Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 085 (The Seven Trumpet Judgments)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 3 - ЦЪРКВАТА НА ХРИСТОС И ТРОМПЕТ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ (ОТКРОВЕНИЕ 7:1 – 9:21)
ЧАСТ 3.3 - АГНЕШКО НА БОГ ОТВОРИ СЕДМИЯ ПЕЧАТ СЕДЕМ РЕШЕНИЯ ТРОМПЕТ И ТРИТЕ НЕВОЛИ (ОТКРОВЕНИЕ 8:1 - 9:21)

2. Седемте решения тръба (Откровение 8:7 - 9:21)


ОТКРОВЕНИЕ 8:7
7 първи прозвуча и настана град и огън, размесени с кръв, и те са били хвърлени на земята. Една трета от земята изгоря, и една трета от дърветата са били изгорени, изгоря и всяка зелена трева.

Първите звуци на тромпет Земята се уврежда: звучене на първата тръба носи наказание с това, че прилича на седмо чумата в Египет (Изход 9:18-35). Фараон е безсрамно експлоатирани потомците на Яков и ги разгражда до половин роби. Засилване на ефекта от седмия чума е да се носят фараон, така че той ще позволи на хората на Господа в пустинята, където те могат да служат на Господ.

Църквата на Исус Христос ще бъде потискани и преследвани в края на времето. В Индонезия, Индия и Нигерия стотици църкви са били изгорени. В Китай активни последователи на Господа са затворени. В Судан хиляди християни са поробени и в мулти културна индустрия, посочва кръга на дейността на вярващите постоянно се затягат. Но възкръсналият Господ, също страда от преследвани Неговата църква, както Той попита Саул: "Савле, Савле, защо Ме гониш?" (Деяния 9:4). Който угнетява или вреди на църквата на Исус, докача зеницата на окото на Господа. Неговите предупреждения и наказания скоро ще последват.

Йоан видя в своето видение голяма градушка, падащи от небето, размесено с огън, причинявайки смъртта на мнозина. Някои от тях са довели до мислим за изригването на вулкана, като през 1883 г. в Индонезия, при избухването на вулкана на остров Кракатау. Водни маси на океана хвърли в огнената бездна. Облаци от пара и прах, нажежен до червено бяха хвърлени нагоре в високо атмосфера и потъмня слънцето в продължение на седмици. Маси от лава, причинени 20-30 метра високи вълни, които опустошиха няколко пъти около Земята. В рамките на много кратко време 36,000 души са били пометени.

Други преводачи се напомня на бомбардировките нощувки в противовъздушни скривалища на въздуха, тъй като вълна след вълна на въздухоплавателни средства е спаднал високо експлозивни бомби и изгаряне на фосфора върху гъсто населените жилищни райони. В рамките на няколко минути са били унищожени цели градски зони. Горящи градове не са рядкост. Хората остана остана в омекотена катран по улиците и ги изгарят като горящите факли.

Атомната бомба над Хирошима унищожени в миг на око повече от 100,000 живота и се превръща в голям град в град призрак. В горите на Виетнамската война са били обезлистени да бъде в състояние да забележи вражеските лагери. На 26 декември 2004 г. цунамито загинаха повече от 200,000 жители и курортисти в Бенгалския залив и в северната част на Суматра. Междуконтинентални балистични ракети, днес могат да достигнат цели в други земи до точната метра.

Глобална катастрофа биха могли да възникнат от градушка на кометата метеорити, чупене в атмосферата на Земята като унищожителни огнени топки изсичат големи райони на земната повърхност. Виденията на Йоан са станали възможни. Тромпетът решения не са непознати за нас.

Първото решение тромпет ще навреди на сухите земи на континента, областите, в които хората живеят. Сполетя една трета от земята, включително всички залесените площи, ще, обаче, не бъде изцяло изгорени, а "само" обгорена. Трева и зърно ще отидат в пламъци в нито един момент. Нито едно цвете ще се остави.

Исус веднага щом бъде приканена да останем постоянни и гледаш как лилиите в полето растат и да се превъзнасям Създателя за Неговите чудеса (Матей 6:28-33). Но за това ние нямаме време. Работа, пари и почивка са по важни за нас от Бога. Той започва да се разклаща самата основа на препитание на човека, така че те могат да дойдат към съзерцание и да се обърнеш. Кой е този, който разбира знаците на времето и прави необходимите последствия?

МОЛИТВА: Господи, ние съжаляваме за нарастващия брой на атеистите тези дни и за убийството на Вашите верни свидетели, защо позволяват на милиони дървета, за да изгори, и бомби да падат като дъжд избършете цели градове. Простете ни, ако ние не се грижи за невярващите и тези в болка, или ако ние не се трудят в начина, по който ги проповядва Евангелието на Твоята сила и Твоята духовен мир.

ВЪПРОС:

  1. Какво Бог означава от Неговите решения срещу човечеството?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 09:58 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)