Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 084 (Preparations in Heaven)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 3 - ЦЪРКВАТА НА ХРИСТОС И ТРОМПЕТ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ (ОТКРОВЕНИЕ 7:1 – 9:21)
ЧАСТ 3.3 - АГНЕШКО НА БОГ ОТВОРИ СЕДМИЯ ПЕЧАТ СЕДЕМ РЕШЕНИЯ ТРОМПЕТ И ТРИТЕ НЕВОЛИ (ОТКРОВЕНИЕ 8:1 - 9:21)

1. Подготовката в небето (Откровение 8:1-6)


Седемте архангела и синовете на Яков

ОТКРОВЕНИЕ 8:6
6 седемте ангела, които държаха седемте тръби се подготви да звучи.

Фактът, че Исус прехвърля извършване на тръбата решения на седем архангели, показва ясно, че получателите на книгата Откровение, за да забележима степен, евреи и еврейски християни, в елинистичните доминираните от църкви. Господ искаше да стане ясно за тях, че тяхната защита, придружаване и защита на ангелите, както и тяхното запазване, което води и охрана на ангел първенци, лично ще се въведе и извърши съд над Израел и целия свят!

Разрушаването на Йерусалим и храма му през годината 70 "АД, както и експулсирането на старозаветните хора пакт от твърдо обеща своята земя, оставили дълбок шок сред бежанците и евреи, които са били продадени като роби. Те си задават, тъй като тогава: Къде бяхте ангели "Гардиън" и битката на нашия народ? Нашите завета, който Бог ни забравят или изоставят?

Божият Агнец даде да се разбере с тях чрез Йоан: Докато се погнуси от вас, презрение и се бори срещу мен и моето спасение, дори толкова дълго седемте архангели ще скрие лицето си от вас. След 70 та година те ще бъдат ангелите на Бога и Неговата Агнето решението.

Джон се бори за душата на своя народ. Той искаше да ги води в любов към покаяние. Той отне последната им надежда, че на седемте ангела, сякаш дърпа чергата изпод тях, така че те да не попаднат в ръцете на живия Бог и Неговата Агнето. Те трябва да смаже тяхната гордост, да изповяда греховете на своя народ, и дръзко вяра в Божия Агнец бъде спасен.

Цел на седемте решения на тромпет: В по ранни времена, когато по пощата превоз се качиха в едно село на кочияша духна в рог. Когато армията маневри се проведе на персонала тромпетист звучеше някои сигнали, които са били уловени от други тромпетистите. Звучене на кранове има повече от веднъж пресовани изоставащите войници бързо в дълг. Тромпет звучи нормално сигнални съобщения, предупреждения, или неотложни команди, и са толкова разбрани от онези, които ги слушат!

Звучене на края на тръбите в небето съдържа предупреждения и болезнени наказания, които трябва да се обадите на големи гърчове. Тези тромпет предупреждения все още не означава унищожаване на земята. Те имат покаянието на човечеството с оглед. Но човек не е готов да се обърнеш, дори и след като са изпитали Божията любов и добра воля. Всемогъщият, следователно, трябва да компресирате им жизнено пространство и дълбоко ги шокира, така че те биха могли да се събуди и да осъзнае: Не можем да продължаваме по начина, по който са вървели!

Тромпет звучи на архангелите възвестява на човечеството: Събуди се и най накрая да разбере късния час! В незачитане на Бога и презиране на Неговите команди, които приличат на човек, който триони на крайник, той седи на. Творецът призовава Неговото творение към размисъл и покаяние, не само любов и любезно, но също така и с наказание, предназначени да доведат непокорни и бунтарски в истинско бедствие. Той иска да се върне доброволно и Нему.

Всемогъщият принуждава никой да се покаят, но Той поклаща земята, за да разберат, че това е жителите: Ние всички сме просто пазители на Божиите! Не можем да живеем без Него. Земята е само поверените ни като наематели, и не ни е дадено да притежавате. Остават отговорност на собственика, Господ и Създател на света. Ние принадлежим към Него. Той ни е създал. Ако сме избрали да го игнорирате, или подигравателно пренебрегват Неговото слово, тогава ние живеем в бунт срещу Всемогъщия и трябва да загинат.

МОЛИТВА: Небесни Татко, ти е дал живот Своя единороден Син за корупционно нашия свят, и жителите на нашата земя отхвърли Вашият голям подарък. Само малцина го приемам. И вие трябва да ги осъдят, защото те пренебрегват и отхвърлят Твоето спасение, подготвени за тях. Ли да се върнат, да изповядат греховете си и приема на пациентите Изкупител.

ВЪПРОС:

  1. Какви са целите на решенията на тръбите?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 09:56 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)