Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 202 (The Rebellion of Hell)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.3 - НА ПРАВИЛО "МИЛЕНИУМ" (ОТКРОВЕНИЕ 20:1-10)

4. На въстанието на ада (Откровение 20:7-9a)


Основната злото вече е преодоляване на кръста от Божия Син. Сатана не успя да заблуждаваме, син на Мария в извършване грях и за предотвратяване на изкупителната мъртъв на светия Христос. Ето защо Исус Христос е победоносно възкръснал от мъртвите, така че сега той живее и царува в съвършен съюз с баща си във вечността.

Божията правда, обаче, дава възможност за проверка на това, че всеки човек, който е убеден в собствената си доброта е в действителност покварен от младостта си, дори и без да е под влиянието на Сатаната. Хилядолетие дава доказателство за това, дори и за превъзпитание на народите по време на хиляди години от светите делегатите на Христос няма да успее при подновяване на всички нечисти и нечестиви сърцата на хората. Множеството от мъжете искат да бъде свободен, без Бог, те не искат да се подчинят на заповедите Му, но те сами да определят кое е добро и зло и упътвания (Псалм 2:1-12) . Вместо да чакат за свой Спасител, те чакат за отрова плюе князът на този свят, че той може да дойде и да вдъхновява и да ги поведе в битката срещу Всемогъщия кротък. Бунт срещу Бога тече в кръвта на мъжете.

ОТКРОВЕНИЕ 20:7-9a
7 И след като хиляди години, Сатана ще бъдат освободени от затворническата си, 8 и той ще излезе да мами народите в четирите краища на земята, Гога и Магога, да ги събере за войната; Броят на когото е като морския пясък. 9 Те се качиха на ширината на земята, и заобиколен на лагер на светиите, и възлюбени град.

Когато Сатана е развързана след хиляди години на мирни господство на Христа, той ще започне своя стар игра наново. Той ще заблудят народът на невярващите; защото какво общо, На половината умовете и Лицемери! с лъжи и трикове и растения в тях съмнения за Бога на любовта и правдата му (Генезис 3:1-5; Матю 4:3-9). Той знае всички недоволството недоволство от хора и е запознат с единични лица и групи от хора, които мислят като имате по-къси края на придобиване на подаръци от Бога (Действия 6:1). В центъра на светиите, Когато любов и истината, са спасяване, той не е в състояние да предварително, но той дзука да "четирите ъгъла на земята" така, че да се сее омраза срещу Бога и му агнешко и да събуди ще за бунт. В дните на клозет не е известно, че земята е въртяща се свят; В действителност, един мисълта на извън-габаритен заземената плоча, на четири ръбовете на които бездната започва, от които по време на такери на злото една се изкачи срещу човечеството. Въпреки това тя е, отдалечени от центъра на правителството на светия представители на Христос разхлабените измамник му дава недисциплиниран пропагандна кампания.

Според книгата на Откровение сатана ще търси горд бунтовници, който е достатъчно арогантни и така, че да започне открит война с Бога и негови светии. Според Генезис 10:2 Магога е син на Яфет, прогениторна на северна хора, които първоначално са живели в Кавказ. Те бяха варвари, които станаха печално известни с тяхната липса на облегалката за глава и поради това се страхуват. Посочва своето име и другите им наименования като "земя на север" (Еремия 6:22 до 26) или "северен армия" (Джоел 2:20) вдъхновен всеки с и тероризма.

Гог и Магог вече са подробно описани от пророк Езекиил. Според този текст, Бог, Господ себе си, води Гог и Магог с армията им, противно на собствените си в, към хълмовете на Израел за офанзива срещу Близкия изток и пълна разбивка (Езекиил 38:1 - 39:16). Според Книгата на Откровение, Сатаната е инициатор на въстанието. Предполага се, че двете от тях пророкува допълват един друг въпреки очевидните разлики, тъй като това събитие може да се оценява от различни гледни точки.

Лингвистично съставно име "Гог и Магог" може да се разбира, както следва: Магог е страната, където Гог и неговите хора живеят. В съвременния език иврит "Гога в Магог" означава често "руски от Русия".

Пророкуват от Езекиил 38 трийсет и девет днес се обсъжда в медиите и синагоги на Израел отново и отново. Няколко равини се предполага, че са се молели на Господа техния залив Нант в Хеврон на гроба на Авраам, че той може да отложи нашествието на Гог от Магог в Светите земи, както народа на Израел все още не придобие духовна и морална зрелост , така че да се преодолее тази свръхчовешка предизвикателство.

Коранът съдържа също (изкривена) пророкуват за Гога от Магог, според която Александър Велики (двойна рога) ще се опита да спре всички опустошителни група армии от север, с помощта на високо желязна стена (сура ал-Кахф 18:83-98). В някои джамии се проповядва, че Гога от Магог се опитва да му промуши през тази стена или да издълбаваме я така, че да нахлуе в ислямските хора, за да ги унищожи. Той може да успее в това, ако не всички мюсюлмани да участват редовно в Молитва петък.

Ада се атакува! Откровение 20:9 съдържа любопитни формулировки, които хората, участващи в последната битка срещу Бога и неговите светци "по цялата широчина на земята". Този израз е свързано, както вече споменахме, светогледа по това време мисленето нана земята като извънгабаритни голяма табела, разположена на подземния свят по краищата и ъглите на тази повърхност на земните демони би трябвало да бъде в състояние да отиде нагоре и състезание по земята като опустошителните вихри (Даниил 7:2; Откровение 7:1).

В последната битка срещу Бога, Сатана ще мобилизира всички демони и дяволи, които са доминирани от лошия си дух. В яростта си, защото неговите хиляда години строг тъмничен затвор, той изглежда да успее в съчетаването на армиите на ада и на земята, така че да ги води под заповедта на Гога от Магог срещу любимия град на Ерусалим, т. нар. центъра на Земята (Езекиил 38:12). И като светии в Христос не са смъртни мъже, но се покачили с душите в духовни тела, тази война между небето и ада трябва според идеята на Сатана не само да се бори в реалността на този свят, но на същото време също между на покачили с душите и на дяволските духове отиде до земната повърхност.

Армията на номера на Сатана в края на времената не само 200 милиона (в случай на армията на шестото съдебно решение тромпет) в битката при Армагедон (Откровение 9:16, 16:16; 19:19-21), но в действителност, войските му са в брой като пясъка на морския бряг, който е неизброимо номер, който не може да бъде разбрана логично вече. Пълният ад ще участва в този последен бунт срещу Бога, Неговия Агнето и Своите светии.

Как ще светиите борбата? Как ще разрешение на Месията се противопоставят този демонизиран предизвикателство? Те мислят и действат като Исус в кротък и смирен начин. Под тяхно ръководство всички мечове ще бъдат уточнени в плугове и всички копия в сърпове (Исая 02:04). Народи под властта на възкръсналия души са забравили за производство на оръжие и за водене на война. Княз на мира се формира своето общество и култура. От човешка гледна точка, те са изправени пред тази атака от ада в напълно безпомощни и беззащитни начин.

Подобно на силите на ада армиите на небето се събират на лагер в близост до свещения град Ерусалим, обаче, не се научите как да използвате базуки и ракетни стартирането подложки, но да се молим заедно и да се укрепи във вярата в Христос, тяхното Всемогъщият Кинг. Те не се взират в посоката, от където те чакат за враг, нито пък се оплакват военната си, напротив те искат свой Господ и Спасител за Неговата воля. Може би някои от тях могат да се покаят и изповядат пропуски и пропуски. Молитва на църквата в Деяния 4:24-31 може да бъде насока за молитва е в лагера на светиите в планините на Светата земя.

Молитва и на светците и ангелите преминават прочистване огън на олтара на всеизгаряния в небето, така че не всяко егоистично или прекалено човешки мотив остава в техните похвали и молби. Тази молитва е в името на Исус имат голямо обещание и да се премести ръката на Бог мощно (Матей 7:7; 18:18-20; 21:22, Марк 11:24-26; Клозет 14:13; 15:7.16 16:1; 1 Клозет 5:14-15 и други стихове). В случай на такова молитва в съответствие с волята на Исус, ние да вярваме, че това, което искаме и упражнение по благодаря предварително за отговорите на нашия въздишка.

МОЛИТВА: Небесният Отец, изгонвам бесове, и на спиртни напитки на ада са като пясък на брега. Те ви и тези помазал със Светия Дух. Техните омраза е отровен, трудни и грешен. Но ви освещавам ви убият с кръвта на Агнето си и да засили последователите на вашия Христос с духа на своя благостта, която победата на вашия скромен син могат да бъдат реализирани в тях. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Защо не сатана и адът борбата Бог и Христос и неговите последователи? Как?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 10:43 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)