Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Matthew - 160 (Epileptic Boy Cured)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- Azeri -- BULGARIAN -- Chinese -- English -- French -- Hebrew -- Hungarian? -- Indonesian -- Latin? -- Peul? -- Polish -- Russian -- Spanish? -- Uzbek -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

МАТЕЙ - Покайте се, защото царството на Христа е под ръка!
Проучванията при Христовото Евангелие според Матей
ЧАСТ 2 - ХРИСТОС УЧИ И МИНИСТРИ В ГАЛИЛЕЯ (Матей 5:1 - 18:35)
Г - НЕВЯРВАЩИТЕ ЕВРЕИ И ВРАЖДА ИМ КЪМ ИСУС (Матей 11:2 - 18:35)
3. Исус Министерство и пътуване (Матей 14:1 - 17:27)

п) Епилептичния момче излекувани (Матей 17:14-21)


МАТЕЙ 17:19-21
19 Тогава учениците дойдоха при Исуса насаме и каза: "Защо не успяхме да го изгоним?" 20 Той им каза: "Поради вашето неверие. За по-голямата сигурност ви казвам, ако имате вяра колкото синапово зърно, ще кажете на тази планина " Мове от тук до там, и тя ще се премести; и нищо няма да бъде невъзможно за вас. 21 Но този вид не се излиза, освен с молитва и пост".

Християнско служение може да изиска да бъдат последователни в молитва и пост да освободи обладан от демони. Гладно изпразва от светските тревоги и насочва мислите си към небето, че може непрекъснато говоря с твоя Господ с най-вътрешното си чувство. Тази молитва е ефикасен в този живот и живота, за да дойде, тъй като смята, че името на Христос премахва греховете от сърцата си и изгонва зли духове. Ако поставите ръката си в Неговата Той ще ви доведе до прекрасни актове и развързва, чрез вярата си, сатанински връзки, които държат много пленник.

Няма съмнение, че не сте в състояние да премести планини, с помощта на собствената си власт. Христос, нито Неговите апостоли буквално извършва това обещание. Те не се премести планини, за които не би било от полза на никого. Божията любов ви призовава да направят скромни услуги, които планината на вашата гордост може да бъде изместена и може да се превърне в слуга на бедните в името и любовта на Христос. Това, което не е възможно за мъжете е възможно към Бога. Той прави ново създание от вас, че ще действат в хармония с Неговата доброта и смирение, и да участва във властта на Всемилостивия чрез вяра. Смирен може да прави каквото своя Господ Исус иска от него да направи, защото Всемогъщият не не е склонен да живее в сърцето му.

Пост и молитва са подходящи средства за намаляване на силата на Сатана срещу нас и придобиване на божествена сила, за да ни помогне. Постът е от полза за увеличаване на ревност на нашата молитва. Това е доказателство и копие на унижение, което е необходимо в молитва. Той е средство на унизително на някои корумпирани навици и подготовка на тялото, за да служат на душата си в молитва.

МОЛИТВА: Небесни Татко, ние сме деца на нашата възраст. Поради това, нашата вяра често е слаб и нашата любов малък. Ние се обръщаме към Вас с молба да ни освободи от греховността и неверието, че можем да се държим здраво на сина си. Ние желаем да бъде изпълнен с любов, напълно да прости на враговете ни, и да направим това, което ти заповядвам за спасението на тези, които живеят около нас.

ВЪПРОС:

  1. Каква е тайната на изтичане на Божията сила в слуги на Христос?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on November 15, 2012, at 08:52 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.109)