Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 158 (The Harlot Close Up)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

2. На блудница на Вавилон близък план (Откровение 17:3-6)


Златна чаша мерзост (v 4): На патриарх клозет циркуляра за челно рязане в неговата визия златна гривна в ръката на жена пиян с любов, който е имал й афер с първенци, царе, президентите и владетели (откровение 17:4). Жената градината на червеникави звяр разширява й златен бокал статуи на най-влиятелните хора в света, че те могат да пие от нея и се влияе и нетрезво състояние с нейния дух.

Който изглежда, обаче, вътре в художествена чаша, ще бъде шокирана и отвращаваща, в това всички форми на гнусотиите и примеси се плъзга. С отврат клозет определи това грозна контраст. Като Господ Исус рече на фарисеите: извън чаша е чисто; вътре е алчност и нечестието (Лука 11:39).

Отново и отново критични въпрос за католическата църква за разбиране на общение са принудени отворен. Техните свещеници и учени твърдят, че прекъсване на тялото на Христос всеки път, когато прекъсване на страната домакин. Когато правят това, те предлагат на реално счупени тялото на Христос на верен, като по този начин се повтарят на умъртвяването на Божия Син всеки път. Само свещениците се разрешава и заслужава да предприемат това действие и трансформация. Но това обучаващо не е първичен. В Иврит език на малки думата "е" не съществува в смисъл на Индоевропейски езици. Според антисемитски разбиране на езика Исус не казват: "Това е Моето тяло", а също така и не е: "Това символизира тялото ми", но заяви: "Това тялото ми!"; "това Моята кръв!" Той я остави отворена дали тези думи изразили истински наличието или бяха да се разбира алегорично.

Независимо от, който заключава извън тези клетвендумите на преподаване, всеки свещеник е разрешено, дори и при задължение, да се пожертват и убият Исус още веднъж и дори многократно, падне жертва на нахален арогантност. Той хулисъс своя преписва библейска тотална на само веднъж и завинаги валидни саможертвата на Исус на кръст (клозет 19:30; Евреи 10:14).

Относително късно в църква история, по време на първото Ватикана Съвета през 1870 година, папата ранната е I минава през църква тотална на папата непогрешимост по въпросите, свързани с обучение. Той направи това чрез използването на сила и интригата срещу по-голямата част от кардинали и епископите, който се е обадил правомощията си в въпрос. Извършвайки това, той възвиша сам, за всички мъже пред Бога са лъжци и в грешка (псалми 116:11; Римляни 3:4). - "Няма праведен ни един (Псалми 14:1-3; Римляни 3:10-12). Всички ние сме на земята и паднат на Бог на славата, мъдрост и светост (Римляни 3:9; 19:23).

Д-р Мартин Лутер, в борбата му по отношение на едичната орган на библейски сцени, признава, че "съвети и синодите, подобни комитети и на парламентите, може да Този винае особено видно с Петър, така наречените "първи папа"! Павел трябваше да открито правилно Петър, когато, от страх от Еврейския християни, той се оттегляше от хранене с езичник християни, Така че създаването лицемерието на Стария завет благочестие и измествайкихристияни от езичество за втора класа вярващите (гала 2:11-14). Някои години по-рано Петър се е опитал да възпрепятстват господарят му няма да пречи на кръст. Но Исус го смъмра: "Получавайте зад ми, Сатана! Вие сте нарушение да ми, за да не са загрижени от нещата на Бога, но тия неща на мъжете." (Матю 16:21-23) Който като папата декларира, че той е непогрешим в службата му прави Бога Красив Лъжец(Исаия 6:5-7; I клозет 1:10).

Историята на католическата църква излага на небиблейски тотална на папата непогрешимост като се самозалъгват. Папата Стефан VII (896 до 897) са останките на починалия папа, бяха ексхумирани от земята, поставени му кости в докинг станцията, и в макет процесът срещу него го осъди като разколник! В началото на второто хилядолетие има по едно и също време три папи: Грегъри VI, Бенедикт и Силвестър III. Които една от трите бе непогрешим, защото те всички бяха борбата с всяка друга? От 1309 до 1377 г., всички папи бяха френски и пребивавал в Авиньон, в "Вавилон" на Западът. На Валдемцитепризова на римска църква на своя ден "блудница на Вавилон".

На патриарх клозет не даде повече подробности за всеки от множество тия гнусоти вършеха в златен бокал на жена. Те са твърде отвратително и дяволски за него. Патриархът беше изправени в тази визия с антитеза за това, което той е имал опит в общността на Исуса, Точно обратното на това, което той е научил и е живял преди неговото църкви. Самото съществуване на тоя блуден жена бе челен нападение срещу Светия Дух, духа на истината и любов. Ясно е, като по този начин, че великата блудница не само символизират житейската църкви и хладни отношения синагоги, но представлява антихрист голяма мощност. На звяра и на жената двете показа помежду си в ярък червено, в "партньор вид". Те са били на същия дух.

МОЛИТВА: Баща ни в небето, ние ви да увеличавате и любовта ви поради сина си Исус Христос, чрез неговата смърт вместо на САЩ, пълното изкупление за греховете ни, прощаване на греховете на всички мъже свободно. Помогнете ни да смятат с много от невярващите; защото какво общо в този идеален спасение, ние да могат да бъдат сигурни, че нито ние, нито някой друг да спестите сащ, знаейки, че вашето силен син е изпълнила всички изисквания на нашите неугасващ обосновка. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какви са тия гнусоти вършеха в златна чаша?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:34 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)