Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 031 (One Sitting on the Throne)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 2 - ИНТРОНИЗАЦИЯТА НА ИСУС ХРИСТОС (ОТКРОВЕНИЕ 4:1 - 6:17)
ЧАСТ 2.1 БОЖИИ, СВЕТИ И ВСЕМОГЪЩИЯ В НЕБЕТО (ОТКРОВЕНИЕ 4:1-11)

1. Едно заседание на престола (Откровение 4:1-3)


Пророкът се нарича отново: клозет чух ангела да говори с него за втори път с гласа си като тръба (Откровение 1:1, 10). Гръмовен глас на ангела го разтърси дълбоко в сърцето си. Гледач опит на второ повикване, която се основава на първата покана. Тази авангардна визия е да му даде по-нататъшни знания в трансцедентални измерения.

Ангел, наречен с него, "Ела тук до отворената врата! Да погледнем в скритата вечност и да видим от прага, кой е Бог и какво иска да ти разкрие Загадките на близките и по-далечно бъдеще да се каже за вас".

Моисей се изкачи на планината Хорив по повод на завет, така че да отговарят на Божията слава в мрака (Изход 20:21).

В книгата Откровение на Исус Христос възходящ не е географско значение. Небето е духовно място извън времето и пространството. Тя включва център на властта. В небето всичко е светлина, дух и любов.

Джон стоеше на входа на Светия на Пресвета. Той не бе в състояние да се движат свободно в небето и да говоря със създателя, но той е бил зависим от водещата ангел откровение. Време на неговото завръщане у дома на баща му още не беше дошъл.

Но ангелът е да му покажа, какво трябва да се извършва, когато Исус ще реформира църквата му. Настояще и бъдеще са свързани много здраво във вечността. Решения са последствията от миналото. Времето на църквата ще дойде към края си, а ние неизбежно ще се изправи пред родилните мъки на последното време. Ангелът е изготвено, за да се покаже и да разкрие гледач, което трябва да стане скоро (1:1). Това благочестиво в хода на историята трябва да има своите корени в святост и любов към Бога. Неговата справедливост е непогрешим.

Бог е не само Всемогъщи, но също така и на всички-мъдър и всезнаещ. Той познава историята на народите и мъжете преди ръка, въпреки че той не принуждава никого да върши Неговата воля. Той се обажда и заповядват, примамвайки и заплашва, но той не поробват никого. Бог иска от нас да бъдем децата си, но не си роби. Неговата любов и святост са движещите сили на историята. Предаността на тези, които обичат него и бунта на тези, които са неблагодарни допринасят параметрите за предстоящи събития.

Искате ли да влязат в рая или да остане извън далеч от Бога? Къде е крайната си дом? Готови ли сте за последния превод?

МОЛИТВА: Благодаря Ти, Небесни Отче, за свикване на Джон да стане свидетел на ММС на небето. Помогнете ни да не пренебрегва Вашият ни призовава да ви служи и да ни укрепи, за да върша Твоята свята воля.

ВЪПРОС:

  1. Каква беше причината за свикване на Йоан?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 07:47 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)