Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 061 (The Second Seal)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian -- Polish? -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 2 - ИНТРОНИЗАЦИЯТА НА ИСУС ХРИСТОС (ОТКРОВЕНИЕ 4:1 - 6:17)
ЧАСТ 2.3 АГНЕШКО НА БОГ СЕ ОТВОРИ СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА (ОТКРОВЕНИЕ 6:1-17)

2. Вторият печат: конник на червен кон (Откровение 6:3-4)


ОТКРОВЕНИЕ 6:3-4
3 Когато отвори втория печат, чух второто живо същество да казва: "Ела!" 4 Друг излезе на червен кон. За него, който седеше върху него е дал власт да отнеме мира от земята, и че те трябва да се избият един друг. Там му е била дадена голяма сабя.

Божият Агнец е Князът на мира, който се отрича и предпочита да бъде разпнат вместо да унищожаваме враговете си от армиите на ангели. Той не принуждава никого да го последва. Непокаяните хора с характер на вълк се унищожат взаимно.

Господ заръча и на втория пазител на трона, че той ездач на огнено червен кон излезе от уединението. Това ездач имаше голям меч в ръката си и е готов да покосявам масите.

Опустошителни световни войни: Има войни, по всяко време. Нова и най-нова технология, обаче, позволи на индустриалните нации в 18-ти и 19-ти век, за да поробят-голямата част от страните в Азия и Африка. Властен духа на антихриста измамени гордите колониални сили в хода на конкурс за световно господство, за да унищожи всеки друг в две кървави световни войни. Повече от 100 милиона души са били разкъсани на парчета от стомана мълнии на тези две световни катастрофи. Коренното население на колониите изгубили уважение и доверие в белите си господари и да стане всичко независим от 1962. Шансът на белия човек да ги евангелизират дойде до края ненавременно заради свирепия си дух.

Благодарение на революцията в Русия, започнато от Ленин и осъществена от Сталин над 20 милиона души са починали от глад или в концентрационни лагери.

83 години война в Близкия изток война! Войната в Близкия изток е пълен с омраза, започна през 1923 г., когато Англия разделен на своя мандат територията на Палестина в Източна Йордания и Западния бряг. От този момент нататък отново и отново кървави вълни на конфликтите навити над еврейски и палестински жилищни райони. Държавата Израел се превърна в един от резултатите на родилните мъки на предходните световни войни. Различни смес от народи ще се заваряват заедно на анти-християнско единство под натиска на религиозно мотивирано омраза към мюсюлманите. Не прошка, любов и търпение, но отмъщение, право и отмъщение преобладават там.

В основата на конфликта в Близкия Изток е необуздан сблъсък на диаметрално противоположни права. Основаването на държавата Израел през 1948 г. се основава на международното право. Фундаменталисти, обаче, твърдят, че правото на обещанието на Библията и следователно не може да се съгласи на компромис по въпроса за връщане на територията.

Арабите от другата страна, който е бил в Палестина за 1380 години очакват изпълнението на правата на човека. Ислямските шериатски забранява политиците си върху болката на смъртното наказание от мир с враг.

Конфликтът в Близкия Изток е като торнадо, което се проточи повече и повече страни в своята джакузи. Битката за Ерусалим, обаче, все още е в своя ранен етап.

На фона на оръжия в Близкия изток дебнат за следващата вълна на това 83 години конфликт. Израел има повече от 300 атомни бойни глави. Кадафи и Саддам Хюсеин се е опитал да произвежда химически и биологични оръжия, така че да излъчвам Израел. Това не е случайно, че от началото на 1998 модерни маски са дадени на жителите на Израел.

Масово самоубийство или Новия Световен Ред? Наличност налични оръжия в световен мащаб е достатъчен, за да излъчвам населението на света няколко пъти. Зъл дух във фонов режим се опитва да подбуди хората един срещу друг, така че да кося сред тях с меча си.

Ездач на бял кон духа му примирителна Шамс с оглед на тези заплашителни опасности. Той не допуска, че въпросът за мир изчезва от дневния ред на конференцията на държавници и църковни водачи. Той ги вдъхновява да инсталирате световни организации, така че да получите на глобалните проблеми под контрол, които са резултат от пренаселване на света. Съкращенията на тези организации може да се види всеки ден на телевизионните екрани от благоденстващите общества: ООН, НАТО, ЕС, ОПЕК, АСЕАН, Арабската лига, и т.н. Допълнителни организации работят по-скоро в тайна, например безплатно зидари, Крисчън сайънс, еврейските лобита в диаспората, и почти не се споменава. Анти Христос използва тези представителни организации, с цел да се подготви господството си над света. Какво Ленин, Мао, Хомейни и други деспоти има предвид в доста неясен начин иска да приложи ездач на бял кон, без допълнително забавяне, с помощта на тези организации.

Света напрежение: ездач на бял кон е последвано от боец на огнено червен кон. За да се постигне целта си противник на Христос използва световни войни. Битката за петрола вероятно ще бъде заменен от борбата за вода. Запасите от суровини на земята ще дойде до своя край. Храните в пренаселените страни стават все повече и повече не могат да си позволят. Отчаянието на бедните хора се увеличава. Всеки чака за Спасител и княз на мира, който ще управлява с железен юмрук. Той ще се появи след взаимно унищожение на световни сили като посредник, тъй като мирови съдия и като Спасител, така че да се обвърже човечеството към него.

На ездача на огнения червен кон е послушен последовател на ездач на бял кон. Енергетика му се даде да вдигне мира от земята! Той е да се разхожда пътя за световно господство на антихриста чрез унищожаване на домове, култури и личността на хората.

В убийството Междувременно маса на нероденото живот чрез аборт се случва мълчаливо във всички страни. Броят на отстранените фетуси и ембриони вече превиши броя на смъртта на двете световни войни! Исус е прав, когато говори за прелюбодеен поколение, което се отваря до духа на "убиеца от самото начало".

Божият Агнец признава на тези събития, защото човек продължава да мисли за себе си да бъдат добри. Той не иска да се покаят. Звяра в човека все пак трябва да узреят до пълния си беззаконие. Затова и двамата колоездачи продължават да препуска през света.

МОЛИТВА: Наистина Светия света плаче, "Мир, мир", докато няма мир, но войните след войни, защото мирът е взето напълно от света и мъжете се избиват един друг безмилостно. Напълнете сърцата ни с Вашето спокойствие, че ние може да се превръзка на раните и утеши се надява, докато, Княз на мира, хайде.

ВЪПРОС:

  1. Какво означава конник на червен кон донесе.

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 08:41 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)