Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Matthew - 252 (The Prophecy has its Accomplishment)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- BULGARIAN -- Chinese -- English -- French -- Hebrew -- Hungarian? -- Indonesian -- Latin? -- Peul? -- Polish -- Russian -- Spanish? -- Uzbek -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

МАТЕЙ - Покайте се, защото царството на Христа е под ръка!
Проучванията при Христовото Евангелие според Матей
ЧАСТ 5 - СТРАДАНИЯТА И СМЪРТТА НА ХРИСТОС (Матей 26:1 - 27:66)

19. Тхе Пропхеcь има изпълнение: Що се отнася до цената на Бетраял (Матей 27:6-10)


МАТЕЙ 27:6-10
6 на главните свещеници взеха парчетата от сребро, и каза, "Това не е законно да ги сложи в хазната, тъй като тя е цена на кръв." 7 като се съветваха, и купи областта на грънчаря с тях, да погребе непознати в 8 Затова оная нива се нарича "полето на Блоод " и до ден днешен. 9 Тогава това, което е говорил чрез Еремия на пророка е изпълнено, казвайки: "Те взеха тридесетте сребърника, цената на него, при които цената е бил определен, които някои от децата на Израел, цени, 10 и дадоха ги областта на грънчаря, както Господ ми заповяда."

Първосвещениците не сложи парите Юда връща храма обратно в хазната, защото тя е морално замърсени с кръв. Вместо това, те купи област, в която да погребе нечисти непознати. Те не признават, че са по невнимание осъществява пророчеството на Божията обявена за Захария (11:12-13). Това пророчество е посочил размера на парите, платени за предателство на Исус, че е тридесет сребърника, както и да се срине след това в храма.

Историята на Исус страст е ясно пророкувано от самото начало. Божията воля по отношение на нашето спасение е бил екзекутиран с точност и изчерпателност. Всички Неговите стъпки към Неговата страст са изготвени и декларирани в пророчествата на Стария завет. Как тогава някои хора могат да твърдят, че Исус не е бил разпънат и не умре?

МОЛИТВА: Господ Исус, когато гледам в края на Юда тресе и трепери. Прости ми за всяка лъжа, на пари и предателство, любов и всеки акт срещу Твоята любов. Отстранете всяко изкушение от мен. Олово ме да призная всичките си грехове пред Теб толкова дълго, колкото време е наистина да се покаят ръководи от Светия Духа Си, да обичаме враговете си, да се използват парите заради вас, а не да търсят високо положение и власт. Нека те последвам смирено, доволно и кротко, разпространение на царството на Твоята любов с вярност.

ВЪПРОС:

  1. Какво можем да научим от смъртта на Юда?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on November 15, 2012, at 10:59 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)