Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 160 (The Harlot Close Up)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

2. На блудница на Вавилон близък план (Откровение 17:3-6)


Кратко допълнение - падането на мръсница на Вавилон (а тая притча): Ето защо бе клозет, опитен патриарх, който е живял в различни култури, така че изумите над майка на всички блудство на земята (откровение 17:6)? Какво е в това жена, която се яви така немислимо? Как да текстовете на библейски хвърли светлина върху тая притча на този религиозен жена и на нейния голям спад в мощност и господство на антихрист?

Бог беше дори създава "жената" в своя подобие и че тя може да отразява Негово светейшество и любовта (Генезис 1:27). Той предложи също й, като рече: всички хора, покаяние водещи до гратисен период и прочистване от всички грях. Той бе поканена да живи с Него в вечен завет (Исаия 1:18; Еремия 31:3; 31-34). Жената вероятно са възникнали от или на хората на Стария завет, или от църкви на новия завет. Тя, обаче, наподобяващ лаврови "достатъчно загрял над тяло", че е била нито мъртви в грях, нито живи в Светия Дух. За да сте сигурни, че е или Еврейски или Кристиан проислямистки настроения, но никога не са били приети Исус като й спасител, и никога не се предаде себе си да стане собственост на своя Бог и Господа. Неговия Дух не живеят в сърцето си и не доведе до пълното изпълнение на нейната а подсъзнателен ума. Тя практически никога не споменава името му в речта си или Молитва. Името му не е била незабележим запечатани на челото й. Тя не обичат Исуса (Матю 22:37).

Може би на жена бе мечтаете за висок стандарт на живот и бе упражняването й фантастичен се надява. Тя е разочарован от Исус и се срамува от него заради това, че бе лоша (Матю 8:20; 21:3; Лука 9:58). Той също така, притежавано няма нерешени университетските дипломи, и е била нито успешно спортист нито герои от войната. Той бе кротък и скромен и избягва всеки спор винаги когато е възможно (Матю 11:28-29; 26:52). Жената просто не може да получи ентусиазъм Назарянина, за самата тя, издирван за слава и блясък. Целия й живот завърта около нея една горди "I". Тя се нарежда разточително. Тя иска, за разлика от Исуса, за блясък и многожелани за влиянието и властта (Матю 16:24-26; клозет 5:41-44; откровение 17:4). Тя не искат да напуснат изключване с защото греховете й.

В допълнение, на жена смята това Господ е далеч, съществуващите някъде в отдалечени вечността. Тя не развълнувано очакват връщането на спасител. Тя не е имал смята за него, и е убеден себе си: той не ме видите, и той не чуете ми. Това бе всички надясно с й тя иска да бъде собственото си господа. Тя не независимо от иска. Си команди и оферти бяха тривиалности. Тя взема под внимание му, и накрая презрените му.

Този жена не само се опитаха, но също така кърмила контакт с известни философи, кардинали, писатели и царе. Фактът, че тя е привлекателна, пленителни и интелигентно се възползвали й. В интелигентни движение, тя се зад Мария, майката на Исуса, включени й в нейната програма за действие, размножени по изкуствен път и че Мария ще бъде истинско застъпник в час на смърт. Тя, отстъпник жена, вероятно ще поддържа постоянен контакт с настроение на мъртвите и с демони, които са притежавани й. Важно хора и тайнствени спиртни напитки са били по-важно е да й от следващите Господа, с когото тя бе отдавна порицавана й вярност и послушанието. Духовните става блудница отрече уникалността на Исуса.

В дълбочината на сърцето й тя презрените и намразил Човешкият Син, тъй като той е постигнала й нито на средния точка на неговата църква, нито на водеща фигура в обществото. Тя не искате Исуса, за да стане главата й или я спасител, но иска много повече, за да изградя собствено самостоятелно, и да блестят с й постижения. Тя се счита за изключително интелигентна и талантливи. Тя се препънал от грях греха и е живял в затвора на нейната собствена компулсии(Матю 12:45; актове 20:30; 1 Коринтяни 11:19; 1 клозет 2:1-18; Евреи 3:7-13автоматично ; 6:4-8; 10:26-29; 2 Петър 2:20).

На жена в тая притча предпочитат диви звяр въздигнал от морето на народите на кротък агнешко на Бога. Тя напълно изоставени себе си на звяра и на неговия васали. Тя обикна на звяра, съзерцава му интелигентни лежи, и многожелани за неговите правомощия. За тази цел, на жена мотивирани на звяра, и влияе с библейски й опит. Но, в същото време, на звяра вдъхновен й, и пое ужасно предимство от нея. Двете заедно стана ужасни хармония в единството на злото дух.

В допълнение, великата блудница показа нейната презрение Исус вреди от неговите последователи където тя може да. Фактът, че тя е имал абсолютно никакъв намерението си да му представи му, и е бил издържат неговия дух и думите му, е също така направи скромен светиите непрекъснат трън в сърцето й и съвестта. Тя се бореше им с всички й хитър и мощност. Духа в нейната съпротивлявали на Светия Дух през деня и нощта. Жената е произнесъл повече порочно против Исуса и неговите последователи отколкото на звяра сам. Тя не искате да загубите си съчувствие или й хегемония. Тя стана отмъстителен блудница, който усети трън християнски свидетел в нейната съвестта.

Син на Сатана лявата си само, докато тя е била полезна за него. Тя бе привличане на масите и води до него. Но и жената е знаела, че секс и любов, влиятелни връзки или подстрекавали към кръв бани между християни няма да бъде достатъчно, за да отговаря на главорез диктатор като звяр за дълго време. Ако иска да остане на господстващо краваи на гърба на звяра тя ще трябва също да отговарят му с пари, злато и мощност. Тя, следователно, използвани й в световен мащаб търговски връзки, закрепващи в същото време своя привилегии. Тя обикна пари, съкровище в ръката й, и мощност, всички от които тя усети е достойно й. Тя се нарежда разточително, така че тя може да се появи невероятен. Това, обаче, в крайна сметка ще и доведе до й край.

В" означава път, възможно е майка на всички блудствата е дори им отстъпва по нещо на фалшиви пророк, съветник на звяра, като намалява неговите правомощия и мълчаливо му освобождаване. За отмъщение той ще поеме й бе мъртъв на някои.

Нейният ухажор най накрая бе да се реализира в рамките на нейната фантастичност, и е достатъчно от нейната хубост. Самите те, които искат да получи на паричния източници, убиват хладнокръвно убит на жена, и пое битка за й наследство. Те са буквално поглъщало майка на всички блудство.

Който признава в тая притча либерална или фанатик юдейството, или са спазвали, захранване на гладни църква в мястото на извънбрачен жена, се доближава до разбирането на смисъла на тези описания.

Тая притча също така призовава сащ в въпрос, които бихме могли да провери себе си и вижте дали любов и доверие Исус с всичките ни сърцето, всички нашата душа, и всички наши може да. Ние сме верен на него самостоятелно, или не можем да упражняват чест, захранване, пари, науката или други съвременни идоли и спиртните напитки? Исус не само отговарят нашите екологични и под-екологични самостоятелно, или ние все още прилепнат към извън поддръжници? Той е само на Господа на живота ни, имаме предвид контрол на себе си с други майстори? Ние не трябва да е много бързо да съди чуждестранни институции и групи, но вместо това се не покаете, така че нищо не би ни от Исуса (Матю 7:1-5).

МОЛИТВА: Отец на нашия Господ Исус Христос: доведе не ни в изкушение, но ни избави от всякакво зло! Следгоривна инсталация и без сащ на всички зло намерения и приспособления за външните спиртни напитки, от всички неправеден мисли. Помогнете ни да обичат можете сами и сина си Исуса. Помогнете ни да чувате, и безусловно доверие и ви се подчини на якост. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Как и защо блудница започне да пада далеч от Бога и Неговия Христос?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:36 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)