Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 162 (The Angel of Judgment Testifies to the End of the Antichrist)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

3. Ангела на преценка дава показания в края на Антихрист (Откровение 17:7-9a)


На демонични изкушение на цялото човечество преди в световен мащаб развод (v 8): Ангела на съдебно решение описа клозет велики разделяне, да се случи преди окончателното решение с няколко думи: "Тези, които живеят на земята ще чудо, чиито имена не са писано в книгата на живота от създанието на света." (Откровение 17:8), така че започва демонични изкушение на цялото човечество, от които Пол предупреди църква в Солун: "идването на беззаконието един е в съответствие с работата на сатана, с всички мощност, знаци и простираща се чудеса, и с всички неправеден измама сред онези, които ще загинете." (2 Солунци 2:9-10) На апостола, следователно, не забравяйте да изразим пред хората от неговия църкви: "Нека никой не ви заблудят от каквито и да било средства; за този ден няма да дойдат освен ако попадащи извън първо, и на човек на греха е разкрита, син на погибел." (2 Солунци 2:3)

Исуса, също така, изрично предупреди си апостоли: "За след това ще има голяма скръб ония, като не е от началото на световната до този момент, не, нито досега се. (Даниел 12:1) и освен ако тези дни са били съкратен, нито една твар ще бъде спасен; а за избира заради тези дни ще бъде съкратен. (…) За появят лъжехристи и лъжепророци ще възникнат и проявяват голям знамения и чудеса, така че да заблудят, ако е възможно, дори и избира." (Матю 24:21-22, 24; откровение 13:13-17 )

Ние не трябва да прочетете тези пророчества твърде бързо, или ги приемат леко или включена само формално. Вместо това, ние трябва да се молят безпристрастно: "баща ни в небето, … доведе не ни в изкушение, но ни избави от злото един." (Матю 6:13)

Звяр трябва да е на изпитване и опитайте всеки, за да видите дали те обичам Исус над всичко останало, независимо дали те доверие му изцяло и са готови да предлагат своите вярващите за техните вечен Господ (клозет 21:15-19).

На демонични чудесата на края време ще бъдат изумителни. Хората бързо ще стане използва се за тях и да ги предоставя. Който ще имат смята сто години че хората ще бъде летене в 12 000 метра надморска височина от континента на континента, ядене, пиене, и дори спалните? Кой ще има подозрения, че без осеменяване на овен за овце все още може да създавам на овце само от клониране? Който ще сте мечтали този човек днес ще бъде пеша от луната, разделяща атоми на земята, или изолиране физически гени за трансплантация? Който би си помислих, че е възможно този човек ще ежегодно се възпрепятстване или излизане от милиони на ембриони, така че да можем да стане нация за масово убийците? Телефон, факс, телевизор и интернет направиха нашите земята в отвежда изтръгнатата, ск ъсяване на заедно глобална населено място, В резултат на което народът подсъзнателно извършване на страх от някой умишлено диспергиране антракс бактерии? Тези положителни и отрицателни чудеса следвайте бързо на петите на всяка друга. Но как ще човечеството отговори на такива сатанински машинации на антихрист и неговото бъдеще фалшиви пророк? Въпреки нарастващата скептицизъм, ние всички имат копнеете за чудеса, и са нетърпеливи да ни вяра в науката. Няколко признават, че само от Божията любов в и около нас може да донесе мир и почивка. Вечен живот само влизане в САЩ през един човек, който бе разпнато и дава ново дихание. Неговата изкупителнатасмъртта на мястото на всички грешниците е тесен и отвори вратата към Бога (град), с неговия дух, и на неговото царство. Без Христовия кръст в света ще мивка в безнадеждност, взети необвързано производство от сатанински изкушения и осъди в рамките на Божия гняв.

МОЛИТВА: Ние ще се поклонят ви, небесни баща защото сте позволили на изкушението от голямо отстъпничество да дойдат че той, извършили сам напълно и наистина на агнешко месо на Бога, и който люлки между Христос и антихрист може да стане очевидно. Изграждане на американски в нашия Спасител, Исуса на злото враг не могат да имат право на или власт над нас или нашите любимия човек. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Как ще наследи дяволът в неговата изкушение на множествата?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:41 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)