Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 157 (The Harlot Close Up)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

2. На блудница на Вавилон близък план (Откровение 17:3-6)


На блудница любовта на съвършенството (v 4): Клозет продължиха в сметката на неговата видимост в пустинята. Изумите и сложен, той отбеляза, че самотни жена на гърба на звяра бе облечена в лилаво халат със червеникави нос и шал (откровение 17:4). Виолетов цвят и светлина червени бяха господстващо цветове, които разкриха характер на блудница: тя иска успехи и слава, искаха да живеят извън й страстен амбиции. В същото време, тя поисках от нея мощност и признаване преминава през от начина на нейното икономическо предприятия.

Голямото съблазнителка, с нейната златни гривните, пръстените, украсен ремъци и обувки, не се откажем от превъзнасяне себе си. Тя показва открито й скъпоценни камъни и бисери и бижута. Тези съкровища трябва да са били подаръци от й много богати любителите, който иска да види своите цели. Лошо жена! Никой наистина любимите си. Всички или използва й за собствени цели или се страхували от нея. Жената е била самотен въпреки й разкошни самостоятелно външен вид. Тя преднамерено показа изключване й богатство така, тя ще бъде почитана и съзерцава. Тя славеха себе си в ограничавани егоизъм. Тя излъчвана свалиха от власт, хитър, страст и интриги.

Гордите жена е обратна на Светия Дух, който не превъзнасям сам, но Исус, син на Бога (клозет 16:13-14 ). Последователите на Христос не се потопите в самостоятелно публиката, и не непрекъснато говорят за всички техни сте да поднесете подаръка и опит, но свидетелстват за техните Господа Исуса Христа, разпнат и повишава един.

Колко лошо и бедните хора биха могли да тази дама е натоварен с богатство са помогнали? Или колко гладни тя може да се зарежда? Но тя не виждам на нищета. Тя не е имал съчувствие за тях, като тя сама иска да бъде славеха, правило и съдия.

Който и да вижда по телевизията на пълен комплект от католически кардинали и епископи от всички континенти се събраха в Свети Петерс купол в Рим ще разберат, с ужас, че най-кардинали са покрити със червеникави халати и епископи в блестящ лилав. Това е очевидно успоредно на жена на звяр в зрителното поле на клозет съвпадение, или потвърждение? Са църквата построен стане владетели и прикриване на търсещи убежище? Или да те откажат помежду си като скромен служители на Христос? Понякога техните куполите и пред катедралите, църкви и параклиси са претоварени със злато. Техните светилища, дарохранителница и снимки на светиите блясък на подгряващите свещи на безброй скъпоценни камъни. Когато е на бедността на Христос да се види в тях? Дори Мохамед, Налудничав за подаване и предоставят за бежанците в мека, след като са се опитали да получат по богатство в православни манастири (Сура ал-Тютюн 9:34-35). Експерти твърдят, че укриваха богатство на православната и католическата църкви ще надхвърлят всички въображение.

МОЛИТВА: Господа Исуса, благодарим ви защото сте живели в своя житейската живот изпълнени с какво ви небесният Отец е дал ви. Не сте свой дом, легло, или на магарешка каручка; и не сте изграждане на това как пищността църковно строителство. САЩ обучават доволство простота и че ние не може да желаете да стане богата или известни в обществото, но милосърден и приета от нашия райски баща. Предоставянето на целия свят за духовно възраждане и да сложи край на войни, омраза и въпреки. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо блудница ясно да покаже й великолепие?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 08:34 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)