Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 182 (The great Hallelujah in Heaven)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)

ЧАСТ 6.2 - ВЕЛИКИ: АЛИЛУЯ! В НЕБЕТО (ОТКРОВЕНИЕ 19:1-10)


Отраженията на поклонение на Бога. Книгата на откровение не само отваря нашите очи на постепенното засилване на агнешко месо на бога на (телесно) наказание и съдебно решение, но също така включва сащ в духа на пълни богослужение услуги в небето. На последно книга на библейски е училище за покланят Бога и му агне. Величествени храмове литургии съответно покани сащ да идентифицира себе си с богомолци в небето. върхове в изпълнение на божественото план за спасение покани сащ да се предадат сами изцяло на Бога и му Агнето!

На първо четене на молитви на патриарх клозет, който във въведението на книгата му, всички атрибути слава и мощност на Исус Христос, спасител, който чрез кръвта Си закупува ни и ни царе и главните свещеници към своя си Бог и Отец. По този начин, клозет отразява в своя програмна тема и на всички християнски храмове (Откровение 1:4-6)

В продължаващия се поклонят на всемогъщият Господ, нашият Бог, четири му стражи на престола изповяда вся страхопочитание в си проникваща и обхващащо светост. Те дадоха показания на неговото идване на нашата земя. В отделяше преди създател на всички светове на 24 старейшините отново и отново хвърли себе си пред него, откаже тяхното корони и имам честта да Го, и изповяда, че той сам, чрез собствената си ще, създадени всичко (Откровение 4:8-11).

След възцаряване на Исус Христос, четири му стражи и 24 старците паднаха пред Агнето. Старците та се поклониха Исус, тъй като той, чрез кръвта Си, са закупени хора за Бога на Израилевите племена и от всички народи. Той ги е назначила за земните царе и главните свещеници на земята. Милиони ангели влезе в това свято и викаха: "Достойно е Агнето, бе убит да получават захранване и богатство и мъдрост, И здравина и чест и слава и благословии!" Всички същества взе участие в тази услуга се поклонят на Бога, и обработка на щастие на агнешко месо на бога на изисквания за платежоспособност да получи висока оценка и почит, слава и мощност завинаги и някога (Откровение 5:8-14)

Огромен брой неспокоен човек и измъчвани мъченици, който се яви пред престола си в бели дрехи, викаха заедно с висок глас на сумиране на техния опит: "спасение принадлежи на нашия Бог, който седи на престола, и на Агнето!" Всички ангели от небето бяха завладени от осветена тълпата на претърпя светии, който представляваше плодове на кръст на Исуса. Те се кланяше на Бога и му агне: "Амин! Благословии и слава и премъдрост, благодарение и почит и мощност и може да бъде на нашия Бог завинаги и когато и да било. Амин." (Откровение 7:9-12)

Когато на последните седем тръбен съдебни решения като затръби, има гръмнала силен глас на небесата: "всичките царства на този свят са станали всичките царства на нашия Господ и на Неговия Христос; и Той ще царува завинаги и досега!" Двадесет и четири старците паднаха на лицата си в храмове и възхвалява Господи Всемогъщи, който е имал упражнена всемогъщество му в експлоатация на неговото създаване. Си гняв изпочупили бушуват на бунтовниците. Всички на мъртвите бидоха съдени според делата. Двамата си малки и големи служители, както и всичките светии, са получили награда. Но тези, които са унищожени на земята ще бъдат унищожени (Откровение 11:15-18).

Подир сатана са били подадени от небето като затръби има силен глас (от един от старците), която е признал: "Сега спасение и здравина, и кралство на нашия Бог и властта на Неговия Христос са!" Защо? Тъй като достъп до престола на Бога е станала завинаги отрече в обвинител на светиите, погасявани, които са били оправдани чрез кръвта на Христос (Евреи 10:14). Победата си над сатана възникнаха от кръвта на Христос и показанията на онези, които не са го обичали живота им рече: смърт. Голяма радост разпръснати по небето. На земята, въпреки това, вече са предприели подобна стъпка за предупреждение за един човек, който е бил разпространение объркване, който е знаела, че той е малко време наляво, за да го (Откровение 12:10-12).

Малко преди изливане на седемте чаши на Божия гняв, тези, които са имали отпор и преодоляване на Антихрист, заедно с неговия образ и броя на неговото име (666), започнаха като цяло бе приповдигнато заради прекрасната начини и произведения на Бога в старата и новата завет. Те е признал в песента на Мойсея и песента на Агнето, което Бог на Израел бе само на Светия цар на народите. На изпълнители са били определени, че след праведните купата съдебни решения, а времето ще дойдат в която всички народи ще се поклонят на истински и само Бог. При спазването на падане на света, те вече наблюдава увеличена се поклонят на Бога и му агнешко на зазоряване (Откровение 15:2-4).

МОЛИТВА: Баща ни в небето, ние ще се поклонят за Вас и Вашия силен Христос защото сте установени на света от вашия мъдрост, можете да спаси грешните от кръвта на любимия човек Исус, ви предоставят онези, които вярват в него силата на Светия Дух, можете да продължите с план за спасение в подлагайте търпението си, И сте направили онези, които са били родени отново в тяхната вяра партньори във Вашата победа над зло, и му антихрист и неговият фалшиви пророк. Следователно, ние се хвалим значително в разгара на войната страдания тъй като ваше духовно кралство идва и ви ще се извършва. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какви са основите на поклонение в света Троица?
  2. Какво е направил безброй записани нови извиквам пред престола на Бога?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 09:34 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)