Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 194 (The Coming of Christ as the Judge of Antichrist)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.2 - ВРЪЩАНЕ НА ХРИСТОС СПОРЕД ВИЗИИ НА АПОСТОЛА КЛОЗЕТ (ОТКРОВЕНИЕ 19:11-21)

1. Идването на Христос, като съдията от Антихрист (Откровение 19:11-16)


На главата му ще са много корони: Антихрист има в първите две, после три и след няколко корони, които той присвоява или самия Сатана беше натиснал върху главата му. Въпреки това, Исус е увенчана с безброй корони, пред престола на Бога 24 старейшини и всички светии са поставени пред краката му като знак, че никой от тях сам по себе си е достоен да бъде коронясан с вечна корона. Всички те отдават почит към Божия Агнец! В обожание на всички светии славата на Христос е ясно.

Тъй като корона е ясен знак за власт и слава, Исус отново постъпили от баща си най-ценното от всички корони, когато Всемогъщият даде на сина си цялата власт на небето и на земята. (Матей 28:18; Откровение 5:1-14). Но каква е тази уникална корона изглежда? Тя е пълна с тръни и е бил натиснат дълбоко в кожата на главата на бита разпнат. Корона от тръни на Исус превъзхожда всички други корони на света. Всяко потвърждение на вярващите означава доброволно предаване на короните им Божият Агнец, както и всички ангели признавам: Достойно е Агнето, което е било заклано, да приеме сила и богатство, и мъдрост, и сила, и чест, и слава, и благословение. (Откровение 5:12)

Имате ли все още е тайна корона на главата си? Все още ли си чест? Дайте вашето мнимата короната на Исус. Само той е достоен да получи честта си. Чрез изкупителна жертва сте достоен да погледна уверено към вашия Отец в небесата.

Новата си име никой не знае но сам той: В Библията има около 250 различни наименования и отличителни белези на Исуса. Всяка от тези наименования и отличителни белези показва един аспект от неговата слава. Когато книгата на Откровение сега заяви, че Исус ще носи ново име, когато той се предлага отново, само той ще знаете, така че ние подозират, че перспективи сочат на Исуса все повече се увеличава като негов възкръсва духовно тяло нараства от "Прераждане" на мнозина вярващи и техните освещение при която славата на баща и син ще се увеличи. Христос е днес "по-голяма" от след приключване на спасението си на кръст. Милиони последователи са свързани към него като клонове на лозата. Победата на Христос се реализира непрекъснато и е разширен чрез вяра, любов и надежда на неговите последователи. Когато той се предлага той отново ще бъде възпята в негови светии и изглежда чудесно. (Откровение 17:14; 19:14)

Като стадото на един овчар се увеличава с помощта на неговата внимателни медицински грижи и бърлог общност Услуги, така и богатството на овчар се намачкване при, по същия начин чрез увеличаване на възкръсва духовно тяло на Христос имам честта, мощност и слава на Христа ще се увеличи.

Новото име на Исуса ще звук, по-скромен и тръжна процедура, по-вярно, по-пациента и повече славни от всичките си предишни имена. На лидера на църквата "Филаделфия, които въпреки че се презрените и изкушавайте не религ. мисионер работа сред евреи от неговия град, Исус обеща, че той ще Гравирайте го новия си име на челото си ако той носи неговото изкушения освен това с любов и търпение и да преодолеят чрез вяра (Откровение 3:12). По този начин Исус искаха да се интегрират своя верен служители в неговата привилегия, в новата си име, без съответното лице да знае какво е предложил му с тях.

Мантия му се напоява с кръв: Исус ще се върне към земята като син на Англо-нормандските Очите му ще бъде като огнен пламъци, върху главата му много корони. Той ще се возят на бял кон и износване на намажете напоен с кръв.

По време на живота на земята Исус не са убити някой нито е имало той направи никого убити за благото на неговото имам честта, Мухамед не. Вместо това на убийството му противници Исус предпочита да умре на мястото на тях. Също в края на дни той няма да дойдат в сащ на кървава битка, Но от небето. Кръвта си мантия не точка на други народи хвърли кръв, но за собствената си кръв, които той като убития Божият Агнец хвърли като заместител така, че да се съгласуват всички грешниците с техните генератор. Исус ще дойда като Принцът на мир, убиват себе си така, че да сключи мир с Бога.

Поради това в интерес на правдата той е принуден да се бори срещу всеки, който ще откаже, отхвърлят или омраза му умилостивение кръв. Който иска да живеят без кръвта му остава загуби и покварен зинер в Бога, Независимо той изглежда да бъде уважавано или добро. Извън кръвта на Христос няма спасение, няма прошка и № гратисен период. Кръвта на Исус Христос, син на Бога, единствено Шампоанът притежава меко измиващо действие сащ от всички грях. (1 Клозет 1:7).

Исус ще дойде, така че да се унищожи Антихрист. За господа не нито необходимостта от метални имаха нагръдници като железни нагръдници нито за получаването на лъчезарна доказателство защитни отразителна жилетка. И Исус не е поставена в газ маска. Собствената си кръв е си слой, неговата якост, правдата му и неговата орган. Тъй като на кръвта му той е непобедим. Хвърляйки чрез кръвта му той вече е да преодолее сатана. На злото е напразно се опитаха да възпрепятстват Исус от своя начин на кръст. Дяволът вписани в Петър, така както за отклоняване на Божия Син от своя начин на кръст. Но Исус никога не съгрешиха, нито в мислите нито в реч пред нито в действия. Напротив, Попита Исус баща му в небето, дори когато той е бил закачване на кръст, за прошка за всички врагове. Той се повярва и се надява на горчив край. Това е поражение на сатана. На хвърли кръвта на Исус Христос съдии на злото.

Той е Божието слово я олицетворяваше: в визията на клозет на следващите Христос компактен перспективи сочат на имена и отличителни белези на Божия Син се разкрива, така че свободолюбивия си портрет ще бъдат почти обхванати от тях.

Клозет е започнал своя благовестието на Исуса Христа с на думата идващи от Бога и се от божествена природа, спазващи законите в Бога и в същото време да излезе от него (Клозет 1:1-18). Всичко се прави от този Божието слово. Вечния думата на Всемогъщият стана мъж в Христа. Клозет станахме свидетели лично: "и дума беше направено плът, и заселиха се между нас и ние ездраво застопорен неговата слава, слава на Единородния Божий на баща, пълен с благодат и истината. …. И на неговите перспективи сочат са всички ние получихме, и гратисен период за гратисен период!" (Клозет 1:14.16 )

Като Исус е Божието слово, стана човек, цялата орган на тази думата обитава в него:

 • Неговата създаване мъдрост
 • Неговото опазване и поддържане якост
 • Узаконяването му мощност да доминират
 • Неговата лековита състрадание (милост)
 • Неговата прощаване гратисен период
 • Неговата успокояващ любов
 • Му в жилището радост
 • Волята на всесилен
 • Светостта на нетленен съдия
 • Органа за подновяване на отпаднали създаването

Всички тези правомощия на милостта са закотвени в Божието Слово, което се проявява в Исус, когато той стана човек. Който иска да знае Божията воля, може да погледне към Исус, който казва: "Който ме е виждал, видял е Отца!" (Клозет 14:9). Своя Отец в небесата потвърди Исус няколко пъти публично, "Този е Моят възлюбен Син, в Когото е Моето благоволение; слуша!" (Матей 17:5, виж също 3:17, Псалм 2:7)

Както Исус не само проповядва Словото на Бог, но го е направил и е живял според него, той продължава без грях. Той говори не само за Божието Слово, но той беше в лицето!

Дори Корана показва пет пъти, че синът на Мария е Божието Слово, което стана плът (сурите Ал 3:39.45.64; Ал-Ниса" 4:171; Мариам 19:34). Че този библейски твърдение се потвърждава в Книгата на мюсюлманите е едно от слабите места на исляма. Коментаторите го тълкува по такъв начин, че Исус е "създаден" създаването словото на Аллах, а не вечната Му дума. Това, обаче, не променя факта, че Коранът косвени съгласен, че "в него обитава цялата пълнота на Божеството телесно." (Колосяни 2:9).

Името "Исус" включва програмата на Христос, Неговото спасение Своя закон и неговата преценка. Извън името на Исус не е Божието Слово. Той е и той остава в лицето. Чрез него думата си, Отец действа и до днес.

МОЛИТВА: Милосърден Божия Син, наистина става мъж на щампата на агнешко месо на Бога за нас, грешниците, които може да се помирят ни да ви светия отец, който даде на всички вас орган на небесата и на земята, за да запаметите сащ от дявола и децата си и придавам святост на сащ. Помогнете ни да слушате думата внимателно, за да се позволи на скъпоценните си кръв за въвеждане на дъното на нашите сърцето, която можете да промените ни за вашето изображение и придавам святост на сащ. Амин!

ВЪПРОС:

 1. Какво кръвта на Христос и неговата силна думата "не за всички, които доставят сами да го?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 10:27 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)