Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 103 (The Death of the Two Witnesses)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 4 - Да дойде Твоето царство (ОТКРОВЕНИЕ 10:1 - 12:17)
ЧАСТ 4.2 - ДВАМАТА СВИДЕТЕЛИ НА АГНЕТО В КРАЯ НА ВРЕМЕТО (ОТКРОВЕНИЕ 11:3-14)

2. Смъртта на двама свидетели (Откровение 11:7-10)


ОТКРОВЕНИЕ 11:7-10
7 Когато те свършат свидетелствуването си, звярът, който идва от бездната ще направи война с тях, и да ги преодолее и ще ги убие. 8 труповете им ще бъде по улиците на големия град, който духовно се нарича Содом и Египет, гдето и техният Господ биде разпнат. 9 От сред народи, племена, езици и народи хора ще изглежда в техните мъртви тела за три и половина дни, и не ще остави труповете им да бъдат положени в гробница. 10 Тези, които живеят на земята зарадват за тях, и те ще се радваме. Те ще се дават подаръци един на друг, защото тия два пророка са мъчили тези, които живеят на земята.

Когато затръби петият ангел тромпет, звезда падна от небето (Откровение 9:1-2). До ангела е предоставено правомощието да отворите на вала на пропастта в ада (Ключът към бездната). От тогава, по дяволите, е вече не са затворени, но и открита, която пръска си нечист, злите духове върху всичките народи на земята. Те поток днес на безброй телевизионни екрани в сърцата и умовете на очаровани зрители!

В средата на последното време неволи, демонична измама и световни войни, възкръсналия Господ ще изпрати Своите двама свидетели, които, подобно на Мойсей и Илия, ще разказват за силата и светостта на потомците на Якова. Тези две дух надарени вестители на Божия Агнец по никакъв начин няма да бъде пусната в експлоатация, като Исус и Неговите апостоли, за да постигнете чудеса на изцеление. Много повече, те ще призове язви на Божия гняв над Неговите избрани хора, в това, че нацията не иска да бъде превърната в разпънат своя Месия.

Поне някои от слушателите, обаче, изтощително призив за покаяние на двама служители на Христос ще доведе до истинско покаяние. Но като цяло, посланието и заплахи, подадена от две специално поръчано служители на Христос ще се срещнат с отхвърляне от нацията.

Независимо от това, Сатана ще бъде принуден да се види как все повече и повече лица в рамките на демона подлъгва нация, след като имаше съобщение на закона и Евангелието, преценка и благодат натиснат върху тях, да се покаем и открито да изповяда Исус като техен Месия. В резултат на това той ще е принуден да се изготвят по мощната му оръжие, и му изпрати звяр от от бездънната яма. Появата на последния антихрист ще се осъществи чрез обработка на двама проповедници на покаяние в Израел. Антихристът ще бъде в състояние да се появи открито като човек, обаче, след свидетелските показания на двама свидетели е завършена. Никой няма да могат да им навредят, докато те са точно представил своето послание. По подобен начин е изкушение на Исус. След 40 дни и нощи на пост Той беше слаб в тялото, и в точно тази ситуация злото дойде лично да го изпитаме. Също така, на двама свидетели ще застане пред животно от бездънната пропаст, след като видели малко очевиден успех от тяхното внедряване, независимо от чудотворните язви.

Синът на злото ще получат правото да се води битка срещу двамата пратеници на Агнето, да се изкуши и да ги тестваме чрез измама и сила. Привидно Той ще спечели битката в близък бой. Той обаче не може да ги преодолеем духовно, но убиват само телата им. Той ще тромпет псевдо победа в целия свят, и ще претендира да бъде по силна от всички Божии пратеници, по силна дори от самия Господ. Той ще хули Бога и Неговото Агнето.

Както става ясно доказателство за силата му, той публично ще показва труповете на двама свидетели в Ерусалим. В световен мащаб телевизия всеки ще се убеди в това, когато видят кучетата облизване на кръвта и дълбае върху телата на двамата, които са били "непобедим". Никой не ще протестират срещу това нечовешко погрешно, за всички народи ще са страдали под строгите решения на тези двама пратеници на Христос за 1260 дълги дни. Особено, удържан при източника, на дъжд ще са карали много на ръба на отчаянието.

Масите ще злорадстват над безсилието на двете остроумие, слабостите, ще почват да се присмиват и да ги прокълне. Мнозина ще се смеят, празнуват, и даде подаръци един на друг. Те ще се насладите на пълната им победа над Бога и Неговите пратеници мразеха. Те ще вярват, че отново те могат да действат и да практикуват делата, които те желаят безнаказано. Победата им ще бъде отбелязан като безгранична свобода, свобода, дори от Бога! Някои от тях ще се подиграват думите на мъртвите, цинично се повтаря техните предупреждения и заплахи за наказание. Техните трупове ще бъде показан отблизо по телевизията в продължение на три и половина дни.

Йоан нарича града, в който Исус Христос, Господ на двама свидетели, е бил разпънат на кръст "Содом и Египет". В действителност, двама свидетели ще са безмилостно разкри морална перверзия на Ерусалим и духовно прелюбодейство на неговите жители. В същото време, хомосексуалността е разумно легализирани в Израел! В следващите глави на неговото откровение на пророка никога повече да не се отнася до Ерусалим като "Светия град" (Откровение 11:2). Вместо това, той го сравнява с Египет, символ на идолопоклонство, магия и некромантия на маса, където преди всеки фараон е бил средство за демони и където отново днес жените се женят зли духове (джинове).

Поклонението на пари, доверете се на в складирани ABC оръжия, картотека в световен мащаб мрежа от влиятелни връзки и скритата сила на зидария без са много по мощни в Израел, отколкото мнозина осъзнават. Всички духове на света могат да бъдат намерени в Ерусалим! Своя Господ и капитанът ще изпрати своя звяр от бездната тях, с цел да доведе до завършване на целта му да управлява света от мястото, където е бил разпнат Исус. Многобройните сливания на фирми, банки, държави, църкви и религии ще подготви пътя за него.

Две мъртви тела ще, обаче, дори и без думи, говори безпогрешно силен. Двама свидетели бяха останали верни възкресен Господ до горчивия край. Те бяха измити дрехите си в кръвта на Агнето и не обичаха живота си до точката на смъртта. Те са вярвали и призна думите на Исус, които им беше казал: "Аз съм възкресението и животът. Който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее. И всеки, който живее и вярва в Мене, няма да умре. Вярвате ли в това?" (Йоан 11:25-26)

Свидетели ще има, преди смъртта си, силно свидетелства дума за вечен живот на всички онези мъртвите в Христа и на Неговото възкресение власт в Неговите последователи (Йоан 3:16; Филипяни 1:21-25; Откровение 14:13, и т.н.). Следователно, звярът ще иска да докаже на тези, които са били повлияни от думите си, че двамата наистина са мъртви. Мухи ще рояк над техните разлагащи се тела, и в жегата те ще вонят ужасно. Чрез този екран паметта на тях и впечатление им направи проповядване трябва да бъде морално унищожен, погасява и унищожен. Всички останали страх или убеждения на посланието им е да бъдат премахнати.

Започвайки от времето на звяра от бездната, лечение на светиите на Исус Христос е да бъде зверски, дори страшен.

МОЛИТВА: Праведно Господ Исус, сте принудени антихрист да се яви като звяр да излиза от бездната, когато някои от членовете на Стария сътрудничество от са се покаяли, и му позволи да убие двама свидетели и да мъртви тела разпад в Ерусалим, че духът на антихриста може да бъде разкрита. Помогнете ни да признае неговото идване, и да ни даде сила да продължи Трябва на всяка цена.

ВЪПРОС:

  1. Каква е ясно доказателство на звяра идва от Ада?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 11:06 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)