Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 251 (The Revelation is Faithful and True)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.7 - ИСУС ХРИСТОС ГАРАНЦИИ, ЧЕ НЕГОВИЯТ ПРОРОКУВА ЩЕ БЪДАТ ВЪВЕДЕНИ (ОТКРОВЕНИЕ 21:6-21)

1. На Откровение е верният и истински (Откровение 22:6-9)


ОТКРОВЕНИЕ 22:6-9
6 Той ми каза: "Тези думи са верни и истинни. Господ Бог на спиртни напитки на пророците изпрати ангела си да покаже му ставайте роби на всичко, което трябва да стане възможно най-скоро." 7 "Ето, ида скоро. Блажен е оня който пази думите на написаното в тая книга." 8 Сега АЗ, клозет, съм един човек, който чух и видях тези неща. Когато чух и видях, паднах да се поклонят пред нозете на ангела, е показала ми тези неща. 9 Той ми каза: "не ви го! Аз съм роб с вас и вашия братя, на пророците, и с онези, които пазят думите на тази книга. Поклони се Богу."

Спазваше всички тия думи са верни: На вдъхновяващи ангел увери клозет че спазваше всички тия думи в книгата на Откровение ще бъде реализиран напълно. Визиите и пророкува на съдебни решения и на предоставените слава не са мечти или прогнозно контролните сигнални устройства на ужасите, Но символи за реално събития и събитията, които наистина трябва да се случи. На спасение план на Бог ще се изпълняват точно и прецизно. Всичко от знаейки лорд предвидено и реши да направи в неговата мъдрост и милост, ще стане неизбежно.

Клозет сам е видял видение на огромния Новия Ерусалим, построен от злато и скъпоценни камъни и чул великите обещания на Бога, чрез което той е свидетелствал си представи присъствие с църквата си семейство. Въпреки това, пълното разбиране на този Откровение надвишил неговата човешкия ум. Тези изображения трябва да бъдат обяснени чрез благодатта на Светия Дух, в противен случай те остават безсилни като красиви празни черупки. Затова ангелът увери Клозет в последния параграф на крайния Откровение трети път е "Тия думи са верни и истинни!" (Откровение 19:9; 21:5; 22:6, виж също 3:7; 15:3; 16:7, 19:2; и други стихове).

Гаранцията на ангела не се отнася само за новото създание на небето и земята, но също така и за всички други думите на Книгата на Откровение (Откровение 22:7.9.18-19 и други стихове). Неговото свидетелство е от голямо значение и опровергава тези, които се усмихне или се присмиват на думите на Откровение на Христос. Свято, тежест и една вечна любов на последната книга от Библията, който обобщава всички предходни книги.

В духа на пророците: Ние може да прочетете в началото на книгата на Откровение че Светият Дух се появява като плурализъм на спиртни напитки. Той разкрива сам в изображението на седем лампи от пожар пред престола на Бога (Откровение 1:4.12-13.20; 2:1; 3:1; 4:5; 5:6). След това всеки от седемте църковни лидери в малки Азия е получил уверения за силата на Светия Дух. Същото се отнася и до всички църкви в света, като числото седем не се отнасят само до седемте църкви реално но също и за общия брой на всички църкви (Откровение 1:4; 4:5).

Седемте очите на агнешко месо на Бога и му седем рога символизират двете своя всезнание и всеобхватна мощност и всезнание и силата на Светия Дух (Откровение 5:6).

На форма за множествено число в гръцката версия на Откровение 22:6, спиртни напитки на пророците, говори за на-специално духовен подарък който е присъединен към и от Господа за всяка от призова свидетели на Христос и които е вкоренена в същия дух и е един от неговите няколко операции.

Светият Дух не работят и служат на собствените си и отделно, но се подчинява на Господа Бога, както Исус винаги е чест Отца Си, "Истина, истина ви казвам за вас, Синът може да направи нищо за себе си, но това, коетотой вижда Отца: всичко каквото той не, те също прави Сина също" (Клозет 5:19). Три самостоятелни лица на Светата Троица смирен по сърце, така че никой от тях не работи, но винаги в пълно единство и хармония един с друг. Нашият Бог е смирен Бог, на свята любов. Той иска също така да генерира в нас неговите характерни черти.

Господ изпрати Своя ангел в изгнание апостол, така че да го разкрие какви събития ще се спускат по църквите и при безбожния човечеството. Патриархът не твърдят, че само на него е била показана видения за бъдещето, но той става свидетел изрично, че няколко служители на Господ в Стария и Новия Завет е получил Откровение и видения и вдъхновения от техния Господ. Така че, Клозет сервира в смирение и се, така че да се даде цялата чест на Господа на духовете на пророците.

Ето, ида скоро! Било е ангел който предава спешно съобщение на господаря си да клозет след това въвеждането или на Господа Исуса сам говори на патриарх, "Ето дойда бързо!"

Това предупреждение вик е истинската тема на целия портфейл от Откровение. Всички обявени решения и обещания зависят от идването на Исус. В заключителната част на Книгата на Откровение този вълнуващ, специално съобщение се появява три пъти, така че ние осъзнаваме, най-сетне: Господ наистина ще дойде отново! Той със сигурност ще дойде! Той ще дойде бързо и скоро. Да чакаме за него? Да се подготвим за идването си? Търси с нетърпение пристигането си? Ли се за него? Е целта на нашия живот или не, ние винаги след пари и чест? Това предупреждение вик иска да ни доведе до покаяние, радост и спретнатост на целия ни живот.

В този параграф на Господа е като използвате седем пъти "АЗ", но не се гордее или, но, за да можем да осъзнават, че никой не е по-важно в този свят от Исус! От своя АЗ нашето бъдеще се основава. В него са перспективи сочат благословии, мощност, вечен живот и всички операции на Бога. Тъй като той каза, че "АЗ", следователно, ние знаем, че той живее! И той ни прави му "да". Той е копнежът към нас. Той иска да се срещне с американския, във възможно най-кратък срок и най-бързо!

Напомняне призива на бързото идване на Исус ни насърчава да прочетете думите на пророкуват в Книгата на Откровение на Клозет и да запомнят нейното съдържание, така че да не могат да бъдат изненадани от образователните решения на Агнето, нито от чаши на гневана Всемогъщия. Господ иска да ни предпази от измамата на Антихрист и неговият хитър блудницата Вавилон. Той призовава всички благословен, който е изправен пред целите на нещата в света в духовен активно и нащрек начин и не е глупав.

На Съзерцаващият сам да си визии: Клозет първо са посочени и други пророци на стари и нови партньориство освен себе си като приемници на Откровение. В допълнение, на лорд му казал, "Ето, ида скоро" гравирани като уплътнението на истината в книгата на Откровение . И сега, Клозет самият също се подготвя да свидетелствам в първо лице, че той е отговорен за съдържанието на тази книга. Самият той бе чул точно всички Откровение което беше написано в тази книга и е описал точно плашещо, както и успокояващо видения. Чрез това свидетелство гледачът подчертае собствената си власт като последен, все още живеят апостол на Исус Христос, за да станем свидетели на божествения произход на книгата си.

В същото дъх на патриарх е признал му неизправност, която се затруднени от суверенитета, слава и величието на ангел от вдъхновение той бе изкушавайте втори път да му се поклонят (Откровение 19:10). Като ангел бе посланик на Бога и не на сатанински спускане Той се завърти веднага всеки вид отделяше ангели и свидетелстваха, че само Бог е достоен да се та се поклониха. Ангел в същото време, че той е служител на Бога. Той призова себе си колеги слуга на всичките пророци и от всички вярващи които водят пророчества на Бога, научете им от сърцето, Размишляват им в сърцата си и кажи им други хора и живи според разкри спасение план на Бога. И двете на ангел и апостола клозет бяха обсъдени сърцето си напълно на Господа и искате да обяви и запис само онова, което той пожела успех.

МОЛИТВА: Господа Исуса Христа, благодарим ви, че сте изпратили на ангел да ви апостола клозет в затвора на разпит на остров Ман на Патмос да разкриват на му книгата на откровение на клозет и да потвърдите нас всяка дума в него е ясно истината. Ние също така дадоха висока оценка за вашата собствена е необходимо съобщение, че Вие произхождате бързо. Влак в сащ да гледате пристигане с очакване. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Как практически да гледате, за следващите Исус?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:57 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)