Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 146 (The song of the conquerors)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 5 - АНТИХРИСТ, И БОЖИЯТ АГНЕЦ (ОТКРОВЕНИЕ 13:1 - 16:21)

ЧАСТ 5.6 - ПЕСЕНТА НА ЗАВОЕВАТЕЛИТЕ (ОТКРОВЕНИЕ 15:1-4)


ОТКРОВЕНИЕ 15:1-4
1 И видях друг велики и чудни знак в небето: седем ангела, които държаха седемте последни язви, в тях Божия гняв е завършена. 2 видях нещо като стъклено море, размесено с огън, и тези, които преодоляха на звяра, на образа му, неговата марка, и числото на името му, стои на стъкленото море, като Божии арфи. 3 Те пееха песента на Моисея, слуга на Бога, и песента на Агнето, казвайки: "Велики и чудесни са твоите дела, Господ Бог, Всемогъщият! Праведни и истинни са Твоите пътища, крал на народите. 4 Кой не би да се страхуват от вас, Господи, и да прославят името си? За вас само са свети. За всички народи ще дойдат и ще се поклонят пред вас. За вашите праведни дела са били разкрити."

Човек на молитвата в Патмос: След гледачът е предвидено решението на земята на два етапа, той вероятно започва да се поклони, да благодаря, да се моли и да ходатайства. За него това не е въпрос на тайни, планове и фона на събитията от последните времена, но той се молил и страда за неговите църкви в Мала Азия, тъй като липсва им бъде пастир, който е бил заточен от властите на Римската империя. Йоан е видял в своето видение свирепи вълци, влизащи в неговата църква и как мълнии и градушки над изоставената църква, но той трябваше да остане пасивен в Патмос. Той може да направи нищо друго, освен да се молим, да вярваме и да се надяваме.

Отговорът на Исус Христос на страданията на Джон за своите църкви е разкриването на серия от видения, които той поверени на негов апостол, за да се утеши и учат идните поколения. Въпреки че Джон е бил заточен и осъден на бездействие Господ създаде амвон за слугата си, където можеше да се проповядва на всички народи от всички поколения да дойде. Така той анимирани старо обещание отново: Тези, които сеят със сълзи, С радост ще пожънат. Онзи, който продъл nuвсичкиy излиза плач, като семена за посев, несъмнено идват с радост, носейки снопите си (Псалм 126:5-6).

Йоан видя в небето голям и чист неразбираем знак. Седем възвишени ангели, които трябваше да проведе последните седем язви на съдебното решение, така че да завърши само яростния.

Хор при стъкленото море: На пръв патриарх стана наясно с нещо като стъклено море пред престола на Бога, мисли повърхност удължен широко във всички посоки и се оставя да погледнат в какво народи. Това спокойно море приличаше на голям екран на центъра за мониторинг, където ден и нощ може да се наблюдава всяко движение във въздуха около Земята. Морето от стъкло е кристално чист, спокоен и прозрачен. Затова дъждове от пожар и в световен мащаб гората и градските пожари като предвестници на предстоящите решения на Бог може да се види в него.

На границата на морето от стъкло Йоан видях един голям хор от певци, които имат Божии арфи. Той е казал: Те са завоеватели, които са преодолели антиХристос в голяма слабост, презирайки смъртта си, единствено чрез вяра в запазване благодатта на Божия Агнец! Нито пък те се покланят на сина на погибелта, нито са Прекланям коленете си, преди да си робот като статуя, нито са взели неговата марка или номер. Въпреки всички гонения и изкушения нито Синът на дракона, нито лъжепророка, нито блудницата на Вавилон може да надделее над тях, защото те обичаше Божия Агнец и се ангажираха да Го. Те имаха печат на Светия Дух в сърцата им. Тъй като те отново са родени, те не могат да бъдат убити от присмех или смърт. Те са победих света от вярата си в Отца в Сина и в Светия Дух. Те живеят в Христос завинаги (1 Йоан 5:4-5).

Като специална награда за своята духовна победа над антихриста, получени без земни оръжия, певците бяха дадени небесните арфи на склад на Бога. Споменатите погоре певци пред престола на Бог, който умело играе такива арфи са двадесет и четири старци около престола на Господ Бог Всемогъщи (Откровение 5:8-10) и ангелите, който придружаваше 144,000 певци с уникална музика (Откровение 14:2-3).

Денят на благодарността и победни песни на завоевателите в последните времена все още различно съдържание в сравнение с предишните химни поклонение и са добре балансирани за похвали и причините за това. Завоевателите изпя песента на Мойсей и песента на Агнето. Предполага се, че те са били ортодоксални евреи, държейки се здраво за Закона на Мойсей, както и съвременни евреи или християни от всички народи, които прославиха разпнат Божият Син. В хор разделение между евреи и християни от нечистите народи е преодоляна. Те са били в Христос (Ефесяни 2:11-22). Агнето ги включи в себе си, и в Духа Си, те се поклониха на Бога.

Те мощните дела на Бога: В първия куплет на песента на завоевателите на последните времена мощните дела на Бога се похвали. Те хвалят неговите произведения, а не собствената си победа, и те не говорят за техните страдания. Те свидетелстват за прекрасните, непостижими и невероятни произведения, извършени от Бога в Христос чрез Светия Дух. Нашият Бог е на работа! Той не може да седи на небето неподвижен като Буда, който се смее и е ръкоположен над мизерията на своите народи. Исус разкрива: Отец Ми работи до сега, и Аз работя (Йоан 5:17). Тъй като любимата му и чудесното творение бе паднал в грях, бунт и безбожие, останалата част от Бога, е към своя край. Той е бил на работа, актьорско майсторство, и спестяване, и той е като една страна в историята на човечеството. Движещата сила на неговите действия е неговата любов. Стария и Новия Завет е пълен с глаголи, описващи актовете на Бог в определено време, на определени места, както и на отделни лица. Живота и делото на Исус и на актовете на неговите апостоли в Светия Дух да ни доведе до благодарен поклонение. Дори и в дните на антиХристос актовете на Бог не дойде до края, в противоречие Исус казва: Ето, Аз съм с вас винаги, дори до края на света (Матей 28:20).

Завоевателите се отнасят като Господ Бог. Това говори за факта, че по голямата част от певците идва от хората на Стария завет, както и в писанията на Тора, в псалми и в пророците 6828 пъти Яхве (Господ) се говори. Той е Бог на завета, който се ангажира да му упорити хора със своята вечна вярност. Той ги порази, той ги депортирани в Бабел, но той не ги изоставят. Когато те Сина Му нека бъде разпнат, той ги разпръсна между народите. И все пак той остава верен до тях, дори и в газовите камери на Хитлер. Тяхната вяра става правдата си.

Певиците от новия завет от своя страна свидетелства за Исус като свой Господ. Това заглавие на Исус се появява 216 пъти в Новия Завет и означава, че Божият Агнец е запечатал със собствената си кръв вечен завет с неговите последователи. Той ги дарява вечен живот. Всеки език в края на времето ще изповяда, че Исус Христос е Господ за слава на Бог Отец (Филипяни 2:11).

Терминът "Бог" е на иврит Бог. "Ел" означава "сила" и "власт" (Матей 26:64), "Него" е местоимение в множествено число. Затова Бог означава: Силата и властта не е един човек, а единство на плурализма. Християни виждат в този намек към Светата Троица. Евреи и мюсюлмани, обаче, може да определи това множествено число име като начин на поклонение (величествена множествено число). Терминът "Елохим" се появява 2600 пъти в Стария Завет, но това не се определя само по себе си, но получава смисъл чрез името "Яхве", както е писано в началото на Десетте Божи заповеди: Аз съм Господ, вашият Бог! (Изход 20:2)

Така че, за да сте сигурни, че тяхната песен няма да бъде неразбран, певците добави името на своя Господ 1/3 възвишени атрибут: Той е Всемогъщия На добри дни, това заглавие лесно преминава през нашите устни. Но в бедствено положение, в скръб, в преследване, в клевета, в изтезания, в немощ, в несигурност и в смъртта не само на отделните вярващи, но на цели църкви този дял ще стане изповед, която се противопоставя срещу видимата реалност. Мъченици на всички времена и на всички народи, загинали в името на Исус, защото те вярват, че Иисус е Син на Всемогъщия Бог. Четем това признание, че Бог е "Всемогъщия Бог" осем пъти в книгата Откровение (Откровение 4:8, 11:17, 15:3, 16:7, 14; 19:6, 15; 21:22) като упорит свидетелството на онези, вярвайки в който не може да бъде спрян победа на Агнето. Тяхната смела свидетелство за създател, Господи, и съдия на света е оръжието, с което антиХристос, си труден пророк, и неговия синкретизъм преподаване блудница ще бъдат преодолени.

Ако хор на певците до морето на стъкло са били само християни от народите, тогава те могат да са се занимали с Бога като "Всемогъщият Отец" с помощта на Никейския събор. От друга страна, в този случай това е въпрос на решение, наказание, и чума, така че тя може да изглежда подходяща в този случай, за справяне с Всемогъщия Бог, "Господи и Крал", а не като "Бащата".

Правдата на всемогъщия Бог: Вторият ред на тази песен отива поподробно, тъй като начина на Господ да се говори, че е справедливо и вярно, дори и във всички неизследимото събития. Бог е поправеден от найнеподкупен съдия на земята.

Въпреки, че на Божиите мелници мелят бавно, но те се смила бивш надвишаващи; Макар и с търпение той стои чака с точност смила той всичко.

Работа, страдащи с омразни рани, призна: Като за Всемогъщия, не можем да го намерим,: той е отличен във властта, и в решението, и в много на правосъдието: Той не ще смирите (Работа 37:23).

Ние найвероятно ще видите дълбочината на Божията справедливост на кръста. Светия мрази греха на всеки човек и трябва да го изкупи за името на справедливостта без милост. Без проливането на кръв няма прощение (Евреи 9:22). Но създател обича паднали, осквернили и упорити творения толкова много, че в сина си той взе всички грехове на света върху и умря като заместител за всички хора. Той остава дори и така, когато той оправдава неправедният (Римляни 1:17), защото самият той служи присъдата си. Бог беше в Христа примиряваше света със Себе Си. (...) Той го накара да бъде грях за нас, който не е знаел грях, че в него могат да бъдат направени на Божията правда (2 Коринтяни 5:19-21).

Въпреки това, който отказва, отрича или клевети благодатта на царя на вселената и саможертвата само на сина си на името на нас, трябва да служи на собствената си наказание. Той ще бъде ударен от пълната мярка на гнева на Бога. Такъв е случаят с всеки анти християнски дух и всеки главорез на враг на Бога. Кой не се покланят на Разпнатия, върху него ще падне сянката на кръста и го съди. Ние трябва да се молим за враговете на Христа, за да ги спаси от неизбежното решение. Ние сме свидетели на истината на изкуплението в Христа за тях, така че те не могат да ни обвинят в Деня на Страшния съд, казват, че не знаех нищо от това.

Кралят на нациите: певци справяне с Господ като "Цар на народите" "Цар" обозначава в областта на семитски език всемогъщия собственик на всички окръзи, градове и мъжете в областта на авторитета му Лингвистично говори. цялата власт, законодателство и решението се отнасят към него. Така адрес "цар на Вселената" означава, че Всемогъщият има право да се занимава с мъже, както той обича. Той ги е създал, те принадлежат към него. Той е техния собственик Те трябва да подадат до него и безусловно да бъде на негово разположение, или умишлено или поради сила. Точно това е разбирането на онова, което Аллах в исляма, който не приема неговото откровение трябва да бъдат унищожени.

Но нашият цар е кротък и смирен по сърце, нашият Бог е търпелив (Матей 11:28-30; Захария 9:9). Той е любовта в лицето (1 Йоан 4:16). Той е дух, светлина и истина (Йоан 4:24; 2 Коринтяни 3:17; 1 Йоан 1:5 и други стихове). Затова той разкрива всякаква нечистота, всички лъжи, както и всички бунт. Нищо не остава скрито пред него. Нашият цар се бори за истината и за справедливост (Йоан 14:6, 17:17). За него принадлежат на Божието величие, цялата си слава, възвишеност и сила (Матей 16:27, 24:30, 25:31; Марк 8:38, 13:26; Лука 9:26, 21:27 и други стихове) . Царете на всички народи по земята са добре посъветвани да се откажат от себе си и да получават цар на всички царе, и чест и го целуна (Псалм 2:10-12).

Кой не получи цар на всички царе, се изключва от царството му и по този начин обявява война против Бога крал! Кой може да бъде такъв глупак, така че да се бунтува срещу упълномощен представител на Бога? Бунтът на мъжете срещу своя Господ работи в кръвта им. Те искат да бъдат свободни да правят каквото си искат без Бог. С него те се самоунищожават.

Антихрист и неговият пророк са представители на напълно развита демонично повлияни бунта на мъжете срещу своя създател. Тяхната гибел е сигурно.

Страхът от Бога и Неговата прослава: Третият ред от песента на завоевателите до морето на стъкло призовава всички същества да се покланяме на Всемогъщия Бог, Господ и Цар на Израел и на всички народи.

Юрисдикцията на Бога след изкупителната смърт на Сина Му се основава на неограничен благодат. Единственият адекватен отговор на това е, че ние почитаме Бог и благодарение на него. Кой трепери пред него и му се опасява, с цялото си сърце, с цялата си душа, и с всичката си сила, като Му се покланя съзнателно и се ангажира себе си, семейството и църквата му, за да го. За всеки честен поклонението на Господ от нас принадлежи пълната ангажираност на нашата воля, нашите планове, нашето време, и нашата собственост. Затова се търсят и в: За кого принадлежат? Ли сте роб на вашите желания, мечти и дискове? Или да се отрича и вземе кръста си и последва Исус, който е волята на Бог се проявява в един мъж? Колко са уплашени от болести, мъже, демони или смърт? Не се страхувайте всяко създание, като създател и Господ е всемогъщ. Колко дълбоко вкоренени е почит за Бога в сърцето си? Съзнателен страх от Бога в отношението на поклонение е правилната основа за да обичаме Бога с цялото си сърце, с цялата си душа и с цялата си сила. Кой не се боят от Бога, обича го малко. Ние трябва да се страхуваме и да обичаме Бога, за да се прослави името Си и да не грешим. Кой получава чувство за светостта на Бога като Исаия свещеник (Исая 6:1-7), става разкаян, защото на неговата възвишеност и величие, но в същото време ще бъдат освободени, така че да хвалят Бога дълбоко за Неговата благодат и съдебни решения (Лука 5:8-10).

Знаете ли, вече мисля сериозно за това как можете да прославят вашия създател, Господ и съдия, твоят Спасител и Изкупител? Недуховен човек найвече живее за себе си, според собствените си идеи, и за собствената си чест. Този патологичен егоизъм ще бъдат преодолени чрез познаването на Бога в силата на Светия Дух. Проучване на пътищата Господни в Стария и Новия Завет, тогава Той ще се превърне във фокуса на вашето мислене и целта на живота си. Неговата сила, Неговата истина, любовта му, неговото същество, и търпението му са като голям поток поливане пустинята на сърцето си и което го прави ползотворно.

Бог иска да ви превърне в неговия образ (Битие 1:27-28). Не само вашите думи и мисли трябва да се почитат Бог Всемогъщи, но цялото ви същество може да отразява неговата любов и неговата възвишеност. Исус ни учи, че първо и преди всичко правно основание на Господнята молитва е, че може да се освети името на Отца. За него, колкото се може повече деца да се роди, колкото са звездите на небето. Чрез Светия Дух те носят наследствените фактори на Бог в тях, и те го прослави, баща си, чрез вяра, любов, и се надявам все повече и повече. Ако искате да прославяме Отца и Сина в живота си, тогава питам за благодатта на Светия Дух, така че той може да ви превърне в образа на небесния си баща и син. Поставете себе си изцяло на негово разположение, защото той е достоен за него. Цел целия си живеят в него като син цвете винаги са насочени към слънцето, тогава лъчите на Неговата любов ще носят плодовете на Духа Си.

Привилегията да прослави Бога чрез всички наши дела (Матей 5:16, 48) възниква не само в добри времена, но найвече в преследването жестоки изтезания и по време на шпионирал. В комунистически Китай, например, църквата потисната се разраства найбързо!

Не само думи прославя Светата Троица, но чист, весел и освободен служи, помага и като тежест често говорят посилно от много думи. Търпението на светиите по време на преследване е проповед в себе си.

Кой е свято? След певците до морето на стъкло с Божии арфи са възхвалявали Господ като цар всемогъщ и собственик на всички човеци, и казал силните актове и свидетелства негово ръководство и съдебни решения, като само начина, те се потопят в мотивите на своето поклонение.

Те признават, че Господ единствено е свято. Това признание се числят и Сина и Светия Дух, като всички те са едно. Тяхната любов, смирение и кротост, себеотрицание, търпение и вярност са тайната на вечната тяхното единство и хармония.

В триединния Бог не обитава някаква несправедливост, гордост, или лъжа. Бога и Неговото Слово са верни и не са фалшифицирани. В него има измамвам среда, нито измама. Той е чистата истина и вечна любов.

Нашият Бог е безгрешен, свят и праведен. Исус живя между нас и живее в днешно време с баща си, без измама, Тхо грубо чисто и свято. Духът на Господа е истината и свята любов. Той ни съживява през живота си и ни кара да участва в голямата му и непрестанно мощност.

непороченНес на Бога е една от тайните на неговия Съществуванеи лъчиста щит за защита на любовта си. Неговият безгрешен ност развиделява от светкавица и съдии на всички създания. И четирите живи зверове в престола на Бога винаги включва лицата и телата им с помощта на крилата си, така че те да не могат да бъдат убити и се прекратяват от святостта на Бога. Те признават ден и нощ сумата на тяхното възприемане и разбиране: Свят, свят, свят е Господ Бог Всемогъщий, Който бе и е, и да дойде (Откровение 4:8).

Както Бог е свят, той иска от нас да бъде свет. Неговото слово е безсрочните за нас: бъдете свети, защото Аз съм свет (Левит 11:44, 19:2; 1 Петрово 1:16), без да бъдат осветени чрез кръвта на Христос и Неговия Дух ние няма да видите Отца (Евреи 12:14; Матей 5:8), защото не могат да понасят тъмнината на греха осквернените ни живот (1 Йоан 1:5 и други стихове).

В светлината на Бог всички религии, идоли, императори, президенти, папи, и пастори са осквернени. Дори Мария не беше свят в себе си. Всички мъже се заблуждават, лъжат и са нечисти. Само за святостта на Бога е в състояние да спаси и освети нас, за да ни очисти и запази ни чист. Бог ни освещава единствено по благодат, така че да можем да прославят името на Отца.

Познаването на святостта на Бога е бил задълбочи в певците край морето на стъкло през много страдания и мъчения. Те са живели в средата на мръсотия, нечистота, и на греховност и богохулство, се изля от духа на антиХристос и Неговата лъжепророка. Но самите мъченици затворени срещу това замърсяване на душите им и да се съхраняват, се отваря само за светостта на Троицата. По този начин те са запазени в ръката на Христос и в авторитета на Неговия Дух.

Мисия на нациите през Последния период: Певиците от страна на морето от стъкло прослави триединния Бог с удивителна декларация на вярата, която е напълно в противоречие с реалността на земята. Те свидетелстваха: Всички народи ще дойдат и ще се поклонят пред вас.

Ние преживяваме днес бързия напредък на мултикултурна синкретизъм, като синкретична цели и целта на нов световен етос без Бог! Дали това развитие като социализъм или демокрация или като диктаторска система или традиционен царство не е от решаващо значение. Защото светът се превърна в едно глобално село, и народите ще се превърне в "подравнени", независимо дали те го искат или не! Телевизия, интернет и наводнения на печатните медии, нека отровата на пропаганда, която е несвързан от тънка струйка Бог в всички домакинства и сърца.

Днес има 193 членки, които обхващат 11,874 етнически групи с 6528 езици, при което сместа на народите в Израел не са взети под внимание. Мисии и евангелизация според модела от времето на благодатта, ще се увеличи с повече и почесто стриктно да бъдат забранени, тъй като не искаше в името на "почивка" и "мир сред световните религии" В ерата на антиХристос срещу всеки отворен обявяването на действие Евангелието ще бъде като на политически нарушителя и повечето активни християни ще бъдат елиминирани. Но на Духа на духа на Христос, където тя е угодно. Вие чувате звуците, но вие не може да кажете, където тя идва от или, когато това е ще (Йоан 3:8). Дори и в найлютия скръб и тъмнина чудото евангелизираме на народите не се прекратява. Духовният живот ще пробие неустоимо въпреки анти християнски саван, който покрива земята!

Но Бог е все още други възможности да изпълнява мисията си свят, когато времето на благодатта идва към своя край. Решенията на Бог ще бъде толкова опустошително, целенасочена и текущи, че масите ще се осъзнаят и ще признае, че всички идоли, талисмани, спиртни напитки, амулети и осигуровки, но и всички императори, лидери и величия са само шифри, без мощ и сила. Дори синът на лукавия и лъжепророка ще бъде пълна загуба. Предстоящите решения на Господ ще отвори очите на много хора, така че те признават безсмислието на вярата си в напредъка и отхвърлят техническите придобивания, генетика и космически станции като обратен ефект. Нечестивите егоизъм на човека, неговата наивна гигантизъм и неговият коварен воля за власт ще се разпадне на прах, когато решенията на светия Всемогъщия разклаща основата на нашето съществуване.

Тогава безброй оцелели ще се опита да се покаят не от любовта на Бога и Неговата агне или защото те вярват в него, а защото от чист страх и ужас в съществуването, святост и величието на царя на народите. Мъжете ще се покаят и ще се поклонят го! И покланяйки се на Господа, защото мъка и треперене страх от Бога е още подобре от всеки анти християнски самостоятелно аз-обожавам на човека или наивен безбожие.

Ние трябва смело да поискате за благодатта на покаяние за нашите народи през последните дни, така че те "всички" бягат всемогъщ създател и съдия и да моли за избавление от неговите решения. Тъй като вратата към Бога е открехната, наказанията на Всемогъщия Бог са насочени към покаяние на нечестивите. Кой се покланя на Господ на всички господари, ще пият от кладенеца на правдата си и може да се изцели.

По този начин ние не трябва да се молим скептично и се взира в настоящите анти християнски реалности, но се присъедини далеч незрящи певци край морето на стъкло. Тези завоеватели свидетелстват смело и категорично събирането на "всички" народи, така че да се покланят на Бог и неговия Агнето!

Обосновка на решенията на Бог: Нашето съществуване се основава на закона. Стандартът за нашия живот е Бог. Той е нашият закон. В семитски езици "закон" означава също и "истина" Исус свидетелства: Аз съм пътят и истината, и животът (Йоан 14:6) Той тях свидетелства, че в неговото нравствено поведение решението на Бог дойде на преден план. Христовите думи са дух и живот, и истината. кой "яде и пие" думите му, който асимилира тях ще бъдат трансформирани в образа на своята любов, търпение и кротост.

Мойсей ни е научил, Закона на Господа, която се основава на любовта на Бога и Неговата светост. Този закон на Мойсей, Исус е пример за нас чрез собствения си живот и са изпълнени. Духът на истината иска да изрежеш 500 заповеди на Исус в четирите евангелия в нашата съвест и ги прилага в живота ни.

Но, който затваря ума си на словото и духа на Исус Конти непрекъснато, вече е преценено, тъй като той не вярва в Сина на Бога (Йоан 3:18, 36). Той отхвърля преценката му и единствената му Спасителят от гнева на Бога. Вместо това той избира справедливата присъда на Бога за греховете си и остава под гнева на всемогъщия Бог. Исус погасява виновност на всеки човек, но който отхвърля си вечно валиден изкупителна смърт, се осъжда. Божията святост ще разгледа внимателно и да изгори тези закоравели души (Йоан 16:7-11).

Решенията на Бог са оправдани. Неговите съдби са праведни. Не е човек, който не дори една с изключение на Исус! Единствено Той ни избавя от нашето осъждане и ни превръща в любовта си в нашите сърца, мъдростта и истината. Единствено чрез Исус ние ставаме праведни. Само в Него са и остават осветени. Той е нашата надежда.

Певци край морето на стъкло видях в дълбочината на Божия съд и признати му непроменим правда. Те се поклониха Всемогъщия Бог, защото на предстоящите си решения. Те бяха убедени, верността му, неговите изречения и решението си по такъв начин, че да го похвали предварително, защото светите му решения. Те са опитни и страда от беззаконията, лъжи и престъпления на антиХристос и на неговия фалшив пророк, но ги съпротива. Те са видях чрез анти християнски деспотизъм над всички народи. Приличаше, ако синът на лукавия ще завладее чрез измама на масите и чрез промяна на закона. Но мъчениците вярваше в обещаната победа на Агнето и Неговата милостива право. Ето защо те похвали предварително, смята, че решенията на Бог са само и Неговия закон ще надделее.

Правилото на антиХристос е краткотраен. След това всички народи ужасени ще се опита да се върне в своя създател и съдия и да му се поклонят, защото неговите решения са безупречно и просто (Псалми 89:1-9).

МОЛИТВА: справедлив и милостив Баща ни, ние прославяме и ви благодаря, защото Вашето търпение и коректност са отвъд нашето разбиране. Вие сте на Светия и Вашият Христос ще съди племената и физически лица в истина и милост. Вие сте съдия на народите, които сте създали и Вие и Вашето Христос са достойни на народите хваление и поклонение. Въпреки това, той, който се покланя друг дух ще съгреша и ще бъде осъден. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Кои са певци в небето, които хвалят величието и силата на Бога?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 28, 2013, at 10:45 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)