Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 104 (The Resurrection of the Two Witnesses)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 4 - Да дойде Твоето царство (ОТКРОВЕНИЕ 10:1 - 12:17)
ЧАСТ 4.2 - ДВАМАТА СВИДЕТЕЛИ НА АГНЕТО В КРАЯ НА ВРЕМЕТО (ОТКРОВЕНИЕ 11:3-14)

3. Възкресението на двама свидетели (Откровение 11:11-14)


ОТКРОВЕНИЕ 11:11-14
11 След три и половина дни, дъхът на живота от Бога влезе в тях, и те се изправиха на краката си. Голям страх обзе онези, които ги видях. 12 чух силен глас от небето, който им казваше: "Ела тук!" Те отидоха на небето в облак, и враговете им ги видя. 13 В оня ден имаше голям трус, и десетата част от града падна. Седем хиляди души са били убити по време на земетресението, а останалите са ужасени и отдадоха слава на небесния Бог. 14 Второто горко е минало. Ето, трети горко идва бързо.

След три и половина дни на най лошата форма на презрение и позор, дъхът на живота от Бога влезе в две мъртви тела. По същия начин, Езекиил трябваше да командва дъха на живота, за да диша върху мъртви кости на своя народ, че те биха могли да живеят (Езекиил 37:9-10). След това двама души ще бъдат направени жив, стани, признават и се прегръщат. С голяма тъга и съжаление те ще изглеждат врагове в очите им.

Ужасен, светът ще наблюдава по телевизията как възникват две мъртви пророци и се разхождам. Външният вид на двама души ще преминават през него. A дълбок страх ще се проведе в сърцата на Божиите врагове. Къщата на картите, изградени на лъжи и пропаганда на звяра ще се разпадне отвътре. Всички думите му и умолявания ще се покаже като чиста измама. В този момент тя ще бъде очевидно за някои, че: Бог живее! Месията живота си! В Неговия Дух светиите живеят! Всички останали са отбелязани със смъртта. Подобно на мълния, страх от това признание ще влезе в приятел и враг, когато се яви на двама свидетели.

На зрителите по телевизията ще чуете гръм като глас от небето, който ще командва двете възродени свидетели: Ела чуе! Невероятно след това ще следва: бял облак тихо ще се вдигне на двама свидетели на небето , подобно на начина, по който Исус Христос възлязъл (Деяния 1:9). Изведнъж, проповядването на двама свидетели относно възнесението на Месията и Неговото възцаряване в небето ще се върна в паметта.

Ще илюстрира ужаса на двете събудени от смъртта и безтегловен издигне на милиони хора по света с кристална яснота своето послание и да се обадя, за да се покаят. Чрез победител възкресението и възнесението на небето на две презрените свидетели, враговете на истинския Бог ще получите предчувствие за собственото си поражение и безнадеждна ситуация в идващия съд.

В същото време живият Христос ще потвърди думите на предупреждение за двама проповедници. Той ще позволи на хълмовете на грешен град на Ерусалим, за да се разклаща и треперят. Масивните крепостни селища ще бъдат разкъсани, новопостроени бомбени убежища ще се срине, една десета от целия град ще падне. Цитираният брой от 7000 мъртви, които ще бъдат погребани под развалините, точки с няколко номера на тези удари и погребан жив. Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек, това ще и да пожъне (Галатяни 6:7). Паника и ужас ще се проведе на останалите жители на Ерусалим. Те ще се страхуват лоши вторични трусове и допълнителни удари на Божия съд. Няма реален страх, а не от любов и преданост, мъжете и жените ще пеят поклонение химни със заекване устните. Те ще се опитат да успокои Господ Бог и Неговия Месия. Подновяване на сърцето и ума, обаче, няма да успеят да се реализират. За по голямата част, няма да има истинско покаяние.

С ефективната работа на двама свидетели, следвани от тяхната смърт, възкресение и изкачване до небето, вторият горко ще приключи. Тя е започнала с нападението на армията, номериране, 200,000,000 силен. Гордостта на повечето от синовете на Яков няма да бъде счупен. Те ще се придържат към тяхното лицемерие. дяволски мощност ще се увеличи. Призивът на двама свидетели да се покаят, най сигурно, защото някои хора да бъдат спасени повече, обаче, ще се втвърди. Уличаващи пророчеството на Исаия относно упорство на хората и техните предстоящи опустошение ще продължи да се реализира в жителите на Израел и на човечеството (Исая 6:8-12).

МОЛИТВА: светия Господ Иисус, Велик е вашето призвание труповете на двама свидетели и вашите ги отгледа. Тяхното възкресение и възнесение на божествения печат върху истината на своето свидетелство, и доказателство, че Вие живеете и Царя да дойде според обещанията си. Ли, че всеки разбира смисъла на това чудесно събитие, че те могат да се покаят и вярват в незабавно.

ВЪПРОС:

  1. Какво е значението на възкресението и възнесението на двама свидетели на Христос?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 11:07 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)