за триумфа си, негово величество и неговата победа. Той няма да бъде прикрито по-дълго, тъй като той е бил при първото му идване. Той ще се види на бял кон широко и навсякъде. Той няма да бъде страх от снайперисти, които ще бъдат в състояние да го види и коня си отдалеч, той излиза като неустоим победител, облечен с властта на Бог.

Ислямът също твърди, че Мохамед имаше фантастична планината. Неговото име, Бурак, е взето от думата мълния, тъй като животното е трябвало да бъде в състояние да лети толкова бързо, като удар от мълния. Мохамед се казва, че са яздили в рамките на няколко секунди от Мека до Ерусалим като доказателство, че той е бил приветстван от Авраам, Мойсей и Исус и признати от тези водещи посланиците на Аллах. Въпреки това, Мохамед жена Айша заяви по-късно, че е спал цяла нощ в една стая с нея и пътува само в духа.

Верен и Истинен: В тази последна визия четири различни имена са дадени на идващия Христос. Едно име не е достатъчен, за да се опише пълнотата на функции и силата на Исус. Първото име на ездата на бял кон се дава като "Верен и Истинен" истинен и верен свидетел Исус се представи на лидера на църквата в Лаодикия (Откровение 3:14). Клозет свидетелства и верността на Исус първо и отлично си характер черта (Откровение 1:5).

Исус разкри тайната на бащинството на Бога (Матей 11:25-27), тъй като се отчитат два сто пъти в Новия Завет. Още преди синедрион той не отрича да е Син на Бога и поради това той е бил разпнат. Той показа на хората по отношение на техните грехове, поквара и идващия съд. Исус нарече Сатана лукавия (Матей 6:13) и не си мълчим за собствената си като съдия на всички народи. Той беше верен в показанията си до смъртта му, дори до смъртта си на кръста. Затова той е верният свидетел и истината в лицето.

В Ориента "истина" означава също и "дясно" (правосъдие). Така че Исус е нашият стандарт, право и пример. Всеки човек ще се измерва срещу него. Само той е пътят, истината и животът, никой не дохожда при Отца, освен чрез Него (Клозет 14:6). В ерата на мултикултурното общество и синкретизъм е решително важно да се върнете към библейската истина. Възкръсналият разпнат е в основата на божествената истина и вечна реалност, която никога не отминава. Исус е Господ, Господ, чието име се нарича "Аз съм това, което съм, и аз ще бъда този, който ще бъде" Исус Христос не се промени, но ще бъде верен. Самият той е Амин на Бога. В него всички ще бъдат изпълнени обещания на Библията (2 Коринтяни 1:20).

Той съдии в правда: Исус е праведен и остава праведен поради негов заместник откуп дори в случая, когато той оправдава неправедни грешници само от вярата си в Него (Римляни 1:17). Но всеки, който не приема благодатта на обосновка (само чрез вяра), дадено му се осъжда, защото Исус ще го съди според делата му, според Евангелието, негово право и негов модел. Отец е извършил всичко на Сина да съди. (Клозет 5:22-30).

Исус обяснява този факт, както следва: "Истина, истина ви казвам, той, който слуша Моето учение, и вярва в Оногова, Който Ме е пратил, има вечен живот, и няма да дойде на съд, но е преминал от смъртта в живота." (Клозет 5:24, виж също 3:18-19). Но всеки, който не вярва в Сина на Бог и се втвърдява срещу евангелието или дори да го дърпа арогантно на парчета ще бъдат оценявани според своите дела, думи и намерения. В този случай всяка себеправедност ще се окаже грешка и самозаблуда. Който не вярва в Сина, не да има вечен живот, и попада в унищожаването по-дълбоко и по-дълбоко. "И свидетелството е това, че Бог е дал вечен живот, и че тоя живот е в Сина Му. Който има Сина, има живот, и този, който не е Божият Син не е живот" (1 Клозет 5:11-12).

Очите му, като огнен пламък: Впечатляващо описание на очите на Исус "като огнен пламък" е открила три пъти в Книгата на Откровение. Първият път, когато този израз се използва в Откровение на Исус Христос, тъй като той се запозна с Клозет като съдия на света (Откровение 1:14). Втори път тази характерна черта на Исус се намира в посланието към църквата в Тиатир (Откровение 2:18), където е бил практикуващ духове, е дал разрешение от църквата лидер за въвеждане на църквата в дълбините на Сатана. Поради гнева на Агнето на Бога пламна и очите му блеснаха с пламенен гняв. Той е изкупил вярващите в Тиатир и откри пътя към Отца от собствената си жертва, и сега този дявол поклонник, причинени купена с кръв църква, за да се заблуди до знанието на Сатана и привързаност към него! Затова гневът на Христос изгори в него, и решенията му дойде удар след удар (Откровение 2:20-24).

В Откровение 19:12 е записано, че праведният Съдия е на път да унищожи Син на злото, тъй като той е измамени огромни числа, така че да се покланят на Сатана и сина си. Исус предаде всичките тези мъже от кръвта му от пазар за роби на греха и от страха от смъртта, но син на Сатана е успял при попълване на масите с ентусиазъм от средства за шоуто му чудеса и фалшиви възкресението на мъртвите. Дори и повърхностни, добродушен християни и евреи падна в капана му. Затова очите на Исус пламна от гняв! Степента на греха, измама и богохулство надхвърлен марка Той дойде, за да се борят и воюват срещу син на Сатана и неговите армии. Исус трябваше да унищожи самонадеяност и високомерие на човечеството определено.

Не е Ксенонови фарове място от огнените очи на Христос. Пакет светлинен лъч от очите му прониква стомана и камък като рязане факел. Не пещера и без камуфлаж ще защити срещу огнените очи на Христос. Той не само ще откриете никакъв грях, зло намерение и лъжа на човека, но да видите също и чрез брилянтни философии и религии лицемерно и да ги съдят като демонични вдъхновения, тъй като те са заплаха за неговото царство и се опитайте да я подкопае. Всеки уловки и извинение за устните на мъж изчезва в присъствието на неговия пронизващ поглед. След това не използвате, за да заеквам извинение вече, само за да запазят мълчание, за да се огъне и да изповядаме греховете.

Който не днес вече се покаят напълно и славослови Бога всички замърсявания, лъжи, изкушения и нечестие ще бъде пробита от погледа на Исус и да бъдат съдени, когато той дойде. Ако вече рентгеновите лъчи са в състояние да се визуализира Ксенонови фарове Бърлога неща, колко повече погледа на неговите огнени очи, които ще пронижат всичко, разкриват, прецениш и горят всеки съблазняване на съвременната теология в либералните проповеди по същия начин, тъй като това ще се случи в вълнуващо книги. В присъствието на Негово Светейшество всички ние се появяват нечисти, покварен и загуби. Само кръвта му е нашата надежда в Деня на Страшния съд, отсрочка, предоставена от него, остава в основата на нашата праведност. С това знание в ума лиричен поет Йохан Лудвиг Конрад Всички Ендорф умолява Исус в неговата песен "Господи, се грижи за мен ...", за да го съди напълно: Ако очите ви все още се намери нещо на Ксенонови фарове ден на правописа, Господи, моля те унищожи него.

МОЛИТВА: Господа Исуса Христа, ние ще се поклонят себе си, защото сте като съдия и изтребител за преодоляване на антихрист и неговият фалшиви пророк. Всички греховете ни ще бъде открит и открито изложени пред очите ви, ако не сме изповяда ги, преди да в предстоящия Ден на съдебно решение. Ако очите ви намерят повече Ксенонови фарове бърлога притежание, моля Господа го изкореним. Амин!

ВЪПРОС:

  1. Какво е значението на Христос в дял "верни и истинни"?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 10:25 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)