Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 175 (Advance Proclamation: Babylon is Destroyed)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

6. Ангел обявява предварително: Вавилон" е разрушена! (Откровение 18:1-3)


ОТКРОВЕНИЕ 18:1-3
1 След тези неща, видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт. Земята беше осветено с неговата слава. 2 Извиквайки със силен глас, казвайки, "отпаднали, паднал е великия Вавилон, И тя е станала обитаване на бесовете, лишаване от свобода за всеки нечистия дух, и затвор на всеки нечисто и ненавистен птичи! 3 За всички нации са нетрезво състояние на виното на Божия гняв й сексуална неморалност, Земните царе извършени сексуална неморалност с й, и търговците на земята е нараснал богати от изобилието на нейната луксозни."

Победата обявяването на Ангел при унищожени Вавилон (vv 1-2): Новината за пълно унищожаване на Вавилон е приветстван в небето с благодарна удовлетворение на потребителите и ликуващ си викат една на победата, дори преди това световната град е бил нашествие оказал ожесточена съпротива!

На възвиша, сияещи ангел слязъл от небето и се обърна към нашите тъмно свят в превъзходния формат светлината на неговите правомощия и власт. Неговата слава осветени и Изгря чрез нашите малки заземяване (Откровение 18:1).

Величествената ангел викаха с победа над обявяването Вавилон, знаменателен обявяването на събитие, което вече стана ясно (Откровение 18:2) си силен глас може да бъдат изслушани в всяка долина, във всеки пещера, дори и в най-отдалечените скривалища на земята. Опустошителните мощност на бога на Божия гняв не могат да бъдат спрени от всяко създание. В своето откровение, за да Исаия (Исаия формат 21:9) и Еремия (Еремия 51:8) на лорд вече пророкува, като използвате безспорно идеално напрегната, падането на Вавилон.

На Божия гняв по това време вече са били предадени на подгряващите свещи от горди политеистична Вавилон (Еремия 50:2, 39) в резултат на нейната луксозни жизнения стандарт, който насърчава сексуалното разврат и греха, а по-горе, Тъй като на нейното извършване и заробването (непокорни) еврейския народ. Измерване на греха на този известния град е достигнала до преливане. В неограничен Божия гняв падна върху нея.

На Халдейски столицата на Вавилон е бил разрушен от пити, персийския цар, повече от 600 години (538 г. пр. н.е.), преди дни на Апостола клозет. В своето виждане клозет вероятно ще се смята за "Вавилон" като представляващи Рим и й Цезар, които бяха разрушени Ерусалим и втори храм в 70 г. сл В завоевания на римляните стотици хиляди евреи са били убити. В помощен пазари на римски империя те бяха продадени и препродадени евтино. Възраст на апостола сега трион неизбежните преценка на Бога скъсване на Рим и й Цезар. Той е обявен в неговата визия на падане на запад Римски империя, които са съществували от 395-476 след Христа, И края на правило на Цезар в "великия град". Все пак, на много години, предхождащи Рим в края ще бъдат маркирани от кървава преследване на християни, заедно с неизказан нищета за християнски църкви в империя. На злото и злоба на Рим трябва да са достигнали до преливане.

Победата на е-дали обявяването на ангела на съдебното решение е също така насочена към всяка друга антисемитски или анти-Кристиан мощност, независимо дали на католическата църква, с техните здрав правило папата, или за маса на убийства и хората, Като, Хитлер, Сталин, Мишка и Хомейни, който жестоко преследвани и притеснил тези на различни становище. Този призив на съдебно решение и предупреждение, в завършени идеално напрегната, също така да се прилагат и към еврейски интелектуалци и милиардери, които вдъхновяват и непряко контрол анти-Кристиан правомощия. За ангел плачат е еднакво предназначени за синкретична реформатор теолози, политици, църкви, подаде и медии, които съблазнявам масите и предполагат, че освен Исуса, има и други начини на Бога, други истини и продължаване на живот след смъртта дори и без духа на Христос.

Често не е ясно кой от сили е Антихрист, които магьосник, лъжепророк, или които блудница на Вавилон. Всички три работят заедно и са неразривно свързани една с друга. В крайна сметка всички борба с библейски сили борбата срещу Бог и сина му ще бъдат оценявани и осъди. Всеки небиблейски толерантност води неизбежно до унищожение. Ние, обаче, няма право да презират, отхвърлят или гониха тези, които мислят различно, да не би да и ние попадат в съдебно решение.

Д-р Мартин Лутер се твърди, че е писано в неговата трактат срещу турците, Аллах в исляма, и анти-християнската вяра на мюсюлмани, не може да се бори с оръжия. Този нечист дух да излезе от нищо друго, освен молитва и Сирни заговезни (9:29). Врагове на благовестието да бъде обсипани с любов и благослови. Христос умря за всички грешниците също така за турци. Въпреки това, греховете си и техните вероизповедание са били оценени и осъди чрез неговата смърт.

Развалините областта на великия град на Вавилон (vv 2-3): За да разберем по-добре и да бъде в състояние да си представим разрушаването на Вавилон в книгата на откровение едно първо трябва да прочетете текста на Исая 13:19-22 и Еремия 50:1-51, 64 в Стария Завет. От тези текстове на Стария завет повече от 40 стихове са взети под визията на Клозет, почти дума по дума. В Стария завет решението на Бог върху Вавилон е пример за всички решения на Господ при тези, които хвърлят заедно религии, и които се борят да унищожи църквата Си. Църквата е зеницата на окото си, самия себе си, роден от Светия Дух. Бог се бори повече за църквата Си, отколкото лъвица прави за малките си.

Ангелът на Господ казва, че Вавилон, града, който е бивш себе си до голяма степен по широките брега на Ефрат, се е превърнала в място на опустошение, заета от демони, зли духове и мърша яде птици (Откровение 18:2б). Вече не един човек да се чувства добре в това място на Божия гняв. Преди градът е пукат по шевовете с всички тълпи от хора в пазарите и религиозни арената на фестивала. Но сега този разрушен град за смъртта му стана пусто.

През 20-ти век опити бяха направени, за да разкопаят тази маса гробището на историята, в която някои улици и сгради са възстановени.

Преобладаващата греха на този град, който удари в окото, и които повикаха святия гняв на Бога, е описан в откровение 18 стих 3 "пиене на вино от гнева си развращава". Прекаленото увлечение и скандална неморалност работят заедно в разпад на морални ценности. Религията без Святия Дух разгражда на хората и ги кара да потънат до ниво, в нея няма дори животните се чувстват добре. Ние трябва да учат и прочетете Римски 1:18-32, за да се възползва от настройката на праведния Божи гняв върху морално разпуснат и богата нашето общество. Днес десетки хиляди на лесбийки и хомосексуалисти парад по улиците на нашите големи градове, за да бъде заснет, ръкопляскаха, и поздрави от държавници. поет Фридрих Хилър, пророкуваха в един от неговите популярните химни: Когато злото на Содом плаче, Сярата е скоро да бъде!

Където и самодоволен охолство и безразлични целувка безбожие извира всеки вид грях. В някои страни презервативи се разпространяват безплатно, и в училищното обучение за момичета, контрацептивните хапчета са свободно похвали. "Недейте се лъга, Бог не е за подиграване, за каквото посее човек, това ще и да пожъне" (Галатяни 6:7).

Повечето страни са се посветили на прогреса и просперитета, и са готови да приемат мулти-културно синкретизъм, за да го постигне. Лозунга "Мир на всяка цена!" Циркулира, макар и мълчаливо предполага потискане на разпнат Божият Син. Тъй като на Втория ватикански събор църкви и хора се стремят да учат, толерира и приемат така наречените истини и в други религии, и вече не се придържат към кръста на Христос, тъй като единственият път към Бога. Някои водещи политици в страхът ни общество, което еврейски и мюсюлмански политици и бизнесмени в противен случай биха могли да се чувстват инхибира да работят заедно с християните, и може да се чувстват като жертви на "дискриминация". За името на "световния мир" на Организацията на обединените нации, Европейския съюз и други организации косвено замърсяват вяра в Исус, Сина на Бог. Универсалните човешки права са започнали да затъмни апостоли Кредо.

В славно могъщество на ангела осъди всеки вид на "Вавилонската плен" в църквата и обществото, и увери всеки лидер Молитва на едно мултикултурно общество, че неизбежното решение на Бога и Неговата Агнето идваше. Човешката логика и политически съображения често не са в хармония с плана за спасението на Исус Христос. Който разбира решението на Вавилон признава, какъв ще бъде краят на всички, които се отклоняват от закона и евангелието.

Освен това, ангелът посочи, че грехът не просто се случи в херметична стая, но е най-вече свързана с финансова печалба и рисков бизнес. Горко на бизнес ориентирано, които правят печалба от падането на Вавилон в грях и които използват съвременни медии и еротични рекламни масово да съблазни хора. Тяхното решение ще бъде толкова ужасно, че би било по-добре за всеки един от тях да има воденичен камък висеше около врата му и се удави в най-дълбокия океан! (Матей 18:6, Марк 9:42, Лука 17:1-2).

МОЛИТВА: Уважаеми небесният Отец, ви търпение е страхотно докато ви позволяват да зло екскретите, и желаете добро се освещава. Можете да осъдят лукс, удоволствие в удоволствия и комуникация с спиртни напитки; Но ще те благословя доволство, обосновка в Христа, и живеят в Светия Дух. Ни избави от сатанински дела"и децата си на трикове. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо евреи, мюсюлмани и невярващите; защото какво общо предотвратяване доклади на Христос в който бил разпнат Христос и спасение в Неговия Дух разпространение във вестници, образование и общество?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 09:10 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)