Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 167 (Advance Proclamation of the Victory of God's Lamb)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

4. На агнешко месо на бога на победата си над Антихрист провъзгласен предварително! (Откровение 17:9б-14)


На агнешко месо на Бога е тържествувам! (v 14): С цел да се открият следващите Христос в точния момент на десет първенци ще шпиони в църкви, и също така ще използват модерни разузнавателни самолети и наблюдение резервоари. Те ще се изправят срещу окопалата в метри- дебели желязо и бетон бункери и землянка пещери, за да бомби доказателство оцелее последната битка. Но в търсенето си те не обръщайте внимание на факта, че Христос воскресе безшумно премина през каменна стена на гроба му, И се яви няколко пъти, за да учениците му, които са били страхливо се крие зад дебели стени, за по-голямо удобство и да ги насърчи да услуга. Грешката на Антихрист съществува в негов опит за борбата срещу духовните съществуването на Христос воскресе чрез изваял чудесни средства.

В духа на покварен една ще се движи алиансът от десет владетели напред в борбата против Господа и неговата църква (Откровение 16:14; 19:19). Как може да създаде хора се така заблудени не само да се подигнете против им създател, но дори и искате да го унищожи!

Нашият Бог е чувство за хумор! Той не изберете да изпратите армия от ангелите срещу това обединен свят на мощност, но на агнето! Клозет подчерта, че "малко агнешко", както е формулиран в този голямата си част епични исторически поеми в Гърция, ще "всичко от себе си" завладяване на бунтовниците. Имаме шокиращата истина пред нас: в голям обикновена стойки на армията въоръжени до мерена (дръжката), оборудвани с модерно оръжие на невероятно разрушителната сила, готов за окончателно битка между небето и ада. След това, да продължите напред на вечността, има подходи ги малко агнешко заклани и обезвъздушаване на смърт. С Пенчо Славейкови простота на ангел свидетелства: "агнешко ще ги преодолеем" (Откровение 17:14). Битката е било взето дори преди да започна! Обещанието на Исуса: "блажени са кротък, тъй като те ще наследите земята" (Матю 5:5) е изпълнено в себе си.

МОЛИТВА: Светия отец, ние ще се поклонят себе си, защото вие не и няма да бъде смущаван от човешки армиите се събраха да се бори с Вас и Вашия възлюбен Син, но можете да изпратите вашите нежно агнешко само на арогантни силни партии да преодолеят непокорните с думата "от устата му. Помогнете ни да прибегне до защитата на вашето Светия агнешко и да се обединят с него завинаги. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо избитите Божият Агнец стане по-силен от всички герои на света?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:52 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)